חדשות/שמועות

OrEl74

Well-known member
מנהל
קלדון ג'ונסון חתם על הארכת חוזה בספרס לארבע עונות תמורת 80 מליון

אחרי 14 שנה, ראסל ווסטברוק נפרד מהסוכן שלו תאד פאוצ'ר
ההודעה יצאה דווקא דרך פאוצ'ר שהסביר שקיימים בינו ובין ראס חילוקי דעות שאינם ניתנים לגישור בנוגע לעתיד שלו בליגה ורמז שהוא חושב שווסטברוק צריך להישאר בלייקרס וכנראה שראס חושב אחרת.
או במילים אחרות, ראס עדיין חושב שהוא אחד מהבכירים בליגה ולא מבין את מעמדו החדש.

מסתמן שקיירי ודוראנט יפתחו את העונה במדי הנטס.
אם הם גם יסיימו אותה שם, זה כבר סיפור אחר.
אישית אני שמח שזה יקרה, לא שאני בעדם אבל אני סקרן לראות את השילוב הזה של דוראנט, קיירי וסימונס.

Krit123

Well-known member
סכום אידיאלי מבחינת הספרס, סביר שהיו משלמים לפחות 25 בסיום העונה הבאה. רשם 17-6 באחוזים טובים, סיים בסטרץ' של 9 הופעות רצופות עם 20+, ואז היה חרבנה בפלייאין.

לברון התחיל לשלוח מסרים סמויים לגבי השאיפות שלו לעונה הקרובה, מייחסים אותם לראס אבל האמת נשמע לי שהוא מכוון להנהלה לא פחות, אז אני נוטה להאמין שקיירי ינתח שם תמורת אחת הבחירות הבודדות שהם מסוגלים להעביר.

OrEl74

Well-known member
מנהל
ההיט מנסים למצוא טרייד עבור בחירות דראפט במטרה לסחור בבחירות האלה כדי לנסות להשיג את מיטשל או דוראנט.
למעט באטלר ובאם, כולם מועמדים לטרייד

זה ברור שבכדי להשיג את KD הם יצטרכו לוותר על באטלר או באם. דבר שלא יקרה בכל מקרה..

OrEl74

Well-known member
מנהל
הג'אז ממנים את ג'ייסון טרי לעוזר מאמן

מינסוטה נותנים לג'וש מינוט שנבחר על ידם בבחירה 45 בדראפט האחרון חוזה ל 4 עונות ב 6.8 מליון.
מינוט הרשים מאוד בליגת הקיץ בעיקר בצד ההגנתי ויכול להיות אחלה מחליף לגבוהים של מינסוטה.

מינסוטה מחפשים להרכיב בכח חומה בצורה?
מה הקטע שלהם עם הצד ההגנתי? האם חזרנו לשנות ה90 העליזות?

OrEl74

Well-known member
מנהל
ג'מייקל גרין קיבל בייאאוט מאוקלהומה וצפוי לחתום בגולדן סטייט.

דיאנדרה האנטר וההוקס לא קרובים לסיכום לגבי הארכת חוזה לשחקן.

דוראנט וקיירי מבינים ומשלימים עם זה שהם כנראה יפתחו את העונה בנטס ושלא נראה שיהיה טרייד על אחד מהם בזמן הקרוב.
באותה נשימה גם יש מועמדת חדשה לקלוט את דוראנט בטרייד וזאת וושינגטון שלפי הדיווחים יש להם בחירות ושחקנים צעירים לתת בתמורה ובעיר הבירה כבר מפנטזים על השילוב של דוראנט וביל.

anfield1

Member
ביי ביי גרין, היה צפוי.
יש לנו לחתוך עוד 3 שחקנים לפחות.
טיי ג'רום ופייבורס כמעט בוודאות.

למעלה