חדשות-bone thugs -n- harmony

חדשות-bone thugs -n- harmony

bone thugs ישחררו את האלבום הבא שלהם בינואר 2002!! האלבום ייקרא- the bone story והדיסק ישוחרר ב - bone thugs records וכנראה שהמפיצים יהיו- loud/epic. בין השירים שיככלו בדיסק יהיו גם השירים הבאים: המשך לשיר הגדול של בון עם טטטווווופפפאאקקקק- thug luv 2 Rettaliation & baby momma גם ביזזי בון יוציא דיסק בקרוב ו4 שירים ממנו הפיק דר.דרה! חדשות טובות לאוהבי הבון תאגס!!!!

הנה השם של הדיסק ועוד קצת פרטים..

creation אבל לא בטוח שזה השם הסופי! והופעות אורח יכללו גם את לודהכריס והפקות גם של dj quik

TeeAnTee

New member
אני לא מת על ביזי

The Gift אלבום דיי גרוע... והקול שלא לא מתאים לראפ (אלא אם כן קוראים לך איב), ובכלל בון לא שווים הרבה לחוד, אבל שולטים יחד.

לא לא כן כן

אני חייב להמליץ לכם על השיר של בון תאגס אתם לא מכירים זה UNRILISED Bone Thugs ´n Harmony & DMX - Flesh of my Flesh שיר פ33ההההההההההה~~~~~!!!!~~~~~~! וחוץ מזה עזבו את בון תאגס יש לכם בון תאגס והרמונייה כחול לבן סיקס אלמנט(כלא6) למי ששמע את הפריסטיל בעסק

TeeAnTee

New member
אתה בטוח?

שקיים כזה שיר? יש לDMX אלבום בשם Flesh of my Flesh Blood Of My Blood ואין שם שום שיר עם בון... אולי אני טועה פה...

אני בטוח באלף אחוז

ואין לזה קשר לאלבום השני של דיאםאקס או לשיר FLESH OF MY FLESH של דיאמאקס רק תוריד מה שאמרתי לך חפש את זה בקאזזזזזה זה שיר גדול

**yoav**

New member
גדול!!

אני מחכה לדיסק הזה כבר... ובקשר לטענה שהבונים טובים ביחד אבל לא לחוד, אני דיי מסכים עם זה, יש לי את האלבום של לייזי בון האחרון, שבהתחלה דווקא נשמע נחמד, אבל מהר מאוד נמאס ממנו וגם הורדתי כמה שירים מהאלבום the gift של ביזי, שירים שלא אהבתי במיוחד לדעתי כל הגדולה של בון היא שלכל אחד מהם יש סגנון שונה והם מוסיפים הרבה אחד לשני...

למעלה