חדשות רעות ביותר

קובימור

New member
חדשות רעות ביותר

מהחדשות ברדיו - נתב"ג 2000 בכלל לא יפתח. כלומר, העבודות תימשכנה אבל לא יפתחו אותו בכלל. פשוט לא יאמן כי יסופר. האחזקה שלו יקרה פי כמה מזה שקיים ומאחר שאין תיירים אין גם סיבה כלכלית לפתוח אותו. מלבד זאת יבנו רק שלושה טרמינלים במקום חמישה. אם בעתיד תהיה דרישה יבנו את השניים הנוספים. אני רוצה להזכיר לכולם, שאותו סיפור היה עם התחנה המרכזית (שעודנה הגדולה בעולם אגב). גם אז דיברו על כמה חודשים עד שתיפתח כדי שזה יהיה כדאי כלכלית ולבסוף נפתחה אחרי 25 שנה. כלומר, אין בארץ שום בעיה עם פילים לבנים ויכולים להחזיק את הפרוייקט סגור עוד שנים ארוכות, אלא אם תיפתח פה תיירות מלחמה "בואו לחוות את מלחמותיה של ירושלים ולהיכנס לדפי ההיסטוריה". מה שמעצבן שביטלו שני טרמינלים. עכשיו לכו תדעו אם יבנו אותם אי פעם.

אביב ש

New member
לא ביטלו שום שני טרמינלים.

הכוונה היא לשתיים מתוך 5 הזרועות של הבניין (מדובר בצורת כוכב- עיגול מרכזי ממנו יוצאים מסדרונות עם שערים). מלכתחילה התכוונו לבנות בשלב הראשון 3 זרועות- 24 שערים- אין צורך ביותר בינתיים. מקום הושאר מראש לעוד זרוע מכל צד- לעתיד כל הבניין עצמו נקרא "טרמינל", ולא כל זרוע היא טרמינל.. וקשה לי, מאוד קשה לי להאמין שיסיימו לבנות את נתב"ג 2000 ולא יפתחו אותו. אין בזה שום הגיון אנושי, בעיקר שתקופת ההרצה שלו (ממש עם שחקנים שמדמים סיטואציות שונות) אמורה להתחיל בקרוב.. אתה מוזמן לקרוא עוד על נתב"ג 2000 (טרמינל 3) בפורום תחבורה ציבורית.

כמה תיקונים

1)על פי התאריך האחרון נתב"ג 2000 צריך להיפתח ב-15.6.04 ,כרגע יש עיצומים של עובדים מה שיכול לידחות את הפתיחה מקסימום חודש (וזה לא בטוח שתיהיה דחיה). 2)סיימו כמעט את כל העבודות . 3)יש כבר תקציב לזרוע הרביעית עבודות התשתית יכלו בקרוב . 4)אפשר לאמר ש-85% מהעבודות כבר הושלמו. ויש עוד שנה שלמה של עבודות שלא נעצרו

למעלה