חדשות\שמועות

Orenseg

New member
הניקס יבחרו רכז בדראפט.

אם הם בוחרים עוד פורוורד אתלטי (ג'ו "שון מריון" אלכסנדר או אנתוני "עור ועצמות" רנדולף), הם מתכננים להשאר עוד עונה בלוטרי ולנסות את מזלם בשנה הבאה עם רוביו או ג'נינגס. לפי מה שקראתי וולש שם את ווסטברוק בראש הלוח שלו, אבל אולי זה מסך עשן (ואולי ד'אנטוני לא יאהב את זה שווסטברוק לא יכול לקלוע ודווקא כן עושה הגנה). האפשרויות האחרות הן DJ אוגוסטין, שמזכיר לד'אנטוני את נאש, וביילס - שיעבוד עם הנאש האמיתי בקיץ (משתלם להיות אוהדי סאנס שנולדים, גדלים ולומדים באריזונה...)

the mnm factor

New member
אני באמת סומך על דומאס והכל

אבל אני ממש לא מבין למה להביא את טי מאק לפיסטונס... זה שחקן עם מוניטין להפצע שממש לא מתאים לשיטה. הוא לא שחקן הגנה מי יודע מה והוא לא קשוח. והוא בטח ובטח לא יפתור את הבעיה המנטלית של הפיסטונס. ואם כבר טי מאק- למה לעזאזל לשלוח את ריפ? ועם ראשיד? זה מחיר גבוה מדי. אתה רוצה טרייד מאוזן? תעשה צ'אנסי על טי מאק וזה הכל. חוצמזה איך הוא רוצה שפרינס, טי מאק, צ'אנסי וסטאקי ישחקו ביחד? פרינס 4? ומי יהיו הגבוהים? מקדייס ומקסיל? זה לא רציני. בכל אופן הפיסטונס צריכים להתחיל לחשוב מהר. השנה חייבים להיות שינויים. אם אני דומארס אני עושה שני טריידים: צ'אנסי על קמבי ומרטין\ננה (שזה גם טרייד שטוב לדנבר חסרי הרכז)וראשיד+שחקן משלים על רכז קשוח ותוקפני כמו בארון דייויס או על רכז שיודע לנהל משחק כמו אנדראה מילר.

Orenseg

New member
אל תדאג, הפיסטונס לא יקחו את טי-מאק

הם אמנם צריכים סמול פורוורד מחליף ופרינס על הבלוק, אבל זו בערך ההתאמה היחידה. גם פיננסית הוא לא מתאים לפיסטונס - דומארס לא אוהב חוזים בסדר גודל של 21+ מיליון, והוא יצטרך לוותר לפחות על שני חלקים מהרביעיה כדי להתאים את המשכורות. אני לא מאמין לשמועה הזו בדיוק כמו שאני לא מאמין שמועה שחזרה לכותרות על הצעת הטרייד על מלו, או על ההצטרפות שלהם למרדף אחרי ג'וש סמית'. אף אחד מהם לא מטפל בבעיה האמיתית של הפיסטונס: יש שם 4 שחקנים שיכולים לשחק PF, ואפילו לא אחד שיכול לשחק סנטר. הפיסטונס צריכים להשיג גבוה קלאסי שחי בפוסט ומשנה זריקות, וזה בולט הרבה יותר אחרי שKG פשוט רצח את שיד בגמר המזרח. אם אני דומארס, אני משתמש בחוזה הנגמר של שיד כדי לתפוס שחקן כזה.

עוד שמועה על טרייד מעניין

פורד נסטרוביץ והבחירה מספר 17 תמורת JO נראה לי הימור (הברכיים הכל כך שבירות של אוניל) שהראפטורס מחויבים לעשות אם הם שואפים למשהו בשנים הקרובות . הפייסרס כנראה אוהבים רכזים שמחמיצים חצי עונה ... (טינסלי העבריין צעצוע) זה ייתן להם שתי בחירות טובות (11 ו17 ) למצוא גבוהים אתלטים כמו שאובריאן אוהב

carmelo

New member
טרייד מעניין

לפי הבדיקה שלי, הוא יצטרך לכלול גם את ג'ואי גרהאם בשביל לאזן משכורות אבל הוא זניח כמו נסטרוביץ', שנכלל בטרייד רק בגלל החוזה המסתיים שלו. הפייסרס רוצים בחירה נוספת בסיבוב הראשון לפי הדיווחים, ועם פורד הם יוכלו לקחת את הכישרון הכי טוב שיחכה להם בבחירה ה11 במקום ללכת על אוגוסטין - שלדעתי יכול להתפתח לגרסה משופרת של פורד, מבחינת הגנה וקליעה מבחוץ - אבל אין ספק שפורד מוכח יותר ומסוגל לתרום מיידית. טורונטו תשדרג את ההגנה שלה, חבל שבהתקפה אוניל ובוש משחקים כ"כ דומה...אבל זה הימור סביר עבורם.

Orenseg

New member
שמועה חדשה: טרייד גריזליס-ניקס

הגריז שולחים את הבחירה ה5 והחוזה של בריאן קרדינל ($6,300,000 העונה, $6,750,000 ב09/10) תמורת דייויד לי והחוזה הנגמר של מאליק רוז ($7,647,500 העונה). אם אתם הניקס, הייתם עושים את זה? אני חושב שהייתי מתנפל על זה. גם ככה הם לא יוכלו להחתים בסיום העונה את לי על יותר מהMLE בלי לפגוע בתוכניות שלהם ל2010. מאליק רוז יורד מהספרים בסוף העונה, אבל בריאן קרדינל מסיים את החוזה בדיוק בזמן. הם משיגים גם את הבחירה החמישית ויכולים להרים צמד גארדים קטלני בדמות ווסטברוק/ביילס, או מאיו אם הוא נופל. אם זה יוצא לפועל, כריס וואלאס פשוט עושה צחוק ממקום העבודה שלו.

carmelo

New member
זה לא כריס וואלאס

זה הבעלים הייסלי שרוצה לקצץ במשכורות ולמכור את הקבוצה, לכן הוא לוחץ על וואלאס לבצע מהלכים כמו זה והטרייד על פאו. עוד שמועה היא שממפיס תשלח את קולינס, קארדינל והבחירה החמישית לפורטלנד תמורת לה פרנץ והבחירה ה13. גם לה פרנץ וגם קולינס מסיימים חוזה, אז גם כאן כל מה שממפיס עושה זה להיפטר מהחוזה של קארדינל ולהשיג את הבחירה ה13 שהיא פחות טובה מדייויד לי, לפחות כרגע.

למעלה