חדשות שיפוצים ועסקים

Cell313

New member
חדשות שיפוצים ועסקים

גם השבוע הספקתי להסתובב קצת במרכז פ"ת של שישי בבוקר.. הנה מה שעיני הספיקה לקלוט הפסל של ארבעת האמהות שהובטח הוצב בכניסה לעיריה , הפסל באמת נראה מרשים ובקרוב יכיל תאורה מיוחדת ומזרקה, נראה כי יסיימו לעבוד שם בשבוע שבועיים הקרובים בצד השני של העיריה עדיין משפצים את הגינה הקטנה של רחוב שפיגל, שמו שם ריצוף חדש, עדיין אין גינון וספסלים בהמשך הרחוב ממשיכים לצפות את העמודים וארונות החשמל בפסיפס , בכיכר עדיין לא עובדים אך גידרו גם את השטח שליד, לדעתי הולכים לעשות מזרקה מיוחדת שתעבור גם מעבר לכיכר עצמה, נקווה שבאמת נקבל פה משהו רציני. עוד בניין בשוק נכנס לתהליך שימור, וגם השימור של בית סווטצקי ברחוב מונטיפיורי מתחיל בגן המייסדים העירייה שילטה באופן אחיד את העסקים שנמצאים בפינה (מוניות,משטרה,חנות פרחים ו2 הקיוסקים שהלוואי שיסגרו אותם כבר) , הגן נראה חסר אנשים בשעות הצהריים עקב החום הכבד, הגיע הזמן לקצת צל. בשוק עצמו עסקים כרגיל.. השיפוצים נמשכים והעיריה הודיעה כי תסיים אותם בשבועות הקרובים. בזבוטינסקי הניחו את הגשר החדש אתמול בלילה, עברתי שם לפני השעה 7 בבוקר וראיתי את הפועלים מסיימים את ההנחה. עוד שמועה אומרת כי הגשר בבלינסון יואר בקרוב בתאורה מיוחדת ומתחלפת ( יפה מאוד) חדשות עסקים חברת סולתם - רדד ( זאת מהסירים והמחבתות) פתחה סניף חדש יפה ומושקע ברחוב חיים עוזר , ממש מומלץ לראות , כמו כן נפתחה ליד חנות של כלי בית ייחודיים, גם שווה להציץ. בחורבות וידאו דן ההסטורי כרגע משפצים והולכת להיפתח שם חנות סודית, אין שלט ואין שום דבר, אבל ניתן לראות את השיפוצים הנרחבים.. החנות גדולה מאוד ובמיקום מצויין, מעניין מה יפתח לנו בחנות "מסעות" שעברה ליכין סנטר לא משפצים, השטח כנראה לא הושכר עדיין, וזאת ההזדמנות לומר לכם שמדובר בחנות עם מיקום מצויין, עם חזית משופצת , אפשר לפתוח שם בית קפה או מסעדה , בקרוב ייפתח ממש ממול המוזיאון ההסטורי והמשומר שיעלה את ערך הנכסים, ומעל החנויות נפתח בקרוב בניין משרדים מפואר ( יש כבר שלט להשכרה, המשרדים מוכנים).. זה הזמן למשוך את היזמים למקום הזה. בקניון כיכר העיר נפתח סוג של מכון כושר לנשים הכולל אימוני אירובי ושאר ירקות.. לא הבנתי כלכך מה הולך שם אבל אומרים שזה משהו חדש וייחודי בארץ, שווה לבדוק. תהנו, מוזמנים להוסיף\להגיב

FreakOfNature

New member
איזה יופי שהבחירות מתקרבות

הלוואי והן אפפעם לא יגיעו, ככה יסיימו לשפץ את כל מה שצריך בעיר. אני מבין שרחוב חיים עוזר מתחיל להתעורר. טוב לשמוע. מעניין באמת מה יהיה ב"וידאו דן" הישן. (חנות או מסעדה? יש מצב ששם יהיה "קרנף"?). העיר ממש עוברת מהפך בתקופה האחרונה. אם בראשון בבוקר יהיה מזג אוויר סביר ויהיה לי זמן אולי אני אלך להסתובב בעצמי. נשמע מעניין.

הקטע המשופץ של השוק יפה מאד.

ואפילו נראה יותר בטיחותי. תענוג לטייל בו. האור נופל יפה על הירקות והפירות, ויש תחושה של מרחב.

Cell313

New member
יוזמה ירוקה חדשה

נתקלתי במודעה הבאה : סימו"ן-סביבה ירוקה מאוזנת ונעימה -- פונה לתושבי פ"ת המעונינים באיסוף עיתונים אחת לשבוע ישירות מהבית!במסגרת הפרויקט בחסות אגף השכונות נערים ונערות יגיעו אליכם בתיאום מראש ויקחו את כל הנייר שצברתם במשך השבוע! מעונינים להיות חלק מיוזמה ברוכה ? התקשרו בבקשה 0545514747 או תכתבו ל[email protected] אני אישית זורק לבד כל שבוע את העיתונים למיכל המיוחד ליד מגה בעיר בהרצל , ומשבוע לשבוע אני רואה שעוד אנשים עושים את זה.. הצטרפו גם אתם.. או שתוכלו להיעזר בארגון החדש הזה עם יוזמתו הנהדרת.

אני כ"כ נהנה לקרוא את הסיכומים שלך יא אללה../images/Emo13.gif

זה מצוין ותמשיך ככה, יישר כוח. והאמתי ש... אם באמת הסיבה לכל התפתחות העיר ככה זה הבחירות, אז דבר ראשון , זה עצוב. דבר שני, הלוואי שבאמת יהיה כל יום בחירות חח.. אחח.. פ"ת.. פ"ת..

למעלה