חדשות רעות בפי

Neta558

New member
חדשות רעות בפי ../images/Emo10.gif

אנשים לא תמיד אוהבים צמחונים וטבעונים, אבל היום שוב קיבלתי הוכחה לכמה שהם עשויים להיות מגעילים. מסתבר שהגיעו תלונות להנהלת הפורומים שאנחנו מספקים מידע לא מקצועי ולא אמין. אנשים התלוננו שאנחנו נותנים עצות לא אחראיות-בעיקר בנושאי תזונה, ללא כל הכשרה ומסכנים בכך את חברי הפורום. העלו אפילו כל מיני חששות שמישהו יפגע כתוצאה מעצה מסוכנת שהוא קיבל בפורום. בטח התלונות היו רוויות במיתוסים מגעילים על טבעונות... אבל זה לא משנה, מה שמשנה זה שהנהלת הפורומים כנראה נלחצה מהענין. כרגע לא ברור בדיוק מה הולכים לעשות, אבל האפשרויות לא נראות טובות במיוחד... כרגע מדובר על הורדה זמנית של הפורום עד שתפתר הסוגיה. לא ברור לי ממש איך נפתור את זה... אולי ננסה להביא מנהל תזונאי או משהו... טלי אמרה לי אחה"צ שהיא תדבר איתם שוב, לראות מה אפשר בכל זאת לעשות. אני מקוה שהיא תוכל להתחבר מהצבא ולעדכן. אם למישהו יש רעיונות מה אפשר לעשות שיספר... אנחנו שברנו את הראש על הענין וכל מה שיצא לנו זה -
נטע

Yael Floyd

New member
אסור להם!!!!!!!!!!!!!!!!!

מה זה צריך להביע שהנהלת הפורומים חושבים על זה ברצינות?!

lilithmm

New member
עצה...

אני התייעצתי עם רופא משפחה מטעם קופת חולים לאומית, לא תזונאי טבעוני. הוא אמר לי שלטבעונים עם בדיקות דם כמו שלי אין שום צורך לעשות משהו מיוחד, אם מרבים באכילת פירות וירקות. התיעצו עם רופא!

../images/Emo2.gif? ../images/Emo5.gif

זו סתימת פיות מטומטמת במיוחד. יושבת בתפוז קהילה חביבה שלא נזכיר את שמה
של מעשני עשבים משמחים למיניהם, שבה עוסקים בין השאר בהמלצות על חומרים שונים ומגוונים וטכניקות צריכה מועדפות (ושלא תבינו לא נכון, אני מאד בעד אותה הקהילה), ולקהילת צמחונות וטבעונות יסגרו את השלטר בגלל עצות לא אחראיות? מישהו בתפוז איבד את הצפון? נטע, אם צריך, תאמרי לנו למי לשלוח דוא"ל. אני מציע שכולם ישלחו הודעת מחאה ויסבירו למה הפורום הזה לא מסוכן, אלא דווקא יכול לעזור לטבעונים וצמחונים, ולמה מדובר בסתימת פיות אבסורדית.

Yael Floyd

New member
בדיוק, צריך לברך ולשבח את הפורום!!

השתמשתי בו לעבודה בביולוגיה (וגם הוספתי ת'כתובת בביבליוגרפיה
) וזה לא יעלה על הדעת שיש פורום סמים קלים ופורומי סוטים למיניהם שכל ילד בן 10 יכול להכנס אליהם, אבל פורום צמחונות וטבעונות יסגר.

veganoren

New member
אף פעם לא מצאתי

את פורום אוכלי בשר, אבל שמעתי שיש כזה. אי אפשר להגיד שהוא נותן מידע לא אמין למי שבא אליו? אפשר ללכת לכמעט כל פורום ולראות שלפעמים נותנים שם מידע שמישהו מתנגד אליו ויכול להגיד שהוא אינו אמין. חוץ מזה, האנשים בפורום לא נותנים מידע לא אמין רוב הפעמים, רוב הפעמים כשמישהו שואל על תזונה פשוט מפנים אותו למקורות אחרים או מצטטים תזונאים. בפורום בסך הכל מקשר בין אשים שבאים לפורום ובין התזונאים. הקישור אינו לא אמין, לכן אם יש מישהו שלא נותן מידע אמין (בהנחה וצמחונות אינה בריאה) אלו הם התזונאים.

זה לא פורום מומחים../images/Emo70.gif../images/Emo88.gif

ואכן יש כאן הצעות לא אחראיות ולא אמינות בנושא תזונה - אבל הן לא באות מפי מומחים, אלא מפי קוראים שהביעו את דעתם (הלא מקצועית, לא מחייבת ולא חכמה) - אבל זו בדיוק מהות הפורום! הבעת דעות! [הנה דוגמה] [ועוד אחת] נטע, אני מאוד מקווה שמה שכתבת לא היה רציני, או שלא הבנת נכון את הנהלת תפוז - אבל אם כן - זאת פשוט שערוריה! אם אכן הכוונה רצינית - הרי שאני לוקח אישית את ההאשמות חסרות הביסוס שלהם ודורש לראות דוגמאות להודעות עליהן הם מדברים. תודה.

BLecker

New member
אפשר לפתח את ההודעה של אורי...

