חדשות קצת לא טובות...

Twinsen2005

New member
חדשות קצת לא טובות...

יכול להיות שאני וליצ'י החמוסה שלי נצטרך להיפרד. מסיבות אישיות שקשורות אלי יש מצב שאמצא את עצמי חסר אמצעים להחזיק בה יותר. היא באה בעדיפות ראשונה ואם זה יהיה המצב אני לא אחשוב פעמיים. אני לא מתכוון למכור, רק למסור, לכן, ואבקש כי רק בפרטי, מי שחושב שהוא אולי יהיה מעוניין במידה וזה יהיה המצב לקבל את המושלמת הזאת, שיפנה אלי בפרטי. אני יודע שזה נשמע רע, גמ'ני לא בדיוק רוקד פה, אבל לצערי יש מצב שאני אמצא את עצמי יותר מדי עסוק בכדי לטפל בה ולהעניק לה את תשומת הלב שמגיעה לה, אני לא אשאיר אותה פה בכלוב כשאני יודע שאין מי שיוציא אותה רק כי אני רוצה שיהיה לי חמוס.

Sweet Fantasy

New member
אפשר לדעת מה הסיבה?

אם בא לך תרשום לי במסר, אין מצב שיש לזה פתרון? בכל מקרה, אם וכאשר אני מקווה שתמסור אותה רק לבית טוב! ואני מבקשת באמת לחפש בית מצויין , אני לא ממליצה למסור בלי כסף.. תמיד טוב לקחת דמי רצינות (זכור מה אמרת על עניין מה שבא בחינם..?) אני בזמנו שרציתי למכור את ניקיטה, הצעתי אותה למסירה ואמרתי שמי שיעקר אותה יקבל את הכסף חזרה.. שזה גם הבטיח לה עיקור.. ומי שבאמת ירצה לעקר מוכיח שהחמוסה חשובה לו. יש כאלה שמחפשים חמוסות (בטח ובמיוחד שהן למסירה רק כדי להפוך אותן למכונת המלטה ולעשיית כסף) בעוד דבר קטן, אם (ואני מקווה שלא) תחליט שאתה גם מוכר\מוסר, תפרסם אך ורק בלוחות
בהצלחה

Twinsen2005

New member
עוד מידע..

טוב לצערי כבר החלטתי, אני אעשה את זה עם לב שלם, אין לי ברירה. אוחחח כמה שאני אוהב אותה והיא כזאת מדהימה... בהמלצתה של מיכל החמוסה לא תמסר אלא תמכר. יש לי כבר כמה הצעות. אני אתן אותה עם הכלוב, עם קערת צרכים מיוחדת לחמוסים, ערסל והאוכל שלה. עד שלא אקבל תשובה סופית ממישהו ההצעה עומדת פתוחה, לכן כל מי שמעוניין שיפנה בפרטי. אני חושב שמיותר לציין שזו חמוסה בת שלושה חודשים, עדיין גורה, אופי מדהים וצייטנית מסורה ומתפנקת, אין בי אפילו ספק קטן שכל מי שייקח אותה יקבל ממנה הרבה אהבה. בתקווה שאני אוכל לשמור על קשר ככה מהצד. זה גם יהיה הסוף שלי פה בפורום אני מניח.

skarlet ohara

New member
../images/Emo7.gif מתאבלת..

כל כך כואב לי לשמוע... אני ממש ממש ממש מצטערת בשבילך.. כשאתה אומר שלא יהיה לך זמן אליה אתה מתכוון לחלוקת הזמן ביום או בשבוע, כי גם לי יש ימים שאני לא עם מוסי מתשע בבוקר עד עשר בלילה. ממש כואב לי... :( אני אעזור לך לחפש לו בית.... בתקווה שאמצא מישהו רציני.

לימור26

New member
אני חושבת שקבלת החלטה אמיצה

ובאמת למרות הכאב הגדול והלב השבור אתה אדם כן וישר ועדיף למכור עכשיו מאשר אחכ ,אתה עושה את זה בשבילה וזה אומר הכל..אתה באמת אוהב אותה! כל הכבוד על ההחלטה האמיצה..ושיהייה לך רק רק טוב!! בהצלחה לחמוסה בביתה החדש.

Twinsen2005

New member
זהו... נגמר...

מסרתי את ליצ'י למייק, פה מהפורום... הוא לקח אותה לפני שעה... נורא נורא קשה לי.. אני כבר מתגעגע... זה כאילו היא ידעה מה עומד לקרות בשעות האחרונות שלה פה והתנהגה הכי יפה בעולם והייתה הכי מתפנקת. כאילו ידעה שהיא נפרדת ממני. תודה לכולם על התמיכה ותהנו ותעריכו את הכדורי פרווה הקטנים האלה, הם מדהימים ואין חייה כמוהם עוד בשום מקום!...

mikonww

New member
אוף

את יודעת כל דרך שמגיע לסופה, באותו זמן גם מתחילה דרך חדשה, שבא לפעמים יש צורך לבחור בנתיב ממספר אפשרויות קימות. אז בשבילו זה גם לא נגמר, נכון שזה קשה ונכון שזה כואב, אבל לא נגמר ! ואולי לא סמת לב אבל רשמתי שזה לא נגמר בשבילה אילה רק מתחיל !!! נ"ב ספר מומלץ הסיפור שלו נגמר גם הסרט, אבל רק הסרט הראשון השני ממש לא משהו !!!!

