חדשות\שמועות

Or Amit

New member
פיל ג'קסון יאמן את המערב

זו הפעם הרביעית של פיל והשניה במדי המערב. פיל אימן את המערב ב-2000 ואת המזרח ב-92 ו-96.

carmelo

New member
טרייד בין הנטס למינסוטה נשמע יותר הגיוני

מייק מילר ישתלב נהדר בעמדת הסמול של הנטס ויתן להם קלעי חוץ אמין, בהנחה שיצא מהסלאמפ שלו. אומנם הדיבורים על מעבר של לברון אל הנטס נחלשו לאחרונה, אבל אם זאת בכל זאת אופציה, אז מילר ישלים נהדר את לברון ויאפשר טרייד על קרטר בתמורה לחוזה מסתיים - מה שיפנה לנטס מספיק מקום בשביל להחתים פאוור פורוורד בנוסף על לברון, אולי זה מה שיפתה אותו לעבור לשם. האריס-מילר-לברון-בוש-לופז...נשמע מטורף, לא? בשביל מינסוטה, החלפה של מילר בסימונס היא לא מספיקה, בחירות דראפט כבר יש להם מספיק, אני הייתי דורש לצרף לטרייד את קארדינל וסוויפט. קארדינל מסיים חוזה ב2010 אז הנטס יכולים לספוג אותו; סוויפט מסיים חוזה הקיץ, מה שיפנה למינסוטה 6 מיליון נוספים בתקרת השכר וסה"כ יהיה להם משהו כמו 15 מיליון לבזבז הקיץ במקום לחכות לקיץ הבא, שיהיה תחרותי יותר. הייתי מחלק אותם בין מרקיז דניאלס, שיאזן את פוי בקו האחורי מבחינת עזרה בניהול משחק ושמירה על גארדים גבוהים; ואיזה סנטר הגנתי טוב, לא מצליח לחשוב על מישהו ספציפי כרגע.

Orenseg

New member
החוזה של מילר נגמר ב2010...

כדי שהתרחיש ההוא יתרחש, הנטס יצטרכו להחתים מחדש את מילר בנוסף לבוש ולברון...

carmelo

New member
נו, מה הבעיה בדיוק?

אם הם יביאו את מילר ויעבירו את קרטר תמורת חוזה נגמר, אז הם יוכלו להחזיק בזכויות הבירד של מילר (שלכן יחשבו כנגד תקרת השכר שלהם) ובכל זאת יהיה להם מספיק קאפ ספייס.

U SUCK

New member
אתה טועה

חוק לארי בירד הוא ככה: אם שחקן חתום אצלך בקבוצה ונגמר לו החוזה לקבוצה מותר להחתים אותו גם אם היא מעל התקרה או שהחוזה שלו יעבור את התקרה. כלומר החוזה שלו כן יסתום לה את התקרה וימנע ממנה להחתים פרי אייג'נטס. החוק אומר שהיא יכולה להחתים אותו ולחרוג מהתקרה ואילו קבוצות אחרות לא..

carmelo

New member
נכון, רק שזה לא אומר שאני טועה...

כי שוב, בהנחה שהנטס יעבירו את קרטר תמורת חוזים מסתיימים ב2010, רק האריס ומילר ירוויחו שם משכורות משמעותיות ויהיה להם הרבה מקום פנוי מתחת לתקרת השכר. הקיצר, מה שאני אומר זה שההפרש בין המשכורת של מילר לעומת זו של קרטר, יפנה לנטס מקום נוסף מתחת לתקרת השכר, כשלדעתי מילר משלים את לברון טוב יותר, גם אם הוא לא שחקן בקאליבר של קרטר (ואם הם אכן יצליחו לצרף גם את לברון וגם את בוש, מי צריך את קרטר? שלא לדבר על האריס העולה...)

