חדשות רעות לצערי :(

lady polegra

New member
אני לא הייתי כ"כ בטוחה...

לי יצא במקרה שאני ולשון שה שתי דברים שלא הולכים ביחד. אז יש לי הקלה של בחינה מותאמת בלשון. ושם יורד לנו חל מהחומר... והמורה שלי שחררה אותי ועוד כ-5 אנשים שיש להם שאלון מותאם משועורים שהיא לימדה דרים שלנו לא יופיעו... אז יוצא שיש עוד עוד שבועיים מגן ואז עוד שבועיים בגרות ואני לא יודעת חצי מהחומר...!!!

חלמית

New member
מה?!? אני לא מאמינה. זה בטוח?

אפילו עם תוספת זמן אני לא מספיקה אז בלי... אני לא מסוגלת...

fireblue1

New member
יווו

וואיי... לי אין את כל ההקלות אבל יש לי כמה חברים שכן יש להם... זה הולך לפגוע בהם משהו רציני....זה מכעיס אותי בגלל שזה לא הוגן. אבל לדעתי מה שהיא עושה הוא חצי נכון... לא צריך שיהיו לילדים הקלות ולאחרים לא.אני ייתן דוגמא.. היה לי ביום שישי מגן{מתכונת} בתנ"ך והלכתי לבדוק באיזה כיתה אני ומה אני רואה? ילדים שבכיתות של הבינתחומי{הרמה הכי גבוהה בבית ספר} מקבלים הקלות כמו מבחן מותאם ותוספת זמן ביחד וכל מיני כאלה...אותי זה מעצבן כי אני נחשב ללמיד פחות טוב ואני צריך לעשות את המבחנים בלי שום מותאמים ובלי שום דבר... ההרגשה כאן זה שאני מרגיש מקופח כי איך שאני חושב זה "אם הם עושים מותאמים אז למה שלא יילכו לכיתה נומכה יותר}??!!! זה דבר באמת מעצבן ועמוק עמוק בלב...תאמת אני די שמח שזה קורה...

ApA1800

New member
זה לא קשור

זה כמו להגיד על חברים שלך שאם קשה להם שילכו למב"ר, או אם הם במב"ר שילכו לבי"ס פחות טוב, או אם הם בבי"ס פחות טוב שינשרו פשוט. בקשר לאם צריך לתת או לא, או מה התנאים שצריך לתת בהם, אני לא אתיחס לזה כי אני לא הכי מבין בנושא. יש לי דעה אבל היא מאוד לא מבוססת. אבל לעשות בין אלה שמקבלים הקלות הבדלה, כי מישהו מקבל עם ההקלות ציונים יותר גבוהים (שזה מה שקובע מי הולך לבינתחומי לא? בכל מקרה שזה מה שמשפיע על הכיוון בבי"ס) למישהו שמקבל ציונים פחות גבוהים, זה לא נכון. יש דרכים מסוימות לאיבחון, והאיבחון קבע שלשניהם מגיע. לתת או לא לתת זה החלטה שאפשר לדבר עליה. אבל אתה לא יכול לצפות שלכל מקבלי ההקלות יהיו אותם ציונים, ואלה שעולים מעל הממוצע לקחת מהם את ההקלות.

תוכלי לעזור לי

ולהגיד לי באיזו טענה הם מבטלים את ההקלות? ומי בדיוק הם "הם"? של מי הרעיון?

נסו לעשות את הקישור...

בין ההודעה של יוסי לבין הכתבה (תמונה מצורפת) ואולי תבינו את החלטת משרד החינוך... (בהודעה של יוסי שימו לב לסיום - "כל השאר הובחנו כפראיירים...")

אגב תקראו גם את התגובה של נוי

בהודעה שיוסי פרסם (קישור בהודעה קודמת). נוי היא לא לימור לבנת עד כמה שאני יודע...

lady polegra

New member
קראתי...

אבל למה אתה רומז? אין לי כרגע כח לפענח חידות.. יש לי מחר מגן במחשבים. ועקב קיצוץ הזמן אני לוצה ומאוד מאוד עצבנית... בתהליכי הרגעות שלא מתקדמים כפי שהייתי רוצה. בכל אופן. בבקשה . דבר נורמלי בלי חידות בלי רמזים

אז תקרא את התגובה שלי בשירשור הזה

ותבין שהם בעצם יצרו את המצב הזה שניתן לקנות הארכת זמן וכל מיני תארים כמו לקוי למידה וכו', ועכשיו בגללם התלמידים נדפקים, תקרא תקרא את התגובה שלי , תבין.

bilbil1

New member
לדעתי..

זה לא הגיוני אני אישית היום עשיתי מתכונת עם הערכת זמן... אחרי שהודעה פורסמה ואיפה שאמא שלי עובדת עשו היום בגרויות עם הקלות זה לא הגיוני פשוט כי עובדה שאחרי שפרסמו את ההודעה עדיין ממשיכים לעושת עם ההקלות...

למעלה