חדשות רעות ילדודס..

sasuke girl

New member
חדשות רעות ילדודס..

אני לא אהיה פה לסוף שבוע ~מתעלמת מקריאות הא "בששביל זה פתחת שירשור!!??~ ובגלל זה לא יהיו לכם הצפות של שירשורים חדשים..אבל נא לא לדאוג..יש לי פינה חדשה עד ליום שבת בשבילכם! היא נקראת.. ככה נפגשנו בוא ניתנת לכם ההזדמנות לכתוב מי החברים הכי קרובים שלכם מהפורום,איך הכרתם אותם ולמה הם כאלו חשובים בשבילכם.. אז תהנו..זה הזמן לקצת נוסטלגיה!

dndboy

New member
../images/Emo103.gifהוממ החברים ~הכי! קרובים

שלי דווקא סמויים פה P= ומכיוון שנבצר ממני להגיע למפגשים הקודמים... החברים שלי פה הם מי ששומרים איתי על קשר באייסי/מסן ^^ אממ זהו P= נו ספרי לנו איך אנסת את חן בפעם הראשונה =P

Adi Chan

New member
נמנמנמ אני מניחה שעדןXD

אחרי 16 שנים אני חושבת שאנחנו די חברות
אבל מהפורום עצמו, אני מניחה שליטל^_____________^ *חיבוק* הכרנו בקוספליי בפורים שעבר. למעשה ברכבת מאשדוד הכרנו^_^ היא חשובה כי היא חמווווווודההההההההההה *עוד חיבוק*. *חנופות*

ליסאן

New member
דיץ....../images/Emo9.gif ../images/Emo41.gif

את כזאת מותק!!!!!!!!! *מוחצת* האמת שאני הכרתי המון המון אנשים מהפורום שהכו לחברים כמובן שאת דיץ ועדן (שכרגע מסניפה עוד מנה של מייפל) שכמו שדי'צ אמרה נפגשנו בקוספליי שעבר עוד ברכבת...ולמה הם חשובות? כי שתיהן כאלו מתוקות מצחיקות והכי חשוב הן חברות טובות
וכמובן יש את ליאורי נייתן וכל שאר החברה מאשקלון ובאמת אני חושבת שיש אנשים נהדרים בפורום הזה וזו אחת הסיבות שאני לא מפספסת שום מפגש!!!
יצא קי'צי לא? הייתי שומרת הערות מחוכמות לעצמכם *שיעול*ליאורנייתן*שיעול* כי כמו שציינתי אני מגיעה לכל המפגשים ויש מפגש בקרוב ולאן שאני הולכת באות גם הציפורניים....

Kawaii Me

New member
../images/Emo122.gif |מתה| |נאכלת| את לא מבינה...

אחי..הוא עקף אותי ב-4 רמות
אני לא אתן לזה לקרות!!!

ashkeloni

New member
צריך בכלל לפרט? ../images/Emo3.gif

כולם
נו מה, המממ... את שימי אני מכיר מאז כיתה ה' (נפגשנו במכון וייצמן ^^ ) ואז בכיתה ז'-ח' למדתי איתו בישיבה P: והממ, הוא חבר טוב שימי
גם את ליאור אני מכיר הרבה זמן P: וגם את רגב ^_^

למעלה