-חדשות רבלדה-

סוכריה16

New member
מסכימה איתך במאה אחוז.

אנשים משמינים בשביל סרטים, אז לגזור שיער!? חחח איזו הגזמה...

zbi

New member
לכל הבנות שחושבות שקמילה יותר טובה

אז נתחיל מזה אני רוצה לראות שמבקשים מקמילה להצטלם בעירום והיא לא תסכים להפקה זה אומר שהיא לא שחקנית מקצועית איזה שטיות אתן מדברות בקצב דבר שני לקמילה היו רסטות מגעילות והיא נראתה כמו גבר אז היא גזרה תרסטות כי נמעס לה וגם כי זה התאים לסצינה תאמינו לי לותר על השיער ובמיוחד בחורה זה לא כל כך קל וזה לא קשור למקצעיות של השחקן דבר שלישי אתם יודעות שזה נכון מי אמר שזו אמת ואחרון חביב קמילה הייתה רוצה להיות חצי ממה שדולסה מכל הבחינות יופי משחק שירה אז תפסיקו לזבל במח

natali61

New member
עלק לא יודע לכבוש לבבות

הוא לא מבין שרק מלהסתכל עליוו מתאהביםם
מושלם!!!!!

osh360

New member
יאא הלוואי בס"ד בס"ד שיהיה..

אבל זה בטוח כבר יימאס גם סרט וגם עונה -3?! אבל איזה כיף וברור שפונצ'ו שלי שובר לבבות איך היפיוף הזה לא ייזכה?! תגידו לי רק איך?!?!

סוכריה16

New member
מושלם שליייייי

מקום ראשוןןןןןן במקסיקו גודדדדד אין עליו לגביי שלוש עונות כאילו סבבה אני חושבת שזה דיי מאוס כבר אולי כדאי לעשות את זה יותר בסגנון 406 תעונה השלשית כאילו שייצאו מכותליי בית ספרם. אבל מתנחמת בזה אבל כי ככה אני לא אעזוב את פונצ'ו

soy rebelde

New member
תודה על החדשות!!

מקצוע: שחקן (ברבלדה), זמר, וטייס באימונים (הפסיק את הלימודים). פונצ'ו טייס?
ממתי?
נשק לפיתוי: פשוט להיות אני.
משפט מאד נכון לגביו

פונצ'ו וכריס איזה מושלמים!!!../images/Emo99.gif

פונצ'ו גרוע ככובש לבבות?! מה הוא מפגר(ברור שלא חח...) איך הוא יכול לומר כזה דבר על עצמווו?!?! גם בלי לפתוח ת'פה הוא כובש לבבות!!! וכריס איזה פנטזיות מופרעות יש לו חח!!! קרם טוב?! לא הבנתי ת'קטע חח..

יש עונה 3?! שווהה!!

וגם סרט!!! איזה שווה הולך להיות!!! אני רק מקווה שאף אחד לא ימות בסרט ושכולם ישארו חיים לשם שינוי מהסרט של המורדים שהרגו לנו את מיה בסוף.. זה מה שחסר!! שדולסה המושלמת שלי תגזור ת'שיער שלה!! זאת ממש הגזמה!!הם לא יכולים להכריח בנאדם להרוס לעצמו ת'שיער!! זה שונה מהמורדים לדולסה אין ראסטות או משו כמו לקמילה... קמילה רצתה לגזור כי היא רצתה להוריד ת'ראסטות אבל דולסה זה ממש הגזמה!!

Pollitaaaaaaa

New member
קרם גוףףף =]

שמריח טובב חח.. כפרע עליו..... סקסיייייייייי שלייייייייי

ג ב ש ו ש

New member
תודה על החדשות../images/Emo9.gif../images/Emo88.gif

היו דברים שהתחדשו בעבורי וחלקם לא.. אממ בקשר לשיער של דולסה,מקווה שהיא תעמוד על שלה ולא תגזור אותו..אני מאמין שהם ימצאו תחליף אחר לגזירת השיער

../images/Emo62.gif יש לי שאלה...

קוראים לי נופר, בת 16.. רציתי לשאול איזה עונה של רבלדה משודרת עכשיו בויוה?

NiM®0D

New member
איך זה יכול להיות?

לפי מה שראיתי בעונה 2 הם אפילו לא בדרך לסיים אותה... כי היא נורא ארוכה... יש מצב שהוא חילק את העלילה של העונה השנייה ל2 עונות(עונה 2 ועונה 3)?

LemonLimeLilach

New member
עונה 3 - מיותר

בעונה ה 2 של המורדים סגרו טוב טוב את כל הקצוות וחבל לפתוח הכל מחדש בעונה 3. פדרו דמיאן, אל תהיה כריס מורנה. אל תשחק על הצלחה. אל תהרוס בשביל כסף ורייטינג. הגזירת שיער - אני מבינה את דולסה, לגזור שיער זה דבר טראומתי, אבל מבחינת הדמות. אני יודעת שמתחילת הסדרה חששתי מהזמן שהקטע הזה יגיע כי לא חשבתי שדולסה תעשה ראסטות כמו קמילה, והיא באמת לא עשתה. הגזירה של הראסטות הייתה לדעתי אחד הקטעים החזקים במורדים ואחד הקטעים הטובים וחבל שלא יהיה את זה ברבלדה, אבל מה לעשות. מאכזב קצת אבל מובן. היה נחמד אם דולסה הייתה רואה את הפרקים האלה של ארגנטינה ומבינה כמה ע-צ-ו-ם זה היה וגם ששיער גודל...

למעלה