-חדשות רבלדה-

LimoR L

New member
אוישש

שטויותתתתת.. היא שחקנית מעולהההה ומקצועיתתת!! אז בגלל שהיא לא רצתה לעשות ראסטות מגעילות זה אומר שהיא לא?!

rotemsror

New member
לפי דעתי בכל אופן זה ממש ממש לא נכו

לא נכון אם היא לא רוצה לגזור את השיער שלה זה זכותה והיא לגמרי צודקת לפי דעתי!! זה שהיא לא רוצה לגזור את השיער שלה זה לא מוריד ולא מעלה את רמת המקצועיות שלה! חוץ מזה לקמילה היה ראסטות לדולסה אין

rotemsror

New member
חוצמזה רואים שהיא נותנת את כולה לתפ

לתפקיד שלה ורואים את זה גם בצורת המשחק שלה!! וגם אם אני הייתי במקומה לא הייתי מוכנה וחוצמזה את אומר שזה חייב להיות דומה להמורדים בזה אני מסכימה זה הגירסה המקסיקנית להמורדיםמ אבל זה לא חייב להיות בול אותו דבר!

לדעתי...

היא צריכה לתת יותר ממה שהיא נותנת, ושוב אני אומר לך אני בכלל לא אומר משו על המשחק שלה, אבל... המיפים אומרים לה שהיא צריכה לגזור את השיער ,היא צריכה לגזור את השיער, ואני מאמין שעם והמפיקים סגורים על זה בעניין היא גם תגזור את השיער...

rotemsror

New member
אני מכבדת את הדעה שלך ואם זה מה

שאתה חושב אז סבבה אין לי בעיות זכותך לחשוב מה שבא לך כמו שזכותי לחשוב מה שבא לי ואני מכבדת את הדעה שלך!

סוכריה16

New member
תראי, היא נותנת לתפקיד

אבל שזה מגיע למראה החיצוני - זה הגבול שלה. האי מתלבשת ממש יפה לדעתי, קמילה לבשה בגדים מצחיקים חח וורוד עם ירוק למשל. להראות שזה הכי פשוט חשוב לה לעומת מיה שהיא שטחית. דולסה לא עושה את זה היא מתלבשת יפה, ותיהי כנה עם עצמך. עכשיו הקטע של השיער. כאילו דולסה היא לא קמילה (קמילה היא באמת מריצה גם בחיים האמיתיים, בערך) דולסה צריכה לעבוד כדי להגיע לתפקיד והוא יוצא לה שונה! אני חולה על הדמות של מריצה ולעומת זו לא על הדמות של רוברטה... בגלל זה אני אומרת שאם היא צריכה לגזור תשיער שתעשה!! זה אורך.. היא לא חייבת ממש קצר! היא יכול כמו בתחילת רבלדה גם. הקטע שתתפשר על משוו

rotemsror

New member
אהה חח עכשיו הבנתי חשבתי שהם רוצים

שהיא תגזור כמו שהיה למריצה עם הראסטות שהיא גזרה
אבל אם יהיה לה כמו בתחילת רבלדה זה יהיה בסדר

rotemsror

New member
אם התכוונת אליי אז תודה רבה! ../images/Emo20.gif

ואני שמחה שאת מסכימה איתי

נכון...

אבל עכשיו לא נתווכח קמילה ככה ודולסה ככה .. כי כל אחת שונה, אבל מה שאני מנסה להסביר זה שלדעתי דולסה חייבת לתת יותר ממה שהיא נותנת למקצוע שלה. כול דבר היא לא מסכימה. מההתחלה קיבלת את התפקיד על עצמך, אז תני את כולך . וזה לא ממש קשור,קמילה עתה ראסטות ודולסה לא, כי קמילה עשתה ראסטות בשביל הסדרה.והתפקיד שלה. ודולסה גם את זה לא . דולסה חיבת להיותל יותר מקצועית בעניין, זה לפחות דעתי...

סוכריה16

New member
תראה, קמילה רצתה לעשות ראסטות

אז אני מבינה את זה שדולסה לא רצתה.. כי יש לה שיער מדהים למה לה לעשות ראסטות בגלל שקמילה עשתה? אבל דיי הקטע של הגזירה חייב להיות אני לא מבינה מה היא מתעקשת בכל מקרה לפי מה שאני שמה לב רוב הזמן היא עם הארכה. שיער הולך ובא חח אני לא הייתי מסכימה לעשות אבל יש לה תפקיד כזה שמחייב אבל לא יתאים לה קצר.. לא יודעת!

דילקה כנסי...

אני יודע את זה שקמילה רצת הךלעשות ראסטות ,עוד מתקופת קטנטנות {שלא הסיכמו לה} ואז בהמורים הם הציעו לה את זה והיא ישר קפצה על המציאה. וזה לא שבגלל שקמילה עשתה אז גם דולסה . זה בגלל מריצה . במורידם מריצהעם ראסטות זה היה עושה אותה הרבה יותר מורדת והרבה פחות פאקצה. אבל עברנו את זה .. והיא לאיכולה עכשיו בחוד שהחאורן פתאום לעשות ראסטות , אבל לגזור כן,כי זה קטע מהסדרה. וזה לא בגלל שמקילה עשתה. מה את חושבת שמקילה רצתה לגזור את השיער??? מה רוברטה תעשה כשהיא תגלה שהמורה שלה זה בצעם אבא שלה? תלך לבוכת בצד עד שדייגו יבוא? תקפוץ מהגג...? אני ד מאמין שיכולים ליהות להם עוד רעינות טובים כמו או יותר בנוגע לגזירת השיער, אבל הקטע של רוברטה גוזרת את השיער זה משו ממש מרגש ועצוב{ככה לפות זה היה במורדים} ועובדה המיפיקים רוצים להשאיר את זה . ועם המפיקים מבקשים היא צריכה להסכים, היא צריכה להתאים את עצמה לדמות שאותה היא מגלמת . וכמו שאמרת -היא יכולה לשים תוספות שיער... עם זה כול כך נורא כמו שהיא חובשבת.. וזה שלא יהיה להיפה קצר,גם אני חושב, אבל מה לקמילה היה מיוחד יפה ןפצצתי הראסטות ? או הקוצים האלה? לא.היא אמרה זה הדמות שלי זה המקצוע שלי וזה התפקיד שלי שיער הולך ובא. והיא הלכה על זה ... ודולסה חייבת גם להיות כזאת,ולא כול דבר לסרב....

למעלה