חדשות (10):עדיין אין "אנג'ל"

ANGEL N

New member
חדשות (10):עדיין אין "אנג'ל"

ערוץ 10 פירסם את לוח השידורים שלו ותנחשו מה? עדיין לא שובצה הסידרה "אנג'ל" (גם לא 24)!! מה קורה שם? מצורף לכאן לוח השידורים החדש.

idan3k

New member
:( אז מה קורה איתם??

לא נראה לי שהם ישנו את הלוח משדרים עוד פעם במרץ, הלוח הזה אמור החזיק כמה זמן...

ד י י ז י

New member
מה?! ../images/Emo46.gif

אחרי כל הפרסומים בעיתונים ובאינטרנט?! גרררר.. עכשיו אני עצבנית! כמה זמן כולנו חיכינו לזה?

matara

New member
נצל"ש- איך מוצאים הודעה?

לא מזמן היה שרשור על המיוזיקל- עובדות מענינות איך אני מוצאת אותו?? תודה מראש!:)

קודם כל,

אם אני לא טועה, ההודעה הזאת נמצאת בהודעות הנבחרות בעמוד הראשי. ואם לא- יש אפשרות לחיפוש מתקדם במלבן לבן קטן ליד כל הקישורים בדף הפורום למעלה. ואל.

Lady of Buffdom

New member
אוף איתם!

ומתי הפוסטרים יגיעו?

מה?!?!?!!?

גם לא 24? אין לכם מושג כמה זמן אני מחכה לראות את הסדרה הזאת עם תרגום! הפרקים שראיתי באנגלית קשים להבנה (כן, אפילו לחובב אנגלית כמותי) ואני חייב לראות את הסדרה בערוץ 10! מה דעתכם על איום בטרור נגד הערוץ???

הייזל

New member
ממה שאני הבנתי הסדרות הללו

כלומר אנג'ל ו 24 אמורות להתחיל במרץ. לוח המשדרים הזה הוא לשבוע הבא, בפעם האחרונה שבדקתי שבוע הבא עדיין פברואר. ואל תשכחו שזה ערוץ 10 כל שבוע מתחלף להם לוח המשדרים. בואו ניקח את הידיעה הזאת בערבון מוגבל, נישאר עם האצבע על הדופק. לא יגיעו הסדרות נוכל לשקול לבקש מחבורת ערפדים להכניס בהם מעט הגיון

ANGEL N

New member
כן אבל...

העניין הוא שהם מציגים את זה כ-"לוח שידורים חדש יעלה בערוץ 10 ". מה שמרמז על לוח חדש וחזק שהולך להיות לעונה שלמה. בוא נקווה שההנחה שלך היא הנכונה ובאמת עוד במרץ, והכי מאוחר באפריל כבר ישדרו את "אנג'ל" ו 24.

היא לא קשורה אבל

זו סדרה גאונית שחובה על כולם לראות. את הפרק הראשון שהורדתי לא אהבתי, אבל אלו שבאו אחריו מיכרו אותי לסדרה. העקרון הוא כזה: כל עונה היא יום אחד, כל פרק שעה. הסדרה עוקבת אחרי ג'ק באוור, סוכן ביחידה למניעת טרור. הגיע ליחידה שלו מידע שמתנקש מתכוון לרצוח בתוך 24 שעות את המועמד השחור הראשון לנשיאות, הסנטור פאלמר, ושעליו למנוע זאת. תוך כדי כך הבת שלו בורחת מהבית ונקלעת לצרות, ואישתו יוצאת לחיפוש אחריה (אשתו לשעבר - הם נפרדו וחזרו זה לזאת). אה, וגם יש סיפור עם הסנטור שמגלה מידע לא נעים על המשפחה שלו. סדרה מעניינת, חובה לראות.

מינצו

New member
יש טיפה קשר בין הסדרות.....

ג'סי החבר של ווילו וזאנדר מעונה ראשונה (יותר נכון פרק ראשון) משחק שם!!!! בתפקיד מיילו, שמגיע בערך בשעה 5 בבוקר... וחוץ מזה שאבא של קיפר סאתרלנד (ג'ק באואר) שהוא דונלד סאתרלנד שיחק בסרט של באפי את מריק הצופה שלה עד כאן הקשר here endth the lesson

B a n j o

New member
באמת נראה לך

שערוץ 10 יוותר על שתי סדרות חזקות כאלו כשהוא מנסה להעלות את הרייטינג? לפחות על 24 אין סיכוי שיוותרו ואנג'ל, אין להם סחבה לא לשים בת'כלס

למעלה