ולרשום כמו שרשום בפורום צוותי חירום. "פורום זה מיועד לעוסקים בצמחונות/טבעונות ואין למצוא בו מענה לבעיות תזונתיות. המידע והעצות בפורום אינם מהווים תחליף לייעוץ מקצועי. תפוז אינו ערב לנכונות המידע, ולא יהיה אחראי לנזק שייגרם כתוצאה מהסתמכות עליו" וואלה! יש לנו פיתרון משפטי מהסוג המגעיל ביותר!

דרך אגב, אפשר להניח שלא מדובר

ב"אנשים מגעילים" שלא אוהבים צמחונים, אלא בכמה הורים שהנושא בדר"כ לא מעסיק אותם, אבל פשוט נכנסו להיסטריה כשהתכשיט/ה הודיע/ה להם על צמחונות, ואיימו בתביעה משפטית נגד תפוז? אנשים, אם יש להורים שלכם בעייה עם הבחירה שלכם, אז אל תחשפו מקורות!

אלי ו.

New member
זו שערוריה!

הרי זה נכון לגבי כל פורום. תראו, הרי תפוז עושים כסף על הפורום הזה מפרסומות. בואו פשוט ונארגן חרם מאורגן על תפוז ביום מסויים בשבוע הבא. הרי רובנו לא נמצאים רק בפורום הזה, אלא בעוד פורומים מייצרים תנועה שמשמעה עוד כסף בקופה של תפוז. במקביל אפשר לפנות לבעלים של תפוז, סאני אלקטרוניקה ולאיים בהחרמת המוצרים שהם משווקים. ניתן לתפוז להבין מה המחיר של סתימת פיות!!

TheHead

New member
יאללה עזבו אתכם מזה.. כנסו לפורום

החדש שלי... נתיחת גופות (666) - הפורום לנפגעי פורום צמחונות וטבעונות בתפוז מישהו שאתם מכירים נפטר מחוסר B12? הפרה שלכם הגיעה לשיבה טובה והתפגרה? הקשבתם לעצות של צמחונים ועכשיו אתם בקבר? זה הפורום בשבילכם!!! כרגע אני בתהליכים של למצוא מיהם בדיוק הנפגעים האלה, ואז גם נפתח גלריות וסקרים. הסקר הראשון יהיה אם לשנות את שם הפורום מנתיחת גופות לנקרופילים צמחונים/טבעונים. היכנסו עכשיו! מי שמצביעה - משפיעה!!!

Weird Eyal

New member
מה הבעייה כאן בדיוק?

תוסיפו שורה מודגשת בראש הפורום שאין כאן מומחים לענייני צימחונות/טיבעונות ושכל מידע כאן צריך להילקח בעירבון מוגבל ואין אחריות על מה שכל אחד יעשה עם המידע שהוא קיבל

אלי ו.

New member
מה לא ברור? מישהו איים על תפוז

בתביעה משפטית והם מנסים לסגור ענין במחיר הפורום. כפי שכתבו כאן, זה אינו הפורום היחידי שנותנים בו עצות, זה הפורום היחידי שתפוז נכנסו איתו לצרות משפטיות. כל פעם שתפוז נכנסים לצרות הם נלחצים. למשל לאחר שהיה הסיפור עם מנהלת הפורום שהתחזתה לגבר ולקחה כסף מחברי הפורום, תפוז הכריחו את כל מנהלי הפורומים להתיצב במשרדי תפוז ולהוכיח את זהותם עם תעודת זהות. הם מפחדים להפסיד כסף במשפט, אנחנו צריכים להראות להם שגם בדרך הזו הם יפסידו כסף!

tsf

New member
אם הם יורידו זמנית את הפורום

אנחנו נעבור זמנית לפורום של הלת'... ואם הם ימשיכו אם זה אז המעבר יהיה לא כ"כ זמני... יחי רפובליקת בנענע! המלך לא מת וכבר נוטשים את הממלכה! (טוב נו... לא כבר... אבל תבהירו להם שהם לא מערכת הפורומים היחידה ברשת)

מאוד מאוד מקווה שזאת מתיחה...

ואם לא, אז כן, השורה למעלה יכולה לעזור. את פורום נטעים, אולי הפורום הכי בעייתי בתפוז, לא סוגרים, ואת זה כן?

אם זה לכבוד 1 באפריל...

אז תדעי שכבר עשית לי התקף
וזה מאוד לא יפה. <אייקון של יעל ש-ו-נ-א-ת מתיחות> וברצינות... בכל מקרה (אם זו מתיחה או לא) כדאי לשים כותרת בראש הפורום, שאומרת שלא מדובר בפורום מקצועי ולפני שמיישמים את העצות מומלץ להתייעץ עם בעל מקצוע (או משהו כזה). הנה קישור לפורום בעלי חיים וחיות בית שאני מנהלת, ובו יש כותרת כזו. והנה עוד דוגמא מפורום הנקה. אם יש בתפוז פורום מקצועי בנושא תזונה, אפשר לקשר אליו.

פדיחה...

רק עכשיו קראתי את ההודעות הקודמות וראיתי שכבר הציעו לשים את הכותרת למעלה. נו, אז זה לא ממש רעיון מקורי שלי
.

למעלה