חדשות רעות מה-IBL...

../images/Emo207.gif פחות מ7 שעות לדדליין

אני מדבר על הדדליין על החתמת בחירות הדראפט. דדליין חדש שנקבע ל15 באוגוסט. ובכן הנה עדכון: פרייס חתם עם טמפה..פורסלו עם הטייגרס. בשעות האחרונות הוכרזו על הרבה החתמות כצפוי. דחו את זה לרגע האחרון בגלל הרבה רעש מהליגה לא לשלם מעבר לSLOT וקבוצות הולכות לעשות את זה... סה"כ 25 שחקנים מה5 סיבובים הראשונים לא חתומים. שנה שעברה רק 4 לא חתמו מה5 הראשונים. לטקסס נשארו 3 והם צפויים להחתים 2 מהם. לבוסטון נשארו 2 והם צפויים להחתים רק אחד מהם כשהאנטר מוריס הבן זונה הזה "שינה את דעתו" אחרי הדראפט והולך לקולג'. חתיכת בזבוז של בחירת סיבוב שני. לטמפה נשארו 2 כולל פרייס אז עכשיו אחד שלא נראה שיחתימו אותו. בולטימור כנראה לא תחתים את מאט וויטרס, הבחירה החמישית וכנראה תקבל על זה פיצוי בדראפט של השנה הבאה בתור הבחירה ה5....בנוסף, הבחירה של קנזס (השנייה נדמה לי) מאוסטאקס עדיין לא חתומה ולא ברורה אם היא כן תחתים אותו. בסופו של דבר יוצא שיותר מ5 בחירות כבר לא יחתימו כנראה. יהיה מעניין לעקוב אחרי מה יקרה בשעות הבאות...

לא מעט דרמה

בסוף קנזס בשנייה האחרונה חתמה את הבחירה השנייה בדראפט. וגם ויטרס הוחתם ע"י הקאבס. הדיווחים בדקות האחרונות היו שוויטרס הבחירה ה5 של בולטימור היה רחוק 5 (!) מיליון בהצעות בין הקבוצה לשחקן. בסופו של דבר השחקן נכנע מה10 מיליון שלו והסכים ל6 מיליון, שעדיין הפך אותו לבונוס השני הכי גבוה לפוזישיין פלייר. היאנקיז החתימו את הבחירה הראשונה של ברקמן שקיבל חוזה מייג'ור ליג + כמות די גדולה של כסף למרות שיצטרך לעבור טומי ג'ון בקרוב. בסה"כ כנראה ש15 שחקנים ב5 הסיבובים הראשונים לא הוחתמו. הכי גבוה הוא רק מהסיבוב האמצעי בין ה1 ל2 ולא הבחירה השנייה או החמישית כמו שהיה נראה שניות לפני סוף הדדליין. הקבוצות יקבלו כתמורה בחירה נוספת בדראפט הבא.

איך זה להיבחר בדראפט ?

מה זה עושה לילד בן 17 כשהוא חותם על חוזה של 4 מיליון דולר לעונה ? מעניין אותי לשמוע מה דעתכם .

בינתיים הוא יסתפק בטח בGCL../images/Emo3.gif

כמו רוב בני ה17 שנחתמים...ליגה ברמה של הIBL
אולי שנה הבאה הוא יתחיל בA נמוך...

קורה וקרה בעבר.

אין מה לעשות. לקבוצה זה בזבוז...השחקן הרוויח את הכסף שלו אבל בטח גם הוא מבואס...הם לא מוותרים לרוב החבר'ה שלא מצליחים...תראה אותם אח"כ מסתובבים בין קבוצה לקבוצה במיינורס בניסיון לתת משהו ואולי לקבל איזה הזמנה למייג'ורס לקצת...רק כדי לטעום קצת מייג'ורס. או שהם נכשלים ומנסים דברים אחרים (למשל, מאט בוש הבחירה מס' 1 ב2004 נכשל בגדול ולא עשה כלום כSS, הוא החליף השנה לפיצ'ר...נראה אם יצליח לו.)

התרגשות

מקווה בשבילו שהגישה שלו זה לצאת למגרש ולהוכיח לקאבס שזה היה נכון, ולא להתעסק יותר מדי בכסף ולחשוב שהכל יבוא בקלות. תיקון קטן אם אני לא טועה זה לא 4 מיליון בעונה, אלא בונוס חתימה (שזה בעצם מה שכולם מבקשים פה) של 4 מיליון, יש הבדל כמובן. הוא בטח כבר דמיין אפשרות בעתיד שהוא יהיה הכוכב שיביא לקאבס את האליפות ההיסטורית