Or Amit

New member
הוכרזו החמישיות לאולסטאר

בדקה ה-90 אמארה עובר את מלו הפצוע: מזרח: אייברסון, וייד, לברון, KG, הווארד מערב: פול, קובי, טימי, אמארה, יאו

אבל שים לב לתוצאות הסופיות

במזרח, יי שלישי בין הפורוורדים עם 600,000 קולות יותר מפירס ובוש. אייברסון מקדים את קרטר ב600,000 קולות. האריס רק רביעי. כנראה שהאולסטאר זה עדיין משחק של שמות, כי אייברסון לא מציג יכולת שמתקרבת למשהו שראוי לאולסטאר. ארינאס מגיע 7 למרות שכף רגלו לא דרכה על פרקט השנה עם 635 אלף קולות. ג'ו ג'ונסון וג'אמיר נלסון, שניהם בעונות מצויינות, מגיעים 10 ו11 בהתאמה. הווארד בהפרש של 2.5 מליון קולות מהבא אחריו, פרקינס. במערב, בואן שלישי בין הפורוורדים (WTF?) עם 60 אלף קולות פחות מאמארה. אני יכול להבין את הסינים ושחקני יוסטון, אבל בואן? כרמלו רק חמישי, ונוביצקי שישי, גאסול שביעי. בגארדים, בילאפס בעונה מצויינת מגיע רק 11. והכי מפתיע, 154,309 אנשים שהצביעו לניק קוליסון. אני לא חושב שיש 100 אנשים שמסוגלים לזהות אותו ברחוב, אז כנראה שלבחור יש משפחה גדולה מאוד.

מה קרה למקגריידי ../images/Emo12.gif

טוב, לא מגיע לו להיות שם מן הסתם... בטח הריב עם יאו גרם לכל הסינים לכעוס עליו ולהצביע לפול

Blaz0r

New member
הייתי מעיף את אייברסון ושם את איגודלה במקומו.

שחקן כמו איגודלה באולסטאר זה מטורף!

rapgamer4ever

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

במערב יש 2 PF/C ועוד סנטר מוחלט. לראות את אמארה עושה את עצמו שומר על לברון יוכל להיות אחת הבדיחות הגדולות. ה-5 מהמזרח יותר חזקים והרבה יותר מאוזנים. אבל אין לזה ממש משמעות, כי לא נראה את חמישיית המערב ככה ממתישהו ברבע הראשון ועד סוף המשחק.

Orenseg

New member
גם אני חשבתי שזה מגוחך,

ולא רציתי שאמארה יכנס - אבל אז גיליתי שברוס בואן כמעט נכנס לחמישיה
אני בחיים לא אבין את זה - בואן זכה ליותר הצבעות מארטסט, אנתוני, נוביצקי, גאסול, באטייה, אולדריג', סקולה, הווארד, רוי, טוני פארקר, נאש, קיד, בילאפס, אנדרו ביינום, אוקור, אל ג'פרסון, אודן, ביינדריש, טייסון צ'נדלר, פירס, בוש, טורקוגלו, מריון, גריינג'ר, ג'וש סמית', ביזלי, פרינס, וינס קארטר, האריס, ריי אלן, רוז, קלדרון, ג'ו ג'ונסון, נלסון, פרקינס, שיד, בוגוט, ג'וניל, והורפורד. הוא היה רחוק רק 68,000 הצבעות מאמארה, וכמעט נכנס לחמישיית האולסטאר 1,392,398 הצבעות לשחקן בן 37 שירד לספסל לראשונה מאז עונת 99/00 ותורם 2.8 נקודות, 1.9 ריבאונדים ו0.6 אסיסטים ב20.5 דקות למשחק. אפילו בהגנה ובאלימות הוא לא תורם כמו בעונות הקודמות, בגלל שהוא בקושי משחק. אם מעגלים את הנתונים שלו ל36 דקות עדיין לא מגיעים ל5 נקודות במשחק. איך הוא קיבל כ"כ הרבה הצבעות?! ועוד כמה עניינים מטומטמים שהתגלו בנתונים הסופיים: 1. גילברט ארינאס לא שיחק שניית NBA אחת העונה וזכה ל635,540 הצבעות - יותר מרוז, קלדרון, ג'ו ג'ונסון, נלסון ורונדו. 2. ברנדן הייווד לא שיחק שניית NBA אחת העונה וזכה ל291,490 הצבעות. 3. את סיפור יי אתם כבר מכירים. הצ'ופסטיק המיידה זכה ל600~ אלף הצבעות יותר מפירס, 700~ אלף הצבעות יותר מבוש, פי 3 יותר מטורקוגלו, פי 5 יותר ממריון, פי 6 יותר מג'וש סמית', פי 9 יותר מפרינס וביזלי. 4. לוק רידנאור קיבל 1,039,902 הצבעות - פחות מוייד, אייברסון, קארטר והאריס, אבל יותר מריי אלן, רוז, קלדרון, ג'ו ג'ונסון, נלסון ורונדו. 5. החברים של יאו נהנו מקולות הסינים וקיבלו דחיפה רצינית בדרך לאולסטאר: ארטסט רביעי בפורוורדים עם 1,362,565, באטייה שמיני עם 694,112 וסקולה עשירי עם 405,851. בגארדים, טימאק (כבר לא חבר של יאו ונותן עונה מחרידה, אבל עדיין רוקט) שלישי לפול וקובי עם 1,678,516 ואלסטון שמיני (מקדים את קיד, רוי וצ'ונסי) עם 550,199.

