חדשות פורום../images/Emo43.gif
נתחיל מדבר קטנטן ואז נעבור לעוד כמה דברים ואז לדבר הגדול- המפגש. אז ככה: יונת, תתחדשי.
[תמצאי לבד על מה..] מגיע לך.
רעיונות לפעילויות אם למישהו מכם יש רעיונות לפעילויות לפורום אני אשמח לשמוע על כך במסרים [פעילויות כמו שלמשל אמרי עם התמונות וכד'].
סיכום סופשנה אני הולך לעשות פה סיכום סופשנה ענק. פרוייקט אדיר. אני אשמח אם מישהו [או כמה אנשים] ירצו ויוכלו לעזור לי.
מפגש פורום! אממ. ביום שלישי הרבה לא יכולים. [אסף, כרמל, ניב, ענת ועוד] אז יום שלישי בטוח לא. לא מחר. המפגש יהיה או ברביעי או בחמישי. אם הוא יהיה ברביעי אז מורן וענת [אולי תוכלי כן? אמרת שאולי כן] לא יוכלו לבוא. אם זה בחמישי אז רותם לא יכולה לבוא. אז כפי שזה נראה עכשיו המפגש יהיה בחמישי. אני אישית מאוד רוצה שרותם תבוא ואני בטוח שהיא תוסיף [והי, היא כבר די הרבה זמן בפורום] אבל צר לי, ומנסים למצוא את התאריך הכי נוח מבחינת כולם. אני אשמח אם תוותרי על המבחן בשביל המפגש.
אבל זה עוד לא סגור. היום בערב אני אגיד לכם סופית מתי המפגש ובאיזה שעה ואיפה ותגידו לי מי בא. יונת ועירית אמרו לי שהן לא באות [
]. אמרי, ליאור, רז, נגה, רועי, ניצן? מה איתכם? קדימה. זה ממש אוטוטו. חייבים לדבר על זה!! יאללה, להגיב ומהר.
נתחיל מדבר קטנטן ואז נעבור לעוד כמה דברים ואז לדבר הגדול- המפגש. אז ככה: יונת, תתחדשי.