חדשות ערוץ הבידור

loserontheloose

New member
חדשות ערוץ הבידור

טוב אז אתמול הם היו בחדשות ערוץ הבידור (!E) בארה"ב זאת אומרת שמתישהוא היום זה צריך להיות אצלנו בערוץ !E... זה ראיון של 2-3 דקות איתם. הורדתי אותו אבל אני רוצה לראות אותו קודם בטלוויזיה (כי אם הם כבר בטלוויזיה שלנו אז למה לא לראות?)... יש היום ב-7:05 מהדורה של חדשות ערוץ הבידור אז אני לא יודעת מה איתכם אבל אני אצפה בה. אם הם יהיו אני אודיע לכם, יש כמה שידורים חוזרים. אבל מי שרואה את ההודעה הזאת בזמן, תצפו - אולי זאת המהדורה הנכונה (אני אבל לא בטוחה)...

כפרעלייך../images/Emo99.gif

תודה שירני
עכשיו אני מקווה שירד לי

כן אני מתכוונת לראות...

אתמול ראיתי את החדשות בערוץ E ובסוף תמיד מראים מה יהיה מחר... ופתאום ראיתי אותם!! והראו קטע קטן מהראיון...
אז זה ישודר או היום או מחר.. היום דווקא לא נראה לי, כי יום שבת זה בד"כ שידורים חוזרים..אבל אני רואה בל מקרה.
ודרך אגב, מאיפה הורדת?

נצל"ש- אינקומפלייייט../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif

אאאאאאהההההה!! עכשיו שמעתי את אינקומפליט ב100 FM

Incomplete Girl

New member
גמני גמני גמני!../images/Emo99.gif

יאמי יאמי יאמי!
אבל אני שמעתי קודם חיחי
שמעתי בשש בבוקר
אל תשאלו למה
אבל זה היה מושלם דייי
*רוצה שובבב*

sivanick

New member
יאא מגניב../images/Emo70.gif

חבל שלא שמעתי אבל אני אתחיל להאזין לתחנה הזאת כל הזמן

גיליLOVE

New member
בנוווווווווותתתתתתתת!!!!../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

ממצב?!! אתן בטח כבר בקושי זוכרות אותי אבל בקטנה...המחשב שלי הוא הדבק הכי דפוק בארץ! במשך כמעט כול החופש לא יכולתי להיכנס לאינטרנט ואם כבר הצלחתי להיכנס אז לא יכולתי להגיב לשומדבר!! עכשיו אני אצל דודה שלי ויש לה מחשב נורמלי ככה שאני יכולה לכתוב...בבקשה בבקשה בבקשה תעזרו לי!! תספרו לי מה חדש עם הבויז! מה קורה איתם ומה קורה עם האלבום!!! תודה מראש! LOVE YOU!!!!

Incomplete Girl

New member
בטח שזוכרים!../images/Emo12.gif

גילי נכון?
בלכ מקרה חומד,תתחילי לשמוע 100FM כי היום מתחילים שמה לחרוש על אינקומפליט
אממ..האלבום אם את לא יודעת ייצא ביוני 14 ו...אינקומפליט כבר יצא לTRL
נממ..נראה לי שזהו

גיליLOVE

New member
וואי את רצינית?!!!

איקופליט בישראל?!!!!!! אהההההההההעהאעהאעכעאהע!!!!! סליחה...פרץ התרגשות פתאומי. חחחח יו איזה כיף!!! רגע, בקשר לTRL את מקוונת זה שבאמריקה או זה שרואים אצלנו בMTV?

גיליLOVE

New member
באסה!! לחכות שבועיים בשביל לראות

תמושלמים האלה בטלויזיה?!! ואח"כ לחכות עוד שבוע בשביל לראות אותם במקום הראשון?! חחחח.

Incomplete Girl

New member
נצל"ש!!!../images/Emo2.gif

קטע חדש של הבויז מערוץ יפני/סיני/וואטאבר לא שזה מעניין אותכם או משו,אבל אלכס שמה בלי חולצה!!
*מורידה*
:| אז את"ח באמת עזר! אמרתי או לא?

Incomplete Girl

New member
אה כן,

ואלכס גם ישתתף בתכנית ד"ר פיל ביום חמישי הקרוב. התכנית בעיקרון תעסוק באנשים שנגמלו,ואיך לא,אלכס יספר שמה על ההתמכרות שלו.

למעלה