חדשות ראש 1

חדשות ראש 1 ../images/Emo70.gif

השבוע ראש 1 היה מלא ביותר (בגלל פסח,כמובן) וכמו כן בתוך כל ערימת הדפים הזאת,מצאו מספר משפטים ותמונה לפרסם על שאקירה...אז,קריאה נעימה
שאקירה על הגובה: "לזה קוראים שיגעון גדול.פסל ענק בגובה של כחמישה מטרים יוצב בעיירה שבה נולדה שאקירה בקולומביה.משקלו של הפסל,אותו תוכלו לראות אם תבקרו בעיירה ברנקילה, יהיה חמידה טון-פי 95 ממשקלה האמיתי של הכוכבת הלטינית. "אני מקווה שהפסל שלי יהווה מקור השראה לנערות צעירות ששואפות להגשים את החלומות שלהן",אמרה שאקירה.ובכל זאת- אנחנו חושבים שהסיפור הזה קצת מוגזם. כאילו מה את,אלוהים?" טופ 10: השבוע הייתה צניחה קריטית במקום של שאקירה בקטגוריית ה"זמרת",מהמקום ה-4 היא צנחה היישר אל המקום ה-7!!! בכדי לשנות תוצאות אלה,שלחו ב-SMS "זמרת 7" למספר 8686 או,למי שיש קישור לאתר בו ניתן להצביעה,שיתן אותו כאן ואתם תצביעו לה שם! ביחד נעזור לה להגיעה למקום הראשון
חדשות ל-א בראש 1: (כתבה מלפני חודש,בתאריך 3.3.06) כנראה שהיו שמועות כי שאקירה העבירה לילה מלא תשוקה עם הזמר רוסי וויליאמס :)-O) אך כמו כן,שאקירה מיד הכחישה הכל! הנה לקישור הכתבה: http://www.eonline.co.il/content.asp?id=25994&sid=15 עוד כתבה קטנה הטוענת כי שאקירה הוזמנה למסיבת יום הולדת של מיליונר רוסי,היא הוזמנה לשיר במסיבה,אך סירבה,ובגלל שסירבה,שאקירה הפסידה כיותר ממיליון דולר!!! :-O להלן קישור לכתבה: *(הכתבה מיוחסת לכריסטינה אגילרה,אך תקראו ותגיעו לקטע עם שאקירה) *(הכתבה נכתבה גם לפני כקצת פחות מחודש, בתאריך ה- 16.3.06 ) http://www.eonline.co.il/content.asp?id=26340&sid=15 קריאה נעימה!!!
קארין.

Green Day 1

New member
ואיי קארין, תודה../images/Emo24.gif

'כאיאלו מה?, את אלוהים?'
אויי ראש אחד האלו...
גראסי

12ShakirA12

New member
../images/Emo45.gifמוסיפה../images/Emo3.gif../images/Emo26.gif

ליד "שאקירה על הגובה" היה כתוב עוד משהו
"לטלפון בלבד: הדואט החדש של שאקירה ו-וויקלף ז'אן, "היפס דונט ליי" (הירכיים לא משקרות), עשה היסטוריה - מדובר בסינגל הראשון בעולם שמשוחרר כהורדה סלולארית בלבד (ולא על גבי דיסק או הורדה אינטרנטית). מעבר לכך, השיר מוצע להורדה אך ורק למנויי החברה הסלולארית האמריקאית "וריזון", תמורת שני דולרים. בתמורה לסכום זה יקבלו מנויי החברה את השיר עצמו היישר לטלפון הנייד שלהם, פלוס קליפ שאותו ניתן יהיה להעביר למחשב אישי ולצפות בו על מסך גדול. העתיד כבר כאן?"

Green Day 1

New member
יפה(../images/Emo35.gif)../images/Emo4.gif

האמת שכבר לא נעים כ"כ לקרוא כתבות או כל מה שנוגע לסלבז בחו"ל בשבועון הזה... * "הירכיים לא משקרות"- מה זה אמור להביע
כאילו שהיא יודעת לרקוד, זו הכוונה?
o_O
אם הם חושבים שזה אמור להצחיק, אז לא, הם טועים.
תודה שאקי, לא באתי חס ושלום אלייך בטענות.

Green Day 1

New member
לא שלא מצא חן בעיניי...

פשוט הם יכלו לבטא את זה, בצורה אחרת...
גם ככה, הם לא מצחיקים את הקוראים.

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo15.gif

אהה לא ידעת
חח כן זה התרגום נו זה יותר טוב מכתבה שעשו על קלי לפני כמה זמן בפנאי פלוס ואפילו לא כתבו את השם באנגלית זה היה ישר "מאז שהלכת" ו"בגללך" ואת ביהיינד דיז הייזל אייז הם לא הזכירו כי אין לזה תרגום חד משמעי לעברית

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gif../images/Emo45.gifולחשוב שפעם../images/Emo15.gif

אהבתי אותם

El Argentino

New member
ברנקילה ../images/Emo6.gif איך שהם אוהבים לעוות

דברים, זה משהו חחח... "אני מקווה שהפסל שלי יהווה מקור השראה לנערות צעירות ששואפות להגשים את החלומות שלהן" היא לא אמרה את זה ככה, היא התייחסה לכולם (לכל אנשי בראנקיז'ה) לא רק לנערות

זה טעות נפוצה בעיתונים פה

גם מעוותים ת'שם של העיר מדג'ין,היה כתוב על חואנס ואמרו שהוא נולד במדלין...medellin=מדג'ין/מדיין barranquilla=ברנקיג'ה/ברנקייה

ללוווש

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo23.gifמזל"ט../images/Emo70.gif ../images/Emo24.gif../images/Emo9.gif../images/Emo65.gif

למרות שאני לא מכירה אותך
מזל"ט עד 120 בריאות אושר עושא והצלחה

Green Day 1

New member
קארייייייין../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif

למה לא פתחו לך שרשור
לא משנה, העיקר שאמרת
יומולדת שמח, מלא בהפתעות וחיוכים
שיהיה המון המון
אושר, כושר, בריאות, ויושר. שכל משאלות ליבך ייתגשמו לטובה.
מזל טוב!

תודה ../images/Emo13.gif

לא צריך שרשור..אף אחד פה לא פתח שרשור לעצמו...למה מי מכיר אותי בכלל חחח... תודה לכולם :-*

למעלה