חדשות שאנייה!!!!!!

roniway1

New member
חדשות שאנייה!!!!!!

חברים , חדשות נפלאות!!!!! האלבום החדש של שאנייה ייצא ב -23 לנובמבר והוא אכן יהיה אלבום אוסף ויכללו בו 3 שירים חדשים שלה. מנהלי שאנייה אומרים שייתכן שהתאריך לא סופי , אולם לפי שעה מדובר ב -23 לנובמבר. אז אני מציע רעיון חדש , כל אחד מוזמן לכתוב לפחות 10 שירים שיהיו באלבום האוסף.

roniway1

New member
הנה הכתבה המקורית על האלבום

Universal Music has announced in a newsletter that the label will release a "Greatest Hits" CD from Shania Twain by the end of the year! There is still no official confirmation from Shania Twain, but Countrystars has stated that there will be three new songs on the Greatest Hits CD. According to one Universal Music branch, the CD will be out on November 23, 2004 in the US! Right on time for Christmas shopping! Stay tuned for more details.

roniway1

New member
נקווה שיגיע לישראל בהקדם!!

התאריך שמוזכר הוא לגבי ארצות הברית ומן הסתם קנדה. צריך לקוות שיביאו אותו לישראל כמה שיותר קרוב ל- 23 לנובמבר. בכל מקרה -חדשות טובות ונפלאות.

YLgirl

New member
../images/Emo4.gif

מה זה אלבום אוסף?!?! עוד דרך לסחוט כסף מהמעריצים הנאמנים, הא? זה לא מה שציפיתי משאניה! 3 שירים חדשים זה לא מספיק. אני רוצה אלבום חדש! (ואני בטוחה שגם אתם רוצים). אני לא יודעת מה אתכם, אבל אני לא הולכת לשלם 60 ש"ח על שירים שכבר יש לי. את ה-3 החדשים אני כבר אוריד מהאינטרנט... עכשיו תגידו מה דעתכם...

roniway1

New member
הנה הדעה שלי:

קיימות רק 2 זמרות שלגביהן החלטתי שאני לא מוריד מהאינטרנט שום שיר: גלוריה אסטפן וכמובן שאנייה טוויין הנפלאה!!! אני גם כך לא משלם 60 או 80 שקל על אלבומים של זמרים אחרים , אבל אני מאוד אוהב את שאנייה ,וכל דבר שלה אני רוצה שיהיה מקורי!! וכמו שאמרתי ,זה תקף רק לגביה ולגבי גלוריה אסטפן. ולכן אני מתכוון לקנות את האלבום אוסף , ואני מקווה שרבים יקנו אותו וישמעו אותו כמה שיותר!! ואני בטוח ששאנייה תוציא לאחר מכן אלבום חדש לחלוטין , בינתיים - נעזור לה למכירות של האלבום....

הגר לי

New member
תוספת חשובה...

מתוך מה שאני מצאתי: During one of the stations countdown shows, it was mentioned that Shania's Greatest Hits CD would contain 7 of her #1 singles, a few other favorites, and 3 new songs. ולמי שאין כוח לקרוא: 7 שירים יהיו מתוך הסינגלים שהיא הוציאה, עוד כמה שירים מועדפים...ו-3 שירים חדשים.

roniway1

New member
אלבום האוסף

להערכתי יהיו באלבום כ -15 שירים , וזה אומר שכמה סינגלים מהאלבום האחרון גם ייכללו בו. אני סקרן לגבי 3 השירים החדשים שלה. אפשר לסמוך עליה שהם יהיו איכותיים ונפלאים!

למעלה