חדשות עצובות...

taz512

New member
באמת עצוב.

חבל על סדרה כזאת מוצלחת. טאז השד שיתגעגע

פיית

New member
מהההההההההההההההההההההההה???

אני כל כל עצובה יו עכשיו על מה אני אדבר עם חברים שלי??? פיית

לאאאאאאא............/images/Emo7.gif

למה כל הדברים הטובים תמיד צריכים להסתיים?!?! למרות שסביר להניח שטוב שהם מסתיימים כל עוד הם טובים ( סיינפלד ) ולא כשהם כבר מגעילולים ( בברלי הילס/העונה החמישית של בבילון 5 )... טוב שיש עוד הרבה זמן עד שהסדרה תסתיים בישראל.............

bigbadjoe

New member
למה למה למה למה למה למה למה ??????

אין איזו עצומה לחתום עליה ? כתובת למכתבי נאצה ובקשה מ- WB? או שהם בעצם עברו ל- SCI-FI CHANNEL ? משהו ? זה לא יכול להיגמר ככה !!!!!! יש רק שלוש סדרות שהצליחו לשמור על רמה כזו של עיניין וכתיבה טובה עד היום: סטארגייט SG-1 בבילון 5 ו- באפי אני לא מוכן להיסתפק רק בהרפתקאות של איינג´ל ועם כל הכבוד... ג´יילס לבד..... זה ממש לא זה !!!!

לכל דבר טוב יש סוף.

שימותו!!! מזה תאומרת לא יהיה יותר באפי? איך אפשר לעשות זאת? לא לא לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!

Lizz

New member
נו?

כבר כמה עונות מדברים על זה שג´וס תכנן רק שבע עונות ולא יותר. זה עצוב, אבל היה לנו המון זמן להתכונן נפשית.

talytal

New member
נכון מאוד

היה מדובר כבר הרבה זמן שבסוף העונה השביעית נגמרים החוזים של כל השחקנים, והיה צפוי למדי שאחרי שבע שנים הם ישמחו לעבור הלאה. לדעתי אנחנו צריכים להיות מאושרים מזה שבאפי הגיעה לעונה הזו בלי להפוך לזבלון, שהרמה הגבוהה נשמרה והסידרה זוכה להצלחה. בואו נסתכל על חצי הכוס המלאה, הא?

ענת333

New member
בסיידר...

גם אני שמעתי שמועות שהיא הולכת להסתיים בסוף העונה השביעית, אבל לקרוא ראיון רשמי... זה באמת עצוב

עצוב..

אבל באמת אולי עדיף שהסדרה תיגמר בשיאה, ותיזכר לטוב מאשר תהפוך לסדרה הרוסה שתיזכר כסדרה שפעם היתה טובה ונהייתה דפוקה, כמו הרבה הרבה סדרות טלוויזיה שמיחזרו את עצמם יותר מדי. ג´וס נוהג בחוכמה.. ועדיין נתגעגע לבאפי, אבל עד אז יש עוד זמן.. בינתיים להנות מכל רגע! ואל.

buffstar

New member
*סניף סניף**יבבה*

זה כל כך עצוב אני לא יכולה לדמיין את חיי בלי באלי *יבבה* נו טוב לפחות יש לי עוד 3 עונות לראות (5,6,7)...

אשמה

New member
חכו שנייה!

בואו נהיה אופטימיים! יש עוד המון זמן ועוד לא התחילו לצלם את העונה השביעית מה שאומר שאם היא תהיה ממש טובה האולפנים ישלמו המון המון כסף כדי להחזיק אאת הסידרה באוויר. תגידו שאני בהכחשה, אבל אני עוד לא מוכנה להרים ככה ידיים ולהתחיל עם ההספדים!

BabyBlue

New member
איזה מזל

שהקלטתי את כל פרקי הסדרה ואני אוכל לראות אותם כל יום שוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב...... עד יום מותי ! אנשים נהרס לי המחשב לגמרי... אז אני לא אעלה הרבה בשבוע הקרוב ): -אבל אני אתעדכן ואחזור- ובגדול אני לא מאמינה שבאפי נגמר...

למעלה