חדשות רעות לצערי :(

lady polegra

New member
חדשות רעות לצערי :(

משרד החינוך ולימור לבנת החליטו שהם זונות ושהם הולכים לדפוק כ 50 אלף תלמידים.... הצרה פוגעת בדיסלקטים שבינינו... השנה הם מבטלים את כל ההקלות.. והם מבטלים אותן אכשיו.. על סף הבגרויות... מה אתם חושבים? קשה להאמין? אז הנה ההודעה המזעזעת.

אוווייייייי זה כל כך מכעיסססססססס!!

הם מבטלים את ההקלות ללקויי הלמידה בגלל שהמספר הגיע ל50 אלף בעלי הקלות לקראת הבגרויות, והם רוצים "להגן על אלה שבאמת לקויי למידה", איזה מין ציניקנים מטומטמים הם צריכים להיות בשביל לעשות דבר כזה???? הרי הם אלה שאיפשרו את המצב הזה מההתחלה, הם אלה שעשו את התואר "לקוי למידה" שלצידו נילוות כל מיני הקלות ניתן לקנייה בכסף! לא רק שהם פגעו באלה שהם באמת לקויי למידה ולא היה להם כסף להוציא הארכת זמן, עכשיו הם גם פוגעים באלה שהם באמת לקויי למידה והוציאו כבר הארכת זמן! העיקר שאת הכסף הם כבר קיבלו ופתאום קפצה עליהם המוסריות בחינוך, איזה אנשים שנואים... זה כ"כ מעצבן...

lady polegra

New member
גם לי יהיה נעים מאוד...

אבל לא להכיר אותה... אלא להעלות את המכשפה על המוקד...

SadClown

New member
אלוהים ישמור.

מה עובר עליהם השנה הזאת? לאט לאט הם רק הורסים יותר ויותר דברים. עיצומים, שנה הבאה אין מיקוד, מורידים הקלות ועוד ועוד. כאילו מה הקטע שלהם? שונאים כל כך את התלמידים?

זה שאין מיקוד זה דווקא טוב יותר

בשביל התלמידים. במקום ללמוד את כל החומר ובסוף השנה יורידו לך רבע ממה שלמדת, פשוט לא תלמדי את הרבע הזה מהתחלה, הרבה יותר יעיל

SadClown

New member
כן אבל...

יש כמויות פשוט עצומות ל חומר, קחי את תנ"ך לדוגמה. וקשה אם לא מורידים כלום... בכלל אני אל יודעת איך אני אתכונן למגן בתנ"ך בארבע ימים

נו אז לא הבנת!!!!

נכון כל החומר שמורידים, פשוט לא ילמדו אותו מלכתחילה, אין טעם הרי ללמוד משו כל השנה ואז לקראת הבגרות מורידים אותו, מההתחלה לא ללמוד אותו וזהו. זה הפירוש של לבטל את המיקוד...

SadClown

New member
אההה

עכשיו הבנתי:) אז למה המורה שלי להיסטוריה עושה מזה כזה עניין גדול? טוב, אם כך זה מצויין:)

yossi iv

New member
משרד החינוך ולימור,לא שונאים..

את התלמידים.. הם פשוט לא רואים אתכם ממטר.. הם מצפצפים עליכם..בבוז. הם אומרים לכם: "אתם.. כולכם רמאים, נצלנים, אנחנו נראה לכם.. הלוואי שתיכשלו" תשמעו יקירי, המשרד והשרה הזאת כנראה לא מבינים שכדי להיות מחנכים, צריך קודם כל, לפני הכל, ממש ממש בהתחלה... לאהוב בני אדם.. וגם תלמידים, אתם יודעים.. גם הם בני אדם. האהבה הופכת להיות מצרך נדיר במחוזותינו. עצוב ולא נעים. אין לי אלא לסיים בנימה אופטימית יותר ולומר, שאנחנו כאן התחלנו מהפכה, מהפכה שהתחילה בקטן, ועם האמונה שלנו , היא תגדל ותעשה הדים וגלים בכל מקום.

למעלה