חדשות רעות

pepill

New member
חדשות רעות

אממ... אבא שלי מעולה בלמסור חדשות רעות הוא תמיד עושה את זה בעדינות אני אדגים שיחה שקרתה לפני שעה.. (בכמה שפחות פרטים מתוך כבוד) (טלפון) "היי מה נשמע אצלך" "הכל טוב ואצלך" "יובל הבן של אישתו של אח של אישתי (ככה זה אצלנו במשפחה אף אחד לא קשור לאף אחד תחלס) את יודעת שהוא מטייל בהודו כבר כמה זמן "כן" "טוב אתמול בלילה הוא היה על ספינה ושדדו אותו ושחטו אותו" "מה ש ח ט ו אותו הוא מת??" "כן שחטו אותו שיסעו לו את הגרון... נורא אז מה איתך הכל בסדר" .... כל פעם מנחית עלי מקרי מוות בצורה הכי מוזרה זה הורס אותי.. משפט לילדה בת 9.. מושיב אותי על הספה ואומר לי הרופאים לא יכלו יותר לעזור לאמא רק אלוהים יכול לעזור לה טוב עכשיו תביאו ילדות בנות 9 ותשאלו אותן מה הן מבינות מזה.. :\ הוא כזה גרוע אני אומרת לכם.. טוב דיי שחררתי ו"יובל" (שם בדוי) מקווה שטוב לך עכשיו... :\

pepill

יש כאלו שמדברים בבוטות גם כלפי דברים רגישים מאוד כמו מוות למשל.. אולי תוכלי לבקש ממנו, שאם הוא לא מסוגל להיות יותר עדין ורגיש שלא יספר לך חדשות רעות ויתן למישהו אחר לעשות את זה עבורו..?

pepill

New member
את כזאת חמודה!!

כמה העיצה הזו היתה יכולה לעזור לי כשהייתי צעירה יותר תודה מתוקה למדתי להתחסן אני כבר רגילה.. רק צריכה לשחרר מדי פעם D: תודה אובספיסיכית

אופס..

לא שמתי לב שאת כבר בת 100..(בלי כוונה להעליב, אין כלום נגד אנשים מבוגרים..) על כל מקרה אני שמחה, שאם אני לא עוזרת, אני לפחות חמודה.. (וזה לא שאני באמת מאמינה בזה
)

pepill

New member
כן אני מזקני העם ../images/Emo3.gif

100 זה סתם מספר את עוזרת בזה שאת מתייחסת כל מה שהייתי צריכה זה לשחרר ואת עוד התייחסת תודה על העזרה וטוב שאת חמודה D:

למעלה