חדשות שופינג

benkesher

New member
חדשות שופינג

נסעתי היום לצומת בילו. זה מרכז עם outlets של רוב חנויות האופנה הקיימות. ביליתי אולי שעה וחצי בעונות. חלק גדול ממה שנמצא בקטלוג לא הגיע לשם. המוכרת טענה שזה המצב גם בשאר חנויות הרשת. האמנם? אם מישהי יודעת, אשמח לשמוע. בקיצור, אחרי שמדדתי את כל החנות לא מצאתי כלום. היתה שם מוכרת מאוד מעצבנת, ילדונת ורזונת(טעות גדולה כשמדובר בחנות כזו), שכל הזמן ניסתה לכפות עלי את הטעם שלה שזה צמוד. אני יודעת בדיוק מה מתאים ומה לא מתאים לי, וממש לא מוכנה לקבל תכתיבי אופנה ממוכרת. אח"כ עברתי לקרייזי ליין, גם שם מדדתי הכול ומצאתי בקושי זוג מכנסיים אחד. מצד שני הוא בעודפים ועלה 50 ש"ח. (3 פריטים ב100, אבל לא מצאתי יותר). בצר לי, הלכתי מתוך שיעמום לספרינט. כאן ציפתה לי הפתעה נעימה. קודם כל מהתנסות עם בגדי אספרי, ספרינט וגולף, הם נורא יקרים. כל סריג, יפה אמנם, עולה מיד איזה 240 ש"ח. אז זהו, שבבילו זה לא ככה. כל סריג עלה פחות מ 100 ש"ח והיו שם דברים נורא יפים. עכשיו, ההפתעה השניה. בדרך כלל אני לא לובשת חולצות מכופתרות, כי יש לי חזה גדול (וזה תמיד נפתח בין הכפתורים..), וגם כתפים רחבות. אני רגילה לזה שהמידות בספרינט נורא קטנות. אז המידות באמת מאוד קטנות, מצד שני יש חולצות מכופתרות ונורא יפות, שמגיעות גם למידה 48. קודם כל אזהרה, מידה 48 של גולף זה לא מידה 48 של מקום אחר. אני בחולצות בערך 44, XL לרוב, ולי ה 48 של גולף התאימה בדיוק. אז זה מתאים למישהי בערך כמוני. והחולצות - יושבות מאוד יפה על הגוף, מחויטות, ומצד שני הן נורא צעירות ומשוחררות כאלה שמאוד מתאים ללבוש אותם עם ג'ינס (לו רק הייתי מוצאת ג'ינס שלא יהיה צמוד לי על הירכיים..). הן גם מקומטות כאלה, בכוונה, ככה שממש לא צריך לדאוג לגבי גיהוץ. והצבעים, מן פסים ורדרדים אפורים כאלה. חוצמיזה יש שם סוודרי גולף מאוד יפים בצמר שחור לבן עם צווארון א-סימטרי.(120 ש"ח) וקניתי גם 2 סווטשרטים מפליס, מאוד יפים, האחד בקרם עם קצת תכלת, והשני בתכלת. גם אותם יש גם במידה 44, והמחיר, בערך 80 ש"ח לחתיכה. ונורא כיף ללבוש אותם בבית בחורף. בקיצור, כל העסק עלה פחות מ 500 ש"ח (5 פריטים).אני גם חברת מועדון, ויש לתקופה מוגבלת (10 ימים נדמה לי) עוד 30% הנחה לחברי מועדון על סוודרים וסריגים. (וייתכן גם מעילים, אני לא זוכרת בדיוק).

סחתיין על הקנייה ../images/Emo24.gif ווידוי....

אני כל פעם מבטיחה לעצמי שאגיע מתישהו לצומת בילו, המסר שלך שכנע אותי באופן סופי. אז החלטתי שממחר צומת בילו
(ודיאטה
)

תתחדשי , אני שומעת רק מחמאות

לגבי החנויות בצומת בילו גם אני רוצהההההההההההההההה לבקר שם !

טוב אז אלו חוויותי מבילו

אתמול החלטתי לנסוע עם אמא שלי לטייל שם המטרה העיקרית קנית ג'ינס או שניים ג'ינסים נורמלים לא מצאתי באף מקום לא בעונות,ורדה,קרייזי ליין או מתאים לי (שלא ממש היתה לי סבלנות אליו) הכל עם פייטים נוצצים הדפסים וכל מיני חולרות בכל מקרה כשהייתי בLV (לילית ורדה) ששם יש מוכרת אחת צרפתיה מבוגרת (נדמה לי לולו) ממש טובה ישר יודעת מידה (אני לא ידעתי היא כן) בכל מקרה הוציאה לי להראות כמעט כל מה שיש לה עד שהוציאה מכנס שעוד לא ראיתי ושללתי בכל מקרה בסוף ראיתי מדדתי ואפילו קניתי
עליהם היו 20 אחוז הנחה התאמתי לזה חולצה שבמקרה היתה במבצע 1+1 באמת חולצות יפות (במידת הצורך מוכנה לצלם) בכל מקרה יצאתי בנזק של 550 שאותם אמא התעקשה לשלם בילו מוצלח כמעט תמיד פשוט לא מצאתי ג'ינסים
אז יצאתי בנזק אחר

DREAM111

New member
אודליה יקרה

מפתיע אותי שאמרת שלא מצאת גינסים בעונות. גם אני לא מאלו שאוהבות קיצי'ם מידי על המכנסים וקניתי שבוע שעבר 3 גינסים חדשים. קניתי אחד קלאסי ישר שמתרחב למטה שבצד התפר שלו הוא בצבע "בולט". השני רגיל פשוט עם תפר ב"חותך" לאורך הרגל. השלישי יש בו באמת ריקמה אבל עדינה למטה משהו עגול כזה צבעוני אבל לא מוגזם. אם את ממש רוצה גינסים חלקים דוגמת ליוויס יש חנות בראשון שזה עד 7X ויש לו שם גינסים פשוטים חלקים בלי כלום במידות ענקיות. אבל יפה לך לא יצאת בידיים ריקות. מה זה בדיוק במידת הצורך
לצלם
רוצה לראות. קדימה גם מכנס וגם את החולצות.

DREAM111

New member
וואו תתחדשי

קניה מעניינת היתה לך. עכשיו כך לגבי גינסים גם לי יש בעית ירכיים ואני מצאתי בעונות גינסים יפיפיים ונוחים הם כולם מסטרץ כך שבפעם הראשונה אולי צמודים ואח"כ הכל חופשי ולא נצמד מידי לרגל. תתחדשי ותהני מהכל.

למעלה