חדשות-עתונים

לוו

New member
חדשות-עתונים

היי לכולן רוצה לדעת איזה עתון מארץ אתם מעדיף ? ולמה ? ואם קניתם עוד עתונים (לכל הפחות) בסופי שבוע ? ואם יש לכם עתון של עתונים מארה"ב שאתם קוראים מפעם לפעם ? ואיזה ? ולמה דייקא זה ? אני מעדיף הארץ מעתונים אחרים הסיבה - היא משום ש"הארץ" הוא לא עיתון של צבע ותמונות (מה שנקרא בשפה העיתונאית תבנית טבלואידית), אלא עתון בסגנון הtimes שהעימוד בו בסגנון יריעה רחבה, וזו אחת ההבחנות בין עיתוןאיכות ובין עיתון פופולארי. הארץ הוא - "עיתון לאנשים שחושבים". מסכימין עמי?! אני קונה בכל סופי שבוע גם ידיעות אחרונות (בעיקר מפני מוסף לשבת) מעריב-אני קורא באינטרנט עתונים מארה"ב -לא ממש מפעם לפעם מאט דרודג´, העיתונאי שחשף לראשונה את פרשיית לווינסקי, מקבץ קישורים לסיפורים חדשותיים מעודכנים שמפורסמים ברשת. אמנם רוב הסיפורים לא של דרודג´, אך אחראים להם גדולי העיתונאים בארצות הברית. מומלץ! הנה הלינק לזה http://www.drudgereport.com/ אז מה איתכם ??????!!!!!!!!

לוו

New member
מה קורה פה ? אין משהו מפה שקוראת

עתונים-חדשות בכל יום ויום ?

Sharon_1

New member
למה רק כולן? מה עם כולם?

בכל מקרה - עיתונים מהארץ אני לא קונה ולא קוראת. אם יש משהו "מעניין" מהארץ - בעלי מקבל את העיתון מאביו בדואר - למשל - הזכיות של הפועל ת"א. (מעניין אמרתי?!). עיתונים מקומיים - אני קוראת את ה LA TIMES כל שבת וראשון - יש לנו מנוי. למה דווקא זה. יש עוד עיתון - DAILY NEWS ולא אהבתי את הפורמט שלו - היו לנו גם מנוי איתם והפסקנו ועכשיו הם מציעים לנו מנוי חינם לשנה ואנחנו לא מעוניינים. באינטרנט ה HOME PAGE שלנו הוא "הארץ" ואני מעדיפה את YNET (לדעת בעלי - יותר צהוב)., פעם בשבועיים - חודש אני נכנסת לאתר של מעריב ועובדת על ה"את", "סגנון" ו"נשים". זהו, אני חושבת...

לוו

New member
LA TIMES ?

את מעוניית ב-פוליטיקה של ארה"ב העיקר בעתונים של ארה"ב -חדשות ופוליטיקה של ארה"ב אם את מעוניינת בזה אז וולקואם -גם אני מאוד מעונין בזה חבל שיש פה היום בוש לנשיא הוא הורג הכל

sirpad

New member
יופי תשוויצו

רק אני תקוע במדינה זרה בלי עיתון אחד בעברית. אפילו את על המשמר הייתי קורא אם הייתי יכול הבטאון לעולה משו? רק דנית דנית דנית וקצת אנגלית אבל זה לא אותו דבר. אופו סבר פלוצקר שיסביר את המצב הכלכלי ודבר אחר ודנה ספקטור??????.

judyr

New member
נו באמת...

תכנס לאתר של העיתונים ברשת........ אפילו יותר זול ולא משמידים את יערות הגשם

עילית32

New member
סתם הערה../images/Emo15.gif

וואלה, גם אני באותו מצב... אז אני נכנסת יומיום לאינטרנט וקוראת את וואלה- ולפעמים YNET . ודרך אגב- דנית יותר נעימה מגרמנית.. אז אתה עוד במצב טוב.

Gefen

New member
כן ג´ודי אבל הבעיה בעיתונים ברשת..

שאי אפשר לסחוב אותם איתך לשירותים..

sirpad

New member
בדיוק!!!!

זה לא אותו דבר אין את ההרגשה של לקרוא עיתון זה לקרוא פורטל,ע עידכוניי חדשות אין פרסומות מגניבות שלא צועקות כשאתה מניח עליהן את הבוהן,את יודעת מה אני מתכוון,התשבץ ההורוסקופ תמונת השער התגובות של הקוראים. זה אחרת!

MARMELAD

New member
האמת שזה באמת מעצבן

לי יש בכלל בעייה לקרוא דברים ארוכים מהמחשב. מעצבן לי ת´עיניים. אז אני מדפיס (ולפני זה קצת מגדיל את הכתב)... ותאמינו לי שיש לי כל כך הרבה דפי מחשב ליד המיטה שממש נראה כאילו אני איש הייטק

Yaniv-DC

New member
סירפד בטח מתגעגע ל...

"צילה, גילה, שרגא והכלב יהושפט הלכו יחדיו לראות את הפריחה בהרי הגלבוע. בהפסקת האוכל, שמו לב החברים שהכלב יהושפט נעלם. האם תוכלו לעזור להם למצאו? צבעו את הציור בצבעים עליזים, ואת הכלב יהושפט השאירו בלבן. שילחו אלינו לכתובת XXX פרסים בשווי 25 ש"ח יחולקו לזוכים.

Mariguella

New member
לסירפד (וגם בחירתי בעיתונים)

סירפד - את וואלה דנמרק אתה מכיר? במקרה גיליתי. ואני, איפה שאני נמצאת, אי קוראת את העיתונים בעברית באינטרנט, אבל גם צהובונים ימניים (כלכלית וחברתית, הכוונה, לא פאשיסטיים) ודי מזוויעים מפה: א. רמת הגרמנית שלי לא מספיק טובה לקרוא עיתונים רציניים, למרות שהתחלתי גם בזה (למען האמת אני פשוט קוראת מה שאני יכולה להשיג בחינם) ב. הם מאוד פרו ישראליים, שלא כמו העיתונים ה"רציניים" ג. הם מאפשרים בריחה אידיאלית מן המציאות: עולם מלא במטה-מריט (אתם לא יודעים מה זה?), שגריר שוויץ שיוצא עם דוגמנית עירום, וכו-לם בעד ישראל (למען האמת, המו"ל של ה"בילד", שפרינגר, מחתים עיתונאים בעיתון שלו לא לכתוב נגד ישראל).

Yaniv-DC

New member
אגב עיתוני אונליין

אם אתם רוצים להתעדכן בחדשות בזמן אמת, כולל חדשות שנאסרו לפירסום (ואני יכול להעיד מתוקף עבודתי שהן נכונות), המקום לעשות זאת זה תיק דבקה. את הפרשנויות אמנם צריך לקחת בערבון מוגבל, אבל הידיעות החדשותיות שם נכונות כמעט תמיד. כאשר מהבוקר מדווחים כלי התקשורת על קרבות עזים בג´נין אך באורח פלא אין הרוגים, בדבקה מדווחים על מעל 25 חיילים הרוגים, מחבל מתאבד, מטעני חבלה. ובשנייה זו אושר לפרסום על 13... הודעות עוד לא נמסרו למשפחות... בקיצור, אם המצב עוד לא מדכא אתכם מספיק ואתם רוצים להכנס עוד יותר לאווירת מלחמה ודיכאון, תיק דבקה זה המקום.

למעלה