חדשות רעות.

../images/Emo12.gif../images/Emo182.gif

אתה מכיר את טייק דאט? או רק את מקרה הזה

TOXIC BOY

New member
איזה רעים כולכם../images/Emo70.gif

דווקא להקה נחמד עם שירים מאוד בינוניים לדעתי. אם בריטני הייתה מתפרקת (חח), זתומרת עוזבת את קריירת המוזיקה, אני יכול להתערב שמיליוני אנשים (מעריצים יותר נכון) היו מתאבדים.... ואני רציני

dilan angel

New member
אני לא רעה,פשוט

לדעתי כל אבל כל הסינגלים שלהם בדיוק באותו קצב! די הם לא מחדשים כלום! מה מיוחד בהם?! אותם סגנונות של קליפים בעעע די הם נהיו מציקים.. ואתה צודק...לדעתי מאות היו מתאבדים אם בריטני הייתה עוזבת את עולם המוזיקה או מתה חס וחלילה.. בכיתה ח' הייתי יכולה לעשות את זה...עבר לי עכשיו זה נראה לי טיפשי להעריץ בכזאת צורה מטורפת

Art Freak

New member
ממש לא...

הסינגלים שלהם ממש לא באותו קצב, קחו לדוגמא את Turnaround מול reason for living או when a woman loves a man מול thank you .. שומעים את ההבדל.. אבל כל אחד והטעם שלו וכ'ו וכ'ו.. אבל תודה רבה באמת על ה"תמיכה"... נו מילא
לא חשוב

TOXIC BOY

New member
אני רציני../images/Emo6.gif

אם לבריטני יקרה משהו (חסססססס וחלילההה) המעריצים פשוט יאבדו את הראש ויתאבדו... והרבה... המעריצים של בריטני מאוד, מאוד אובססיביים עליה אבל אני שפוי...

ערן1987

New member
זה הגזמה להתאבד בגלל דברים כאלה

לא משנה מי פורש,ווסטלייף,בריטני,מדונה,מייקל ג'קסון(מישהו יתאבד? חחחח) זה הגזמה,האמן רוצה להפסיק.. סו וואט? יהיו לכם את הדיסקים שקניתם עד עכשיו וסה"כ תקנו חדשים.. אז למה להיות דפוקים ולהתאבד? בטח יוציא שנתיים אחרי אלבום אוסף+2 שירים חדשים

hadasrulez

New member
זה ממש עצוב ../images/Emo10.gif

אני די מחבבת אותם... כלומר יש להם שירים נחמדים... אולי חלקכם שמחים אבל אם היה קורה דבר דומה למי שאתם מעריצים תאמינו לי שהיתם מרגישים חרא (אני מדברת מנסיון של להקה שאני אהבתי וקרה את אותו המקרה) אז לפחות תנו קצת כבוד
גם אם אתם לא אוהבים אותם...

למעלה