חדשות עצובות

חדשות עצובות

לצערי מאי שוב חטפה זיהום 3 במספרו. אתמול בלילה מדדו לה חום והיה לה חום והתוצאות של הבדיקת דם הראו שמתפתח זיהום. אז התחילו בטיפול של אנטיביוטיקה. אני מקווה שגם את הזיהום הזה נעבור ושהיא תצא מזה מהר. שתהיה שבת שלום לכולם.

מאי של כרמית

אני משתתפת בעצבך זה נורא מבאס אבל לפחות תתנחמי שזה לא משהו גרוע יותר גם הבת שלי עברה את זה לפני כחודש והיא שקלה 800 גרם אבל אם קצת אמונה תעברו את זה תתעודדו
שיהיה לשתיכן שבת שלום נ.ב גם לבת שלי לא הפגית היותר גדולה קוראים מאי שם יפה הא בטח גם הבת שלך יפהפיה

קרן משם

New member
כרמיתת../images/Emo10.gif

ממש עצוב לשמוע בשורות כאלה ועוד בערב שבת... אני שולחת לך הרבה
ים לעבור את השלב המרגיז הזה שנקרא וירוס!!! מאי גיבורה היא במהרה תתגבר גם על הוירוס הזה-תאמיני. וירוסים קישתאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!!

../images/Emo65.gif../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif../images/Emo10.gif

כרמית , אזה באסססססססה. אין דבר יותר מבאס ומתסכל מלראות את הפגית הקטנה שלך הולכת שתי צעדים אחורה אחרי שהתחילה קצת להתקדם. אני מקווה מאוד שהאנטיביוטיקה תגרש במהירות את החיידק שתקף את מאי הקטנה ושזה ייגמר במהרה. לא להישבר, להיות חזקים עבור מאי. מאחלת לכם שבת שקטה ונעימה עד כמה שאפשר

ayelet i

New member
../images/Emo10.gif אויש, נו באמת!

כל כך הרבה זיהומים על ילדה אחת קטנה - זה הוגן?!!! מאחלת לה שתחלים ותצא מזה במהרה!
ומאחלת לכם למצוא את הכוחות, להיות חזקים ולעבור את התקופה המחורבנת הזאת! מכל ה -

החלמה מהירה!!../images/Emo24.gif

הצטערתי לשמוע על הזיהום... מקווה שה
תעזור מהר והיא תבריא מהר. אחרי שתיהיו ב
תשכחו כמה זיהומים היו ותהנו רק מהדברים הטובים. חיזקו ואמצו .
איתך ...

הגיבורה הקטנה...

נראה שהיא לוקחת לעצמה את כל הזיהומים כדי שאף אחד אחר לא יחלה. תמסרי לה שתפסיק לדאוג לכל העולם... מחזיק אצבעות....

לאנגלה היחידה

תודה על ההתעניינות למזלנו תפסו את הזיהום בזמן ככה שהיא מרגישה הרבה יותר טוב והדבר המפתיע הוא שהיא עכשיו לא זקוקה בכלל לחמצן
, היא שוקלת 1.434 ומצליחה לאכול מבקבוק 11 סי סי. אנחנו כרגע שמחים ומאושרים. מה איתכם? איך מתקדם? ואיך את מסתדרת עם הנסיעות ורק לראות אותה פעמיים בשבוע? אני ממש מורידה את הכובע בפנייך. שיהיה בהצלחה ושהדרך הביתה תהיה מהירה.

מאי של כרמית../images/Emo65.gif

איזה הודעה משמחת
טוב לשמוע שהבת שלך מרגישה יותר טוב שלי שוקלת 1500 ועוד לא התחילו לתת לה מבקבוק למרות שאני מעדיפה רק להניק אותה אבל זה תלוי בה כמובן גם שלי הורידו לה חמצן מהאינקובטור שלשום ובינתיים היא לא עושה בעיות
וזה כמובן מאוד קשה אם הנסיעות אבל אין לי אופציה אחרת אתן לא בארץ נכון? איך הפגייה שם?איך מתייחסים אליכן שם?שתמשיך להלחם בחיידק והמון

לאנגלה היחידה

כן לצערנו אנחנו לא בארץ אבל לשמחתנו בקיץ הקרוב נחזור. הפגיה פה מאוד טובה ויש יחס אישי וחם. זה די קשה להיות רחוק מהמשפחה ולעבור את כל זה לבד אבל אין ברירה ונקווה שבקרוב נהיה בבית. שיהיה לכן בהצלחה ושיעבור מהר.

תגידי למאי לא לעשות פירסינג...

ובינתיים שהזיהום יעוף לו (איזה חיידק זה, אגב? לנו היה זיהום staph). כל הכבוד על הבקבוק... כן ירבו!

לאינה של יערה

ממש אני לא זוכרת איזה חידק אמרו שזה, אבל מה שחשוב שתפסו אותו בזמן ומאי מרגישה הרבה יותר טוב. תודה.

למעלה