NYMets Man

New member
זה באמת עצוב

טלפז ועופר שלח, שהם באמת מעריצי בייסבול אמיתיים, ואולי אלו עם ההשפעה הכי גדולה בערוץ הספורט (בכל מה שנוגע לספורט לא פופולרי) איבדו את האמון שזה יכול להיות מה שישבור את הליגה, וחבל. חובות כספיים... כאילו מה, הם ציפו ליותר ממאה איש בכל משחק? הם תכננו שהם ימכרו 500 המבורגרים בשעה? איך חובות כספיים? הליגה הייתה בדיוק מה שציפו ממנה (לא הרבה) ואפילו מעבר. אבל ממש מוזר לשמוע שמישהו ציפה ליותר. אני מקווה שבכל זאת את הגמר ישדרו. אני בכל אופן הולך להיות שם. זה יהיה המשחק השביעי בליגה הזאת שאני אלך אליו, ונהניתי בכל אחד ואחד (ראיתי עד עכשיו את כל הקבוצות) ואני מקווה שזה ימשך גם בשנה הבאה

KaiserDino

New member
וכמו תמיד - אני נאלץ לקחת אחריות

חבר'ה , אם היה פה עם מי ליצור קשר ... היה אפשר לחולל ניסים ונפלאות ! גם השיטה של הפלייאוף היא דפוקה ולגמרי לא לעניין ... אבל אתם יודעים מה - גם ככה הכל היה באווירה די שכונתית ועכשיו שאין שידורים בטלוויזיה אולי באמת זה לא כ"כ משנה ולאף אחד לא באמת איכפת . הליגה לא נכשלה , ממש לא ! הייתה רמה , מדים יפים , קבוצות שיכולות להתחרות ולנצח אתת את השנייה , פיצ'רים טובים חובטים ברמה ... שחקני שדה שיודעים to flash some leather . באמת חוויה ללכת למשחקים , רק היו יכולים לעשות פי אלף יותר בשיווק של הענף . במהלך החודשים הקרובים אנסה ליצור ברית בין ליגת הבייסבול ( והענף בכלל ) לבין ליגה חדשה לכדורסל הנשים שאני מקווה מאוד תקום בקרוב ( עם בעלות פרטית , פרנצ'ייזים , בלי האגודות האלה של היום , והכי חשוב - בלי איגוד הכדורסל וה"טובות" שלו ) . שתי הליגות האלה ייצגו תרבות ספורט בישראל .. חוויה לכל המשפחה , קצב אחר , בילוי , יריבות ספורטיבית בלי גזענות וירידה לפסים אלימים וכו' . לדעתי , וכתבתי את זה כבר בתגובות של וואלה ... המוצרים שמכרו במגרש היו מעולים - אבל המחירים לא לעניין ! 100 שקל לכובע , זה יותר מדי .. אני מאוד מצטער - באמת שכן . ואני חושב שהליגה הייתה צריכה לייצר הרבה כובעים וטי שרטים ולמכור אותם במחירים סבירים , שלא ע"מ לצאת ברווחים ( לא משמעותיים בכל אופן ) . מספיק בן אדם בא למגרש .. משלם על כניסה , פושט ( רגל ) על הבורגרס-בר היקרן ומוציא 250 שקל על המשפחה לשעתיים של בייסבול . האנשים הטובים שבאים ומביעים אמון בליגה עוד מתבקשים לתרום ל IBL ולשלם מחירים אסטרונומיים עבור פריטים שעוזרים לשווק ולפרסם את הליגה . הרי כל כובע שנקנה יסתובב וייראה ברחבי הארץ - וזה ייתן פופולאריות ולגיטימציה לליגה . שמעו , אם 100 שקל היה לא למטרת רווח ובאמת שזה הכי זול שהיו יכולים למכור , אז בסדר - כנראה שאין מה לעשות . אבל - זו לא הייתה ההרגשה ... יש מצב טוב שאם היו מייצרים 1500- 2000 כובעים לכל סוג ( והיו איזה 7-8 דגמים שונים , סה"כ 10 אלף - 15 אלף כובעים ) , וקובעים אסטרטגיה של מכירה בשביל לכסות על הייצור ( עם רווח מינימלי ביותר ) - היינו עדים להוזלה ניכרת במחירים .. ועלייה משמעותית בכמות הרוכשים ועל ידי כך , הפרסום לליגה כולה . פרסום וייחצון , זה מה שחסר לליגה כרגע ... ומוצרים זה משהו חשוב אבל אי אפשר לצפות שאנשים ישלמו את כל המשכורת שלהם בשביל להשיג memorbilia מליגה שרק התחילה . מספיק המייג'ורס עושקים אותנו - אבל שם הסמלים אומרים משהו . כאן , הם יותר צריכים את הקהל מאשר הוא צריך את הליגה ( לפחות לבינתיים - כי זה בהתחלה ) והיה מקום להיות יותר גמישים עם המחירים ולעשות את הכסף במקומות אחרים . בשום אופן אני לא בא בטענות לגבי הכרטיסים והמחירים . גם אם היו באים 50 אנשים למשחק ... חייבים להרגיל אנשים שלספורט מקצועי משלמים בשביל להכנס , ולא עושים טובה ( כמו שקורה בחלק מענפי הספורט בארץ כיום ) . הקבוצות יידעו לספק משחקים מעניינים - ולראות את החבר'ה האלה זורקים במהירויות האלה - ובכלל , הכישורים שמופגנים במשחק בייסבול ... זה משהו שאי אפשר לראות בשום מקום אחר - לא מהמרחק הזה בכל אופן ( ולא באלפי קילומטרים מכאן אם להסתכל על המובן הרחב יותר של המילה מרחק ) . ואני משוכנע - שיש Appeal לישראלים , גם כאלה שלא יודעים את ההבדל בין טאצ' דאון להום ראן או בין פיצ'ר לרוחמה אברהם ( לא יודע .. זה פשוט נשמע הזוי אך טוב ) . תביא אותם למשחק אחד... תסביר להם קצת מה קורה - הם יתלהבו . בדיוק מהסיבות שהוזכרו למעלה ... נכון , זה קצב קצת שונה - אבל הזדמנות ייחודית ליהנות ב Ballpark עם חברים , משפחה - משהו אחר ... נינוחות שזורה במהירות , כח , עוצמה ומחשבה . אנחנו אולי רגילים כבר לאנשים שזורקים ככה - אבל בשביל מישהו שלא מכיר ורגיל לאנשים שבקושי יודעים לעשות מסירות חצי מגרש עם יד אחת .. הצורה שבה כדור בייסבול טס , הן מהיד של המגיש/שחקנים והן מהאלה .. זה משהו מיוחד ותופס את תשומת הלב של אוהדים מתחילים . גם כל הקטע של העמדות במגרש , הבסיסים , הקאצ'ר , ההבדל בין שחקני ההגנה והכישורים הנדרשים לשחק במקומות השונים ... זה עושה את המשחק לכיף , מעין חווית לימוד מאתגרת , מהנה ומרעננת . מה גם שהקבוצות לבושות טוב - אין ספונסרים מעאפנים , אגודות מסריחות מפוליטיקה וקופים על הגב כמו איגוד הכדורסל או ההתאחדות לכדורגל שדואגים להביא 100 עבריינים כל משחק , ומשאירים בבית 5000 אוהדים פוטנציאליים . באמת , יש המון פוטנציאל לליגה ... רק צריך לשווק אותה נכון - ויש אלף ואחד גימיקים שיכולים לעבוד אם רק יתקבלו ההחלטות ויהיה רצון טוב לבצע אותם . בשביל שזה יקרה, הליגה תצטרך להקים משרד בארץ שעוסק בדיוק בתחומים האלה - והתוצאות יהיו מרשימות ביותר . אם יעבדו נכון בליגה... היא תהיה פופולארית מאוד כבר בשנת 2010 ( בתנאי שלא תסגר או תעבור לרשות ... כן ? ) . הרבה דברים צריכים לקרות בשביל שזה אכן יקרה , אבל מעבודה קשה אף אחד לא מת ... השאלה היא אם מישהו מוכן להסתכן ? :)

