חדשות רעות.

Art Freak

New member
חדשות רעות.

להקת ווסטלייף ערכו מסיבת עיתונאים שבה בראין מקפאדן אמר שהוא פורש מהלהקה. ווסטלייף ימשיכו בלעדי בראין-כלהקה של 4 אנשים. גל מי שמשום מה חש צורך להגיד הללויה או משהו כזה, בבקשה לא, זה היה יום מזוויע ונורא גם ככה.

dor307

New member
גם יש שמועות ששוגאביבס מתפרקות

ולא נורא עוד יומים תבוא עוד להקת בנים,שכנרא תעריצי אותה. ומה רע להם יוציאו סינגל פרידה יהיה להם עוד שיר במקום ה1 בברטניה(כי הוא יצא בשבוע חלש כמו כל השירים שלהם במקם ה1)

Art Freak

New member
?!

למה נראה לך שאני מעריצה כל להקת בנים שיוצאת כל יומיים?! כי אני לא כזאת, והם ממש לא להקת בנים טיפוסית, כי יש להם כישרון-והרבה. והם לא מתפרקים-(כמו שכתבתי בהודעה הראשונה) -הם ימשיכו כארבעה.

טוב נו...

אז אחד פחות... תתנחמי בזה שהם לא מתפרקים לגמרי..

TheRasmus

New member
למי בכלל אכפת מהם?

אם לא המעריצות שלהם שנמצאות כמעט בכל פורום לא הייתי יודע שהם קיימים. כל עוד אני לא שומע מהם מצידי שיתקיימו עוד 100 שנה. הרי בתאכלס אם הם יתפרקו תקום עוד להקת בנים "כוסונים" שהמעריצות יאהבו עוד לפני שישמעו את השירים שלהם.

s.p.y

New member
לי ולכל מליוני המעריצים

אכפת מווסטלייף. ואנחנו מאוד אוהבים את המוסיקה שלהם. קודם כל את המוסיקה שלהם! קודם שמעתי את השירים והתלהבתי ואז גיליתי שמאחורי הקולות המקסימים ישנם בחורים חמודים.

הללויה, או משהו...

ת'כלס עד שהם לא יתפקרו אנחנו לא נגיד הללויה... ועד שblue לא ילכו בעקבותיהם, אנחנו לא נפצח בשירים וריקודים...

k k1

New member
../images/Emo7.gif

מסכנות המעריצות! למרות שאני לא סובלת ת'להקה הזאת.... הם בטח יתפרקו עוד מעט, הם לא יחזיקו יותר מדי זמן בלעדיו, למרות שבשביל המעריצות אני מקווה שהם לא יתפרקו...

ערן1987

New member
חסר רק שיהיה מקרה טייק דאט 2

כשמעריצה אחת התאבדה כששמעה שהלהקה מתפרקת

למעלה