חדשות רעות

54316

New member
חדשות רעות

לפני כדקה ספורה נשמע פיצוץ בשוק של חדרה זה היה פיגוע, מדווח כעת על עשרות נפגעים, בנתיים לא ידוע על הרוגים כי זה קרה בדקות אלו לכל המתים שיהיו בלי להעליב משפחותיהם זכרונם לברכה סתיו

KiShKooSh

New member
נראה שהיה פיגוע בשוק בחדרה....

כולם תפתחו חדשות יש פגועים

B R A Y E R

New member
מנהל
../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifנמחקה מכאן הודעה.

למרות כל העצב צריך עדיין לשמור על חוקי הפורום. הודעות כמו "מוות לערבים" או קללות דומות לא מקובלות עלי.

KiShKooSh

New member
כל מה שיכתב כך אסור ע"פ כללי תפוז

לא פורום שמאלני ולא נעליים

chen010189

New member
כבר קרה מקרה לא מזמן שהתלוננו

על פורום, ועכשיו הקטע הכי עצוב שהמנהל של הפורום חסם את כל הגולשים שהיו בצד השמאלני ועוד יותר עצוב זה, שהנהלת הפורומים לא עשתה עם זה כלום. ראיתי ת'הודעה בפורום 168... וכל אותם גולשים עדיין חסומים שם, זה הכי מגעיל שאפשר לעשות.

chen010189

New member
בתור אחת שנמצאת באמצע - גם אני

שונאת תגובות כאלה... אין בכלל קשר של שמאלנים או לא שמאלנים. זה קשר של החוקים בתפוז.

onn11

New member
רק שתדעו...

אני הייתי (כן כן,הייתי שמה) שמה רבע שעה לפני הפיגוע!!! ממש באותו מקום! והיתה לי תחושת בטן שיהיה שם פיגוע!!! חבר'ה,גם ילדים קטנים היו איתי. ההיסטריה סביבנו חגגה,כי אז יצאתי מהקניון שליד,לכיוון הרחוב של השוק (רוטשילד),ועברתי ממש שמה!!! ואני עדיין לא מאמין... און.

onn11

New member
ועוד משהו... ../images/Emo16.gif ../images/Emo16.gif ../images/Emo16.gif

לזכר 5 ההרוגים של הפיגוע (לפחות לשעה זאת,נקווה שלא יותר - חס וחלילה!!!) ואני מוסר החלמה מהירה ל-30 (ושוב-נקווה שלא יותר) הפצועים ולמשפחותיהם.
און.

onn11

New member
באמת מזל!

צריך לומר על זה את ברכת "הגומל" אם ידעת... און.

Super Chuly

New member
../images/Emo16.gif

לזכרם של חמשת ההרוגים ותפילה למען הפצועים, משפחותיהם ומשפחות ההרוגים... ליבי עמכם ליהי :(

למעלה