חדשות פורום

sok777

New member
עדכון בקשר למפגש!../images/Emo137.gif

ברביעי- אסף, ענת ומורן לא יכולים. ניסיתי ליצור קשר עם אסף וענת. אולי בכל זאת הם יוכלו ואז אולי נעשה זאת ברביעי. מורן, יידעי אותי גם את אם את יכולה ברביעי בכל זאת. בחמישי- נגה ורותם לא יכולות. נגה יכולה להגיע רק ב4 בחמישי אבל זה לא יהיה אפקטיבי ושווה בשבילה ככה שהיא מעדיפה רביעי. אם זה יישאר ככה עד מחר אז אני אקבע את המפגש לחמישי, ונראה מי יוכל לבוא. דחוף, כל מי שבא [הן אם זה בחמישי או ברביעי, כלומר, אם זה באחד מהימים והוא יבוא] לשרשר
להודעה הזו. זה חשוב. אם לא תהיה נוכחות מספקת עד מחר בערב המפגש מבוטל.

רביעי לא יכול...

קבעתי כבר עבודה לאחה"צ וב12 בבוקר יש לי שיעור נהיגה.. אז אין סיכוי ברביעי. חמישי מושלם מבחינתי.

sok777

New member
אם ככה אז המפגש בחמישי! מי בא?

המפגש יהיה ביום ה' ה-21.12 בשעה 14:30 בקניון עזריאלי. נפגשים במקום ה"קבוע"
[מחוץ לטאוור רקורדס]. כל מי שבא, חובה לשרשר לזה
! אגב, השעה היא 14:30 כדי לאפשר לנגה ורותם [שיכולות אולי להגיע בסביבות ארבע] גם כן להשתתף. שוב, כל מי שבא שישרשר לזה
. אבל דחוף ומהר. אני צריך לדעת אם יש או אין [צריך הסעה לרכבת..].
אני מקווה שזה מתאים לכולם פחות או יותר.
עוד דבר - אם מישהו רוצה להביא מצלמה או להכין פעילויות זה יהיה ממש ממש מגניב. אפילו דבר ספונטני. תכינו, זה יהיה מגניב.
אז קדימה, לשרשר
.

sok777

New member
../images/Emo11.gifקדימה, מי עוד בא? אנחנו לא רק 3!

ניב בא. זה מה שאני יודע. זה זה אני, ניב וכרמל. אסף אמר שהוא יכול [תראה נוכחות], רז אולי בא [תראה נוכחות גם], מורן [תראי נוכחות], ענת אמרה גם כן [נוכחות], רועי אולי [נוכחות]. איפה אתם חבר'ה?!! קדימה. כולם. נוכחות!! @$#%$#@ זה יומיים לפני המפגש ואני נוסע עוד שעה. אני חייב לדעת מי בא! אנחנו כרגע 3 בטוח ועוד 5 בסימן שאלה. כולם מוזמנים רק תגידו שאתם באים.
מפגש פורום אואזיס
התאריך: יום חמישי, 21.12 המיקום: מחוץ לטאוור רקורדס בקניון עזריאלי. השעה: 14:30. איך נזהה אחד את השני? פשוט נבוא ונשאל "הי, זה מפגש פורום אואזיס?" -"כן!" -"אדיר!".
נ-ו-כ-ח-ו-ת

למעלה