חדשות\שמועות

Or Amit

New member
חדשות\שמועות

הטרייד של מאריון-אוניל ככה"נ מתקדם. הקבוצות החליפו תיקים רפואיים של השחקנים.
ולעומת זאת מארק קיובן טוען "אתה יכול לצטט אותי, אני לא מעביר את ג'וש הווארד"
ניו ג'רזי שומרים את טרייד יוז כאופציה אחרונה. מאז תחילת השבוע הם במגעים עם מינסוטה בטרייד שישלח אליהם את מייק מילר.
השמועות בארה"ב טוענות שלא רק שאולימפיאקוס רוצים את מארבורי, אלא שהם מוכנים לשלם לו 15 מיליון דולר (מה שיהפוך את עניין הביי-אאוט מהניקס לפשוט יותר). מארבורי מצידו אומר שלא נעשתה אליו פניה רשמית ושהוא "לא סוגר דלתות שעוד לא נפתחו" קצת פציעות:
בראנד צפוי לחזור ביום שבת
קריס המפריס אמור להעדר ארבעה שבועות עם שבר
כ'רום ג'יימס סיים את העונה ואולי את הקריירה. הוא יעבור ניתוח לשיקום גיד האכילס.
דורל רייט במרחק של כשבוע מחזרה
ג'ורדן פארמר יכול לחזור כבר ביום שלישי הקרוב
דשון סטיבנסון חזר להתאמן אבל יצטרך עוד מספר אימונים לפני שיחזור
ווסט, קמבי וכנראה גם צ'אנדלר יחמיצו כשבועיים. הילטון ארמסטרונג עבר אתמול MRI.

OrEl74

Well-known member
מנהל
לפי השמועות

גם דאלאס רוצים את מריון והציעו תמורתו את האוורד. הטרייד בין הבולס לניו ג'רזי שישלח את יוז לנטס ואת סימונס לעיר הרוחות כנראה יהפוך לרישמי בימים הקרובים. וכאוהד בולס אני אומר... תביאו לנו את לופז!!!!

Or Amit

New member
נלי כבר הכחיש את השמועה הזו

החוזה של הווארד גם לא ממש מתקרב לחוזה של מאריון, אולי אם מצרפים את הסטאקהאוז זה עובר. ונראה לי שבסופו של דבר מילר ינחת בניו ג'רזי עבור החוזה הנגמר של סימונס. לא מתלהבים שם מלהעביר את קארטר לעמדה 3. אה, לא כתבתי, אבל כמו בשלוש שנים האחרונות גם השנה ישנה שמועה שקארטר הולך לשחק עם לברון (הפעם עבור החוזה הנגמר של וולי)

OrEl74

Well-known member
מנהל
אתה צועק על עצמך?

אולי נמצא חדר צדדי ואלת בייסבול שגם תכה אותך? (בדיחה פנימית, אל תתיחסו). ואני לתומי חשבתי שאתה מתכוון לנלי ג'וניור.

Or Amit

New member
אלת בייסבול לא מכה אנשים

אנשים מכים אלות בייסבול

ikrmr

New member
לא! אנשים מכים באמצעות אלת הבייסבול ולא אותה

בס"ד אנשים מכים את כדור הבייסבול (או אנשים אחרים) באמצעות אלת הבייסבול אך לא מכים את אלת הבייסבול, אלא אם לוקחים אלת בייסבול אחרת או חפץ אחר ומכים באמצעותו את אלת הבייבול המוזכרת לעיל.

ikrmr

New member
אני אגיד לך מה שאני ארצה

בס"ד לא אתה תקבע לי מה שאני אגיד או לא אגיד לך. בכל מקרה את יכול להכות עם אלת הבייסבול שלך אלת בייסבול אחרת ואז יהיה נכון לומר שהכית אלת בייסבול.

OrEl74

Well-known member
מנהל
אתה לא תגיד נגיד!

אתה לא תגיד לו מה להגיד והוא יגיד נגיד כמה שהוא רוצה! נגיד שהבנתי מה אמרתי.

ikrmr

New member
אני בכל מקרה אגיד מה שאני רוצה!

בס"ד עד גבול מסוים!

דווקא לפי מה שקראתי הטרייד די תקוע

The New York Post reports that the recently-discussed trade of Bobby Simmons and Maurice Ager from the Nets to the Bulls will "probably not" happen. The Nets reportedly have some concerns about Hughes being "surly," in the words of one source, while Simmons is a strong presence in the team's locker room

Or Amit

New member
והנה משהו מעניין (אך יש לומר, צפוי)

טוב לפחות בחלקו החלק הלא צפוי הוא שיאו וטי-מאק פשוט הפסיקו לדבר. הם לא מתקשרים ודי כועסים אחד על השני מה שצפוי כאן הוא שככה"נ זוהי שנתו האחרונה של טי-מאק עם הרוקטס. מעניין אם ינסו להעביר אותו עוד לפני מועד ההעברות.

לא באמת משנה הכיוון - היה ברור שהיא תתפוצץ

היא פשוט התפוצצה מוקדם מהצפוי.

yoyo1192

New member
עוד דיווח..

ניו ג'רזי כנראה מכינה חבילה גדולה לוויזארדס תמורת קרון באטלר!!! מקור: netsdaily.com

Or Amit

New member
סתם משהו משעשע

עקב פציעות הקו הקדמי של ניו אורלינס כריס פול יצא בקריאה נרגשת: "כל מי שגר בעיר והוא מעל 6-8 (כלומר 2.03) מוזמן להגיע להבחן בקבוצה" כרגע עולים בחמישיה של ניו אורלינס מלווין איליי ושון מארקס.

למעלה