חדשות רעות!!!!!!!!

חדשות רעות!!!!!!!!

בנות הרגע שמעתי שהבקסטריט בויז בדקו איפה הכי הרבה נמכו ושם הם מופיעים! ואצלנו זה אפילו לא שוחרר!!!!!!!!!! הם יופיעו בהודו בעיראק!!! אבל בישראל זה אפילו לא שוחרר וזה כזה לא הוגן!!!!!!!!!!!!!!! למה זה עוד לא פה! זה שוחרר בכל העולם ב14 ביוני חוץ מבישראל!!!!!!זה לא הוגן!!!!

sivanick

New member
אבל זהו? זה הלוח הופעות הסופי?

אולי הם יוסיפו עוד יותר מאוחר

זה..

זה מה שהם אמרו בראיון ביאהוו כנסי לכאן http://www.backstreetboys.com/calendar-tour.htmlזה לוח ההופעות שלהם! אבל זה לא הוגן לא נתנו לנו צא'נס! והם הוסיםו גם את הודו זה פשוט לא כתוב עדין.. אני מדברת אם הרבה מועדונים של מעריצים ואצלם יש את הדיסקים מה14! עיראק הודו ברזיל גרמניה שוודיה...

c0rdelia1

New member
לא רוצה!!הם צריכים לדעתי אם כבר

לבדוק את ההצלחה של אינקומפליט במדינות שלא שוחרר עדיין הדיסק!ופה אינקומפליט דיי מצליח!שומעים אותו כל הזמן ברדיו!!! שיתנו לנו צ'אנס!!אנחנו רוצים אותם פה!!!!

אוף

אוףף איזה עצבים אני לא מצאת את הכתבה!!!! אני אנסה לחפש אותה אח"כ אני ממש בלי מצב רוח! הלכתי לישון... לילה טוב...*חיבוקים לכולם*

זהבית 1

New member
לאאאאאאאאאאא

לא הוגן נשמות שלי אוהבים אתכם גם פה תבואו לישראל ולא תאמינו כמה אהבה תקבלו פה כמו שלא קיבלתם באף מקוםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם אין כמונו

loserontheloose

New member
או קיי, לנשום עמוק

דבר ראשון, זה מטומטם לקבוע תאריכי סיבוב הופעות לפי נתוני מכירות כאשר האלבום לא שוחרר בכל העולם עדיין. גם אוסטרליה עוד לא קיבלו ויש עוד מדינות שעדיין מחכות לאלבום. דבר שני לעירק הם לא יגיעו, אלא אם כן זה יהיה להופיע לפני החיילים האמריקאים ואם זה יקרה, זה יהיה לא חלק מסיבוב ההופעות וזה יהיה ביג דיל בתקשורת. דבר שלישי אני לא ראיתי את הראיון הזה ומה שאת אומרת נשמע קצת מופרח. סורי אבל ככה זה. דבר רביעי סיבובי ההופעות של הבויז נערכים בכמה "legs", ונמשכים שנה ויותר. יהיו עוד תאריכים - עוד לא נקבעו תאריכים לאסיה ודרום אמריקה, יפן וסין, ויש רק תאריך אחד בקנדה שלא ממש מספיק. אז בלי לחץ, יש עוד הרבה תאריכי הופעות בדרך ושום דבר עוד לא סגור.

למעלה