Sweet Fantasy

New member
ושוב- דיברתי עליו לא עליה

כמו שאמרתי לדיויד- "למרות חילוקי הדיעות בינינו (ביני לבינך) אני בטוחה שיהיה לה (לליצ'י) בית טוב) אני עדיין לא בטוחה אם זאת ההחלטה הכי טובה שדיויד לקח אבל יודעת שלחמוסה יהיה טוב אצלך, ד'א, מה עם העיקור\סירוס, זה היה ביום ראשון לא? הם עברו ניתוח בסוף? מה איתם? איך היה? וכמובן, איך ליצ'י מתאקלמת? בקשר לסיפור שלו נגמר אכן סיפור מדהים, הניק שלי מבוסס עליו (פנטזיה)

Twinsen2005

New member
מה שלא הבנתי הוא...

למה שניכם מתעקשים לקרוא לו הסיפור "שלו" נגמר... חחחח הוא "לא" נגמר... חח דרך אגב, יש גם סרט שלישי אבל הוא היה עוד יותר חרא מהשני ולכן אף אחד לא שמע עליו. גמ'ני הערצתי את הסרט הזה בילדותי וה-SOUNDTRACK שלו מדהים לדעתי. אני מאמין שההחלטה שעשיתי הייתה קודם כל טובה לליצ'י. ואני גאה בעצמי בגלל שעם כל הקושי זאת הפעם הראשונה שידעתי ללכת עד הסוף עם מה שהכי טוב לבעל חיים שלי. ליצ'י הייתה החייה הרצינית הראשונה שהלכתי וקניתי לעצמי (אוגרים לא נחשב וגם לא דגים).. כל השאר היו אחריות של המשפחה כולה. וההתנסות איתה הייתה מדהימה ואני אתגעגע אליה נורא. למדתי המון לקח והבטחתי לעצמי שיהיה סיבוב שני כשאני אגור לבדי ויהיה לי מקום.

mikonww

New member
מה אתה נידחף, מישהו דיבר איתך ../images/Emo6.gif

סתם סתם להרגיע שם

Sweet Fantasy

New member
אופס חחח.. אולי זה משהו

בתת מודע (הסיפור שלו (שלך) נגמר
) חח סתם,
בקשר לליצ'י אני לא נגדך, שלא תבין לא נכון פשוט חושבת שאולי היה אפשר לשקול עוד פתרונות, כאילו הכל קרה מהר כזה גם אני גאה בך על ההחלטה ויודעת שזה קשה, זה כמו שמכרתי את פאדג' לשגיא למרות שמאוד רציתי שהוא ישאר וכבר תיכננתי שהוא ישאר, אבל אז קניתי את נאפו וראיתי שלא רוצים לקנות את ניקיטה (יותר נכון לא מצאתי מישהו שראוי לקנות אותה) וכסף להאכיל 4 חמוסים וכלב עדיין (
) אין לי. אז עשיתי את ההחלטה הכי טובה לי ולפאדג' וידעתי שאצל שגיא הוא יקבל יותר ממה שהוא מקבל אצלי, לכן אני גם מבינה אותך. אבל למזלנו מכרת את ליצ'י למיקי והוא חבר בפורום כך נוכל כולנו להמשיך להתעדכן במעללות ליצ'י

mikonww

New member
חחחח בגלל זה אמרתי שהספר טוב

הנייק שלך הזכיר לי את הספר/סרט, ומכאן מה שרשמתי בהקשר לסרט. בקשר לזה שלחמוסה יהיה טוב אצלי, אני בטוח. ולדעתי אני חושב שכבר טוב לה, כי כבר נכנסה יחד עם החמוסים שלי לארסל יחד. עברו כמו גדולים את הניתוח, השארתי אותם שם ביום ראשון בבוקר, ולקחתי אותם בשני בוקר. כן אני יודע 24 שעות, אבל בשביל השקת הנפשי שלי, העדפתי שהם השארו שם תחת פיקוח 24 שעות. ודותה על גילוי הדעגה

N a d a v 1 6

New member
רק בשבילך שווה ההודעה הזו האמן לי

אני שמח ועצוב בו זמנית, מקווה שמצאת בית טוב לאחותו של סוניק. מקווה שאתה בסדר, ואתה תמיד יכול להתקשר,ולהיות בקשר בMSN. גם המצב שלי לא מזהיר משהו:( (בלי קשר לחמוסים ואתה יודע מה בידיוק קורה לי). לכן אני פה בשבילך,באמת באמת כמו שאתה היית בשבילי..היום על הבוקר! אוהב אותך המוןןן נדב.

למעלה