חדשות קטנות

dor307

New member
עטיפת האלבום של נארס בארקלי

לפני שבוע אופיר פרסם על שיר חדש שלהם בשם RUN השבוע כבר יש עטיפה

ofirshai

New member
השיר RUN ממש טוב

וגם העטיפה מגניבה, אבל הקודמת הייתה יותר

dor307

New member
טופ 20 גרמני

סתם כי בא לי 1 1 Leona Lewis Bleeding Love 2 2 Timbaland | OneRepublic Apologize 3 3 Stefanie Heinzmann My Man Is A Mean Man 4 new Alex C. | Yass Doktorspiele 5 4 Ich + Ich Stark 6 new Gwen Stefani Early Winter 7 5 Alicia Keys No One 8 6 DJ Ötzi | Nik P. Ein Stern (Der Deinen Namen Trägt) 9 14 Olaf Henning Cowboy und Indianer 10 17 Markus Becker | Mallorca Cowboys Das Rote Pferd 11 8 Lenny Kravitz I'll Be Waiting 12 9 Culcha Candela Ey DJ 13 18 Seal Amazing 14 11 Maroon 5 Won't Go Home Without You 15 10 Cascada What Hurts The Most 16 12 Monrose What You Don't Know 17 13 Alex C. | Yass Du hast den schönsten Arsch der Welt 18 30 Tim Toupet Ich Bin Ein Döner 19 15 Rihanna Don't Stop the Music 20 new Ashley Tisdale Not Like That

DesertRose7

New member
מארק (ווסטלייף) והחבר שלו קווין (לשעבר V)

על השער של Attitude

dor307

New member
את זוכתר איזה מספר הוא

בקליפ שהם (V) צילמו במיאמי? ז"א מתי הוא מצטרף (ראשון,שני) כי אני לא זוכר אותו

DesertRose7

New member
אה?

לא הבנתי על מה אתה מדבר.. על הקליפ של BLOOD SWEAT AND TEARS? הוא היה די שונה אז - שיער קצוץ בלונדיני .. ושמחת חיים?!

dor307

New member
את כן הבנת על מה אני מדבר

הוא היה בלונדיני (בודק בYT) פשוט היה לי דיסכוס עם דנה על להקות בנים (לא מדברים על זה) וראיתי קליפ של V וניסתי לזהות אותו ולא הצלחתי

DesertRose7

New member
../images/Emo6.gif

ועוד כמה
אתה? נכנסת לשיחת להקות בנים?? ועוד עם דנה????

dor307

New member
כה,היה קשה לשכנע אותה

אני באמת לא מבין מה יש לה נגד להקות בנים בריטיות מתחילת העשור,ממש מוזר. בכל מקרה אם את רוצה אפשר לשחזר את הדיון,אני אתן לה תיאור של קליפ,היא תזהה אותו ואני אגיד לה שזה לא זה,ואחרי 10 הודעות אגיד לה שזה בעצם כן זה

DesertRose7

New member
../images/Emo6.gif

נראה לי שעלית על אחלה דרך לשגע אותה
על איזה להקקות בדיוק דיברת? (סקרנות של להקות בנים...
)

Dana Mi

New member
Hold It!!!!!!!!

אוקיי, דבר ראשון - שחר, איזה כיף שאת מפרסמת פה הודעות!!!!!! שנים שלא ראיתי את מארק וקווין ואין כמו לפתוח את הבוקר ככה! דבר שני - I love you people... אתם כל כך מצחיקים אותי, זה לא יאומן. דבר שלישי - דור! נגד להקות בנים בריטיות מהניינטיז?!!!!?!?!?!?! נגד?!!!!!!!! אני???????? do you know me at all????? להקות בנים וכמובן בריטיות מהניינטיז זה אהבת חיי!!! (זאת אומרת, אחרי אס קלאב 7 כמובן
) מה זאת אומרת נגד להקות בנים?? איך הצלחתי להשאיר כזה רושם כאן?!?! דור, אני ממש קרובה ללעשות כאן סדרת חינוך שתיראה כמו שרשורי אמטיוי היטס נוסטלגיה.. אתה לא רוצה שזה יקרה.. ודבר אחרון - שחר, באמת היה פה דיון סוער לא מזמן על להקות בנים.. כמובן שזיהיתי את הקליפ והוא היה knockout של 888. אבל קשה לי לעמוד לבד מול העוינות של דור! אבל שורה תחתונה - תודה שחר על התמונה של קווין מקדייד! מה עבר עליו? מה זה כל השחור הזה?

dor307

New member
מזל שהיא לא תראה את זה

כשהיא תחזור נעשה לה גם חידון ונעצבן אותה,אבל ששש זה סוד

למעלה