חדשות רעות !!!! סוף העולם

The Real Madeye

New member
חדשות רעות !!!! סוף העולם

חדשות רעות לכל מעריצי הארי פוטר! הספר החמישי יצא רק בעוד שנה מהיום!!!!!! הוצאת הספרים האמריקאית של הארי פוטר הוציאה הודעה לעיתונות על ירידה ברווחיות של שנת 2001 מכיוון שלא יהיה ספר של הארי פוטר השנה. השנה הפיננסית של ההוצאה נגמרת ב- 31.5.01 ז"א שעד אז אין ספר בוודאות!!!!!!!! גורל אכזר. מצ"ב ההודעה מהאתר כלשונה : Bad news: Scholastic Inc., the American publisher of the Harry Potter books, today published a financial outlook for its fiscal year 2002. The following line makes all Harry Potter fans sad, as this seems to be an official confirmation that we won´t see book five anytime soon: "Due to the absence of a new Harry Potter novel in FY2002 ... we anticipate a ... decline in overall revenue" Scholastic´s FY2002 (Fiscal Year) ends May 31, 2002 - a release of Harry Potter Five in January or February now seems very unlikely! Expect the release date of next book to be about one year away... דופק את הראש בקיר עד שיצא דם! למההההההההההה?????????????????????????

*צווחת האימה מהדהדת בכל העולם*

לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!!!!! אני מניחה שאין מה להוסיף :( -ליאת-

SnufellS

New member
*לוקחת רובה ויורה בעצמה*

למה?????????????????????????????????????????????????????? הם לא יכולים לעשות לי את זה, לא!!!!!! אתם מעכלים את זה??? עוד, שנה, בלי, הארי, פוטר...........!!!!!!!!!!!!!!! אני שונאת אותם!! שונאת!!!!!!!!!!!!!!! אם תסלחו לי, אני הולכת שניה ללבוש שחור, ולשים חול על הראש. מישהו רוצה להצטרף? #ניצן#

Lady_Voldemort

New member
לא רוצה!

למה הם עושים לנו את זה..... אני מצטרפת אליך...ניצן, *חותכת לעצמי ת´וורידים*

S.Riddle

New member
ללללממההההה, הו לממהההההה?!?!?!

איך הם יכולים?! האם אין קץ לאכזריות?! אאאאהההההההה!!!!!!!! *מתאבדת*

S.tal

New member
האימה!! האימה!!!!!!!!!!!

!!!!!!!The horour, the horour אני לא אעמוד בזה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אהההההההההההההה!!!!!!!!!!*צורחת באימה ובטירוף בו זמנית* אני מתעבת אותם!!!!!!!!!! טל, t@l

LuNaTiC

New member
למההההההההה????????????

שנה??? שנה?????????? שנה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! סעמק שנה תעבור בלי ספר חדש???????????????????

למעלה