חדשות רעות.......=\

• פותח הנושא dor_
  • פורסם בתאריך

dor_

New member
חדשות רעות.......=\

סתם בשביל הכיף באתי להציץ בתקציר של יום רביעי(עפ"י הממיר הדיגטלי של ערוצי זהב) סתם אני אוהב לראות מה יהיה המצב עוד איזה 4-5 פרקים אז אני מסתכל על 2 מילים או על משפט אחד..בכל מקרה...רשום שיהיה את הפרק זרבון משתנה!! אני מאוד מקווה שזו טעות, אבל סביר להניח שלא..כי נראה לי שהם מדובבים את זה עפ"י סאגות ואם זה המצב אז באמת נראה שאז בערך נגמרת סאגת פריז(אולי קצת אחרי) וגם פעם שעברה הפסיקו את זה קצת אחרי סאגת סיין או איך שלא תקראו לזה..וחוץ מזה, פעם אחרונה שהם החזירו את הפרקים האחרונים,זרבון משתנה היה פרק אחרי הפרק האחרון בעונה הראשונה עפ"י חילוק העונות של ערוץ הילדים...=\ בכל מקרה,מקווה מאוד שזו טעות....

URNFS

New member
נו למה ציפית?

הם בטח יסיימו את ה"עונה" בפרק 106,שזה סוף סאגת פריזה,או אם הם ממש טפשים,אז בפרק 104,כי ככה זה יהיה בדיוק 52 פרקים,כמו העונה הראשונה.

Shazamit

New member
אבל הוא אמר עוד 4-5 פרקים!

אפילו את סאגת טראנקס הם לא ישדרו לנו (עוד פעם)!
דווקא כיף לראות את כל הסאגה עוד פעם ולצחוק על פריזה שאומר שוב ושוב שהוא ינקום בגוקו (ולא עושה כלום בקשר לזה)! ערוץ הילדים כזה מעצבן! I don't like them....!

קרעת אותי!../images/Emo6.gif

"סאגת פריז"?! אני לא מתכוון לצחוק על אלה שרואים את הגרסא העברית, אבל פשוט הרג אותי איך שזה נשמע.

son maya

New member
.......ולמה אתה חושב.....

שזה מעניין אותנו?! שיגיד מה שהוא רוצה.. ואתה..אין לך זכות לצחוק עליו בקטע הזה.כי כולם פה עכשיו יודעים שאתההההההההה גם התחלת לראות את הסידרה מאז שהיא בערוץ הילדים.. אולי עכשיו אתה יודע איך קוראים לכל סאגה ..(כמו השאר..) אבל גם אתה בהתחלה בטח חשבת שזה פריז ..הונגריה..לא מעניין אותי.. תפסיק לעשות צחוק מכל אחד יא אהבל!

מה את מתנפלת יא בבונית?!

אמרתי שאני לא רוצה לצחוק על אלה שרואים את הגרסא העברית! תקראי פעמיים או שלוש את ההודעה שאת מגיבה אליה, כי אחרת את כותבת ממש שטויות!

dor_

New member
ממתי אתה לא מתכוון לצחוק על

אלה שרואים את הגרסא העברית?!
בכל מקרה עפ"י תורת ההסתברות כמה שאתה נכנס לפורום וכמה פעמים שצירוף המילים "סאגת פריז" נאמר בפורום.......... מוזר שדווקא הפעם זה קורע אותך...=\

מה באמת?!../images/Emo12.gif

זאת פעם ראשונה שאני רואה את זה. ו"סון מאיה" תתחילי להירגע, כן? אמרתי שאני לא מתכוון לצחוק עליו זה פשוט הצחיק אותי איך שזה נשמע. ואני בחיים, אבל בחיים לא חשבתי שאומרים פריז, או מקיטה, כי אני מכיר את הסדרה הרבה הרבה הרבה לפני שהיא הגיעה לארץ. אז תשתקי.

dor_

New member
זהו...זה בטוח....

בתקציר של יום חמישי כתוב שיהיה את הפרק אחרי זרבון משתנה...זו לא טעות =..(...... ד"א לפעמים הם שמים בטעות תקציר לפרק, לפרק הקודם שהיה..ככה שיש סיכוי שזה יתחיל מיום שלישי ולא רביעי..=\

על הצד החיובי

פריזה כבר זרק את הקינזן אז עד יום שלישי-רביעי הסאגה שלו כבר תיגמר

son maya

New member
מאגר........ילד.........

סתום יא עמה!! רק לך זה נישמע מצחיק פה !!!! מה אתה צוחק?! ואל תשחק לי אותה עכשיו..התחלת לראות בערוץ הילדים.. שהההההההההההה קולט?! רק ..אבל רק אותך זה מצחיקר... איזסה אדיש לכולם! מציפן שמציפן..שיציפו! כולם פה התמודדועם המציפנים עד עכשיו! ח בבונית?! אווווקיי....:\

haunter

New member
דעתי על הויכוח הסתמי

"סאגת פאריז" זה נשמע הרבה יותר טוב מסאגת פריזה! זה נשמע כאילו החבורה מבלה בפריז כל הסאגה או משהו כזה
! ובכלל גם השמות המעוותים נשמעים טוב, אולי הם שינו את זה בכוונה?

dor_

New member
יש לי מין הרגשה פנימית

שהם שינו אותם בכוונה.

למעלה