דילקה כנסי...
אני יודע את זה שקמילה רצת הךלעשות ראסטות ,עוד מתקופת קטנטנות {שלא הסיכמו לה} ואז בהמורים הם הציעו לה את זה והיא ישר קפצה על המציאה. וזה לא שבגלל שקמילה עשתה אז גם דולסה . זה בגלל מריצה . במורידם מריצהעם ראסטות זה היה עושה אותה הרבה יותר מורדת והרבה פחות פאקצה. אבל עברנו את זה .. והיא לאיכולה עכשיו בחוד שהחאורן פתאום לעשות ראסטות , אבל לגזור כן,כי זה קטע מהסדרה. וזה לא בגלל שמקילה עשתה. מה את חושבת שמקילה רצתה לגזור את השיער??? מה רוברטה תעשה כשהיא תגלה שהמורה שלה זה בצעם אבא שלה? תלך לבוכת בצד עד שדייגו יבוא? תקפוץ מהגג...? אני ד מאמין שיכולים ליהות להם עוד רעינות טובים כמו או יותר בנוגע לגזירת השיער, אבל הקטע של רוברטה גוזרת את השיער זה משו ממש מרגש ועצוב{ככה לפות זה היה במורדים} ועובדה המיפיקים רוצים להשאיר את זה . ועם המפיקים מבקשים היא צריכה להסכים, היא צריכה להתאים את עצמה לדמות שאותה היא מגלמת . וכמו שאמרת -היא יכולה לשים תוספות שיער... עם זה כול כך נורא כמו שהיא חובשבת.. וזה שלא יהיה להיפה קצר,גם אני חושב, אבל מה לקמילה היה מיוחד יפה ןפצצתי הראסטות ? או הקוצים האלה? לא.היא אמרה זה הדמות שלי זה המקצוע שלי וזה התפקיד שלי שיער הולך ובא. והיא הלכה על זה ... ודולסה חייבת גם להיות כזאת,ולא כול דבר לסרב....