rapgamer4ever

New member
בואן הוא מין "הצבעת מחאה" לדעתי

הוא הרי אנטיתזה של כל האולסטאר.

carmelo

New member
ההצבעה לבואן נשמעת כמו הצבעת מחאה

ממש כמו שהצביעו לגמלאים בבחירות הקודמות - זה אפילו תואם את גילו ומעמדו הנוכחי של בואן בספרס...

rapgamer4ever

New member
בדיוק כשהתחלתי לחשוב שנרגעו קצת....

ממפיס לא בכושר טוב אבל בתכלס אברוני פוטר כי הוא פתח טוב יותר מהציפיות, העלה את הציפיות ואז לא עמד בהן.

Orenseg

New member
CBS ספורט: עכשיו הסאנס פתוחים לטרייד על אמארה

ולחשוב שהם היו יכולים לקבל עליו את קווין גארנט, ולהרכיב קו קדמי של הביג קקטוס והביג טיקט... סטיב קר moron.

rapgamer4ever

New member
"הצעתי" את הטריד הזה שנה לפני שעלה כספקולציה

בתקשורת. ורוב הדעות היו שפיניקס מפסידים. אני אמנם צדקתי אבל לרדת עכשיו על קר בדיעבד זה לא ממש חכמה. ההייפ סביב אמארה היה מטורף- אחרי סדרת ה-35 נקודות מול סאן אנטוניו ראו בו אחד שאולי יהיה ה-PF הטוב בהיסטוריה. אמנם הוא עבר מאז פציעה אבל נראה שחזר לאט לאט לכושר הטוב והעריכו אותו הרבה יותר מאז היום. היום אנחנו יודעים כמה ההגנה שלו גרועה, כמה הוא לא מנהג, כמה האגו שלו גדול וכמה הוא תלוי בנאש. בעבר לא ידענו שום דבר מהדברים האלה. אני במקום קר הייתי הולך על זה לפני שנתיים וחצי ובטח שלפני שנה וחצי כשזה הוצע לו, אבל הרוב החזיקו בדעה שזה לא כדאי.

carmelo

New member
לפי השמועות, קר רצה בטרייד

אבל זה היה אמור להיות טרייד משולש שהיה שולח את אמארה להוקס, שהיו מעבירים את בחירות 3 ו11 שלהם לבוסטון. ההנהלה המסוכסכת של אטלנטה לא היתה תמימת דעים לגבי הטרייד הזה.

למעלה