חדשות 10 ברדיו - השיא

חדשות 10 ברדיו - השיא

וואו. אחרי שכבר התלוננתי כאן בעבר על הדבר הנוראי שעובר על מחלקת הרדיו של חדשות 10, עכשיו (במהדורה של 19:00 בערב בתחנות הרדיו האזורי) כל מה שהיה במשך 3 דקות (ברדיו 90 זה לקח 3 דקות עד שחזרו לשידור רגיל, ב103FM זה ארך בערך שתי דקות) זה רק מוזיקת הרקע שמתלווה למבזק של חדשות 10, ושום מילה על חדשות. אני אנסה להעלות הקלטה (חלקית אמנם אבל הקלטה) של האירוע המגוחך הזה. מעניין עוד כמה ערוץ 10 וחברת החדשות שלו מסוגלים להרוס את המבזקים שלהם... מעניין אם אושרת קוטלר (הייתה אמורה לקריין את "כותרות חדשות הערב") או ערן סורוקה (היה המבזקן של 6, אם אינני טועה) ידעו בכלל שאף אחד לא שומע אותם

הקטע להאזנה

תקלה מצערת

וזה אכן קורה שם די הרבה לאחרונה, בעקבות החלטה שהתקבלה לבטל את הטכנאי הצמוד למהדורות. מקווה שיוסקו מסקנות ושהטכנאי יוחזר.

חחחחחחחחחחח

סלח לי, "מסקנות יוסקו"? באמת זה מצחיק אותי. ערוץ 10 מצפצפים על הצופים (ועל המאזינים). אני רק מרגיש רע על המבזקנים שנאלצים לסבול (לא פחות מהמאזינים והצופים). אגב תיקון קטן למה שאמרת - לא ביטלו את הטכנאים כל היום - טכנאי יש עד 16:00 (לא בטוח שכולל) ועוד פעם במבזק "כותרות חדשות הערב" (בבוקר נראה לי זה כל הזמן רק אייל גולדשטיין, יאמר לזכותו שהוא תותח רק חבל שהוא האחרון שנותר)

לא הבנתי מה מצחיק

בערוץ 10 החליטו לקצץ בטכנאים ומאז מינון התקלות בשידור עלה פלאים. למה שמסקנות לא יוסקו? אסור לשכוח שהרדיו האזורי משלם על השירות הזה, ואם שביעות הרצון של התחנות תרד, ערוץ 10 עלול למצוא את עצמו ללא שידור רדיו. אני יודע שהתקלות מעוררות זעם בקרב מנהלי התחנות האזוריות, לא רואה סיבה שלא יתקנו את העיוות הזה בסוף.

עצם העובדה שאתה חושב שלערוץ 10 באמת יהיה אכפת מהסיפור

זה כבר מה שמצחיק. הרדיו האזורי משלם על זה, אבל בנתיים נראה שלאף אחת מתחנות הרדיו האזורי זה לא מזיז בכלל. זה שהטכנאים קוצצו זה ברור וידוע אבל אני יכול להגיד לך שכמו שזה נראה עכשיו - זה לא יתוקן אף פעם. כשערוץ 10 מסמן לעצמו מטרה להזניח הוא הולך איתה עד הסוף, ע"ע נענע10. אנשים רבים האמינו באתר הזה כ"mako" 2 ותראה איפה הוא היום...

לדעתי זה דווקא מאוד פשוט

אם הערוץ לא ישקיע וימשיך לקבל הודעות זועמות מטכנאי שידור ומהבוסים שלהם בתחנות האזוריות, סביר שהחוזה לא יחודש. כשיש בסביבה עוד מהדורות רדיו פעילות כמו ynet ועוד גופים שנמצאים על הספסל - יהיה לאזוריות הרבה יותר קל להתנתק מערוץ 10.
&nbsp
אני מסכים שהזחיחות של הרדיו האזורי אל מול התקלות החוזרות והנשנות היא גם פקטור, וזה שלא נעמדים שם על הרגליים האחוריות על כל תקלה שכזו, זו תעודת עניות לשני הצדדים. ככה זה כשההזנחה היא דו־כיוונית.

יסלחו לי עורכי ומגישי ynet, אבל

ynet ברדיו רחוקה מלהיות אלטרנטיבה לחדשות 10 ברדיו. זה שברדיו ת"א רצו ככל הנראה ב2012 "לרענן" את המבזקים בין לבין היה, לדעתי לפחות, רעיון נורא עלוב. אמנם אני לא יודע מה הולך מאחורי הקלעים בחדשות 10 ואם הם מקבלים הודעות זועמות או לא (אני מקווה שכן, אבל גם אם כן וגם אם לא, נראה שזה לא מזיז להם) אבל מההכרות המעטה שלי עם רדיו (וכמו שאולי תשים לב באחת מההודעות הקודמות שלי כאן בפורום) אפילו לתחנות 106 יש סטנדרטים וכמות תקלות מעטה יותר ממה שיש במבזקים בתקופה האחרונה בחדשות 10. לדעתי לא מזיז לאף אחד פשוט כי הרדיו הפך להיות מדיום שאף אחד כבר לא מתעניין ולא מאזין לו (וחבל שכך, בתור "וואנבי-שדרן" וחובב רדיו אני אומר את זה) וכשיש כל כך הרבה אלטרנטיבות להאזנה למוזיקה בסטרימינג למי אכפת ממבזק פעם בשעה ברדיו האזורי, וזה לדעתי עוד סיבה ללמה לחדשות 10 לא באמת הולך להיות אכפת.
מה שכן, אני מאוד מקווה שאם חדשות 10 יסיימו את העידן שלהם ברדיו האזורי, שיחזירו את חדשות 2 ברדיו (ולא בסגנון מהדורת החצי שיש בגלצ, אלא מבזקים פעם בשעה כמו בחדשות 10) כמו שהיה פעם ב99

אגב, תודה רבה לך על המענה בשרשור. לא חשבתי האמת שזה יעניין מישהו (כל הצרות האלו של חדשות 10 ברדיו) אבל כנראה שזה עניין :)

למעלה