LADodger

New member
דינו, כל מילה שלך זה כמו התנ"ך

הבעייה היא שאני לא רואה איך אנחנו יכולים לעזור לך..... אולי חוץ מלהמליץ עליך לניהול ה-IBL. אנחנו פה סה"כ מעט אנשים שאוהבים לצפות ולדבר על בייסבול, ולא איזה משהו מאורגן עם כוח פוליטי או כלים לעשות משהו, (אולי חוץ ממך והקשרים שלך בליגת כדורסל הנשים?). אתה מדבר כאילו הפורום הזה וה-IBL הם שני דברים זהים, שפועלים ביחד. אני למשל לא הולך למשחקי ה-IBL כי גם אני לא גר באיזור וגם כי בייסבול זה סה"כ תחביב. אני לא איזה DIE HARD FAN, ואין לי איך לקדם את הענף בארץ. אז אם אתה יודע איך לקדם את הבייסבול (וכולם יודעים שאתה יודע
), תנסה להסביר לי איך אתה מתכוון לעשות את זה? איך תיישם את כל מה שכתבת כאן אם אתה לא יושב בהנהלת הליגה? הרי אתה לא יכול להקים בעצמך ליגה מקצוענית, ואני גם לא חושב שהם יקשיבו לעצותיך גם אם תשלח להם מכתב פרטני או אם תיפגש עם נשיא הליגה. מה שאני אומר זה שאתה יודע בדיוק מה צריך לעשות, אבל איך תעשה את זה לבד? כי כמו שאמרתי, אני לא רואה איך אנחנו יכולים להתערב במה שהליגה עושה...............

LADodger

New member
זה כמו שנתן זהבי צועק כל היום ברדיו

אבל מה משתנה בממשלה? במדינה? כולם אומרים שהוא צודק ושהממשלה חרא אבל מה בדיוק קורה? זהבי (אתה לצורך העניין, NO OFFENSE
) ממשיך לצעוק והממשלה (הנהלת ה-IBL) ממשיכה להתעלם, והמדינה (הליגה, השייווק, העניין הציבורי) ממשיכה להיראות ככה. אז אולי בעניין ניצולי השואה הוא הצליח, אבל אנחנו בפרום הזה לא בדיוק יכולים לעשות "לחץ ציבורי", כמו שאתה מבין... אנחנו לא 7 מיליון אלא 5-10 אנשים......

למעלה