חדשות פיתוח

danezeq

Member
חדשות פיתוח../images/Emo70.gif

מזל טוב! הבנייה של מגדל אלמוג ים החלה! הוא יהיה המגדל מגורים הגבוה בישראל, יחד איתו ישוקמו כמה מבנים בסביבתו ויופעלו כבתי קפה קו האופק של הצפון הישן של ת"א עומד לעבור שיפוץ: - בנייתו של מגדל צמרת השלישי בעיצומה - בעוד חודשיים כנראה, תחל הבנייה של מגדל בגובה דומה, ממש קרוב למגדלי צמרת, וזה אחד ממגדלי ת"א 1750 - ובתחילת 2004, ממש ממול למגדל הנ"ל תחל הבנייה של מגדל בן 40 קומות בערך - צפונית לרחוב ההלכה אין לי מושג מה קורה עם מגדל בארי נהרדע, הם שמו מנוף אבל אין עבודות שם, כנראה שהם מחכים שם למשהו כי אם אני לא טועה כבר מכרו חלק מהדירות אז בקרוב נראה 5 מגדלים בצפון, ולא 2 שנראים אותו הדבר

wakshlak

New member
מספר נקודות...

מהיכן המידע שבניית מגדל אלמוג ים (נווה צדק) החלה? האם היית שם? האם דיברת עם הקבלן? האם קראת בעיתון? במגדלי 1750 (של חבס) יש כרגע אזור מגודר (שמצב דומה כבר שנים רבות) ואמורים להבנות בו 2 מגדלים של 40 קומות בערך. מעניין מתי יחלו לבנות אותם... האם תחילת 2004 הפעם תהייה העת הנכונה? נחייה ונראה... אני לא מכיר מגדל של 40 קומות צפונית לרכוב ההלכה. האם יש לך פרטים עליו? האם גידרו שם אזור מסויים או החלו בהריסות/שיטוח האזור? כמו כן הערה על מגדל הבינלאומי הראשון: אני באמת לא מבין מה קורה שם! יוצא לי להסתובב באזור המון ונראה שעובדים שם 90% מהזמן ופשוט לא עושים כלום! זה לא יאומן! למראית עין נראה ששום דבר לא התקדם ב - 4 חודשיים האחרונים למרות שעובדים שם ללא סוף ויש שם מכניקה כבדה שעובדת! פשוט מוזר מאד... מגדל דיסקונט? האם יש לך עידכונים לגביו?

Sephiroth

Member
מגדל דיסקונט

יצא לי לבקר שם מספר פעמים לאחרונה, המבנים שהיו על השטח המיועד נהרסו ואתר הבניה גודר לחלוטין (גם על חשבון מדרכות להולכי רגל) כך שאני מאמין שלשם שינוי יש פה התחלת בנייה רצינית. אני אבקר שם גם היום בלילה, נראה אם התקדם משהו.

danezeq

Member
מגדל דיסקונט ומגדל בינלאומי:

לפני חודשיים בערך האיזור פשוט היה מגודר והשטח היה ריק לפני שבועיים הייתי שם שוב - והמקום היה מלא ביסודות מוכנות, והרבה יותר כלי חפירה בקשר לבינלאומי - כאמור המצב נראה עומד, אבל הכלי עבודה עובדים - גם ביום שבת ואסור לשכוח שלמגדל הזה יהיה חניון מיוחד מאוד (יש רק אחד כזה בארץ, אם אני לא טועה - וזה ממש מולו מתחת לבית הפגודה) המבנים הסמוכים בעצם מורמים "באוויר" ע"מ לבנות את החניון מתחתם - וזה מורכב מאוד אז צריך הרבה סבלנות!

DerBleistift

New member
החניון עליו אתה מדבר

נמצא מתחת למבנה השגרירות הרוסית ולמגדל אלרוב. בית הפגודה זה משהו אחר והוא לא נמצא שם.

danezeq

Member
דניאל צודק...

גם הוא רצה לכתוב את זה. פשוט הוא רק בן אדם בניגוד לנפילים האחרים פה

danezeq

Member
בדיוק - אבל אם הוא לא היה טועה

אז כולם היו רואים שהוא צודק

Sephiroth

Member
לא הצלחתי לראות כל כך טוב לצערי

ראיתי כל מיני מכונות כאלו, אבל פשוט אי אפשר להציץ מעבר לחומה הענקית שבנו מסביב. לי אישית יש הרגשת בנייה מהמקום - אבל מומלץ לבקר הזה בשעות קצת שונות מיום שישי בין 00:00-05:30 כשאולי גם רואים אנשים עובדים

Secular

New member
לגבי אלמוג ים,

אני ודניאל ביקרנו שם,המפעל שהיה שם נהרס וכל האיזור מגודר ומכונות חפירה סובבות באיזור, הבנייה תחל בקרוב מאד. לגבי מגדלי חבס,המגדלים עדיין לא קיבלו אישור ולכן בניית המגדלים בזמן הקרוב היפוטטית לחלוטין. לגבי מגדל הבינלאומי, מדובר בתכנון מסובך בשל הכוונה לאחד את הלובי של הבניין יחד עם שני בניינים שישומרו, ולכן מתרכזים בחיזוק היסודות של הבניינים הללו בנוסף לחפירות בחלק הדרומי של המתחם.

asaf2000

New member
מה זה אלמוג ים?

יש לך תמונה שלו? איפה הוא ממוקם בדיוק? מגדל צמרת מתקדם בקצב יפה מאוד, אמנם לא כמו השניים הקודמים אבל כבר השלימו כמעט חצי מהגובה אני חושב. ובאמת הגיע הזמן שירימו את ה 1750 נמאס כבר לראות שם את הבור הזה.

Secular

New member
מגדל אלמוג ים,

או בשמו הידוע מגדל נווה צדק יבנה ברחוב אילת במקום מפעל נחושתן, הוא יהיה מגדל המגורים הגבוה בארץ(140 מ',7 מ' יותר ממגדלי ת"א...) הנה לינק לעמוד שלו

למעלה