חדשות עמותת "ביחד"

זהבה נ

New member
חדשות עמותת "ביחד"

ראיתי לנכון לפרסם לכם, מה קורה השנה בעמותת "ביחד"

זהבה נ

New member
מאמר טיפים לשנה"ל מוצלחת יותר

נלקח ברשות, מתוך עלון חודש אוקטובר של עמותת "ביחד" לעיונכם.

thevil

New member
עמותת "ביחד"

לצערי מאד התאכזבתי מעמותת "ביחד". לאחר זמן רב בו חיפשתי פורום, עמותה שבה אוכל להיות שווה בין שווים וכולם יבינו על מה אני מדברת, הגעתי במקרה לעמותת "ביחד" ומאד שמחתי, אך כגודל הציפיות - כך האכזבות. במקום מגורי ובסמוך לו מעולם לא התקיימו סדנאות, הרצאות ו/או פעילויות אחרות של עמותת ביחד, גם העיתונים שהובטחו לי (4 פעמים בשנה) מעולם לא הגיעו וכשפעם ניסינו להרים איזושהיא קבוצת תמיכה ביקשו מאיתנו בעמותה סכומי עתק, למרות שכולנו חברי עמותה ומשלמים מיסים שנתיים כנדרש. אני מקווה שהם השתפרו מאז (לפני 5-6 שנים).

שריתילה

New member
עמותת "ביחד".

צר לי שהתאכזבת מעמותת ביחד. לא הייתי ממליצה לך לעשות עם העמותה "ברוגז". העמותה קיימת למען כל אותם הורים ומבוגרים אשר סובלים מאותה ההפרעה ומאותה הבעיה. אינני יודעת היכן את גרה אבל מאז חמש שש שנים עברו הרבה הורים הסמכה לפתוח קבוצות הורים וללמד מניסיונם הורים אחרים. העמותה מתקיימת מתרומות. זוהי עמותת מלכ"ר. החלו עכשיו להופיע עוד ועוד מתנדבים. אני קוראת לך ולכל החברים המשתתפים כאן לבוא ולתרום מניסיונם האישי לעצמכם ולהורים אחרים. פעם לקחתי חלק גדול יותר בהתנדבות בעמותת ביחד. כיום אני מנחת קבוצות ואין לי לצערי את הזמן אבל עדיין פותחת קבוצת הורים (מעבר לקבוצות שאני פותחת גם בעצמי). אינני שוכחת לרגע עד כמה העמותה ורבקה ארוטשס היו אלה שהרימו אותי מהבור בו נמצאתי דאז. ישנו הקו הפתוח, הורים מתנדבים אשר עונים להורים אחרים שנמצאים במצב של בלבול, מצב של חוסר ידיעה ותורמים את זמנם ומרצם והכל בהתנדבות. אני מזמינה אתכם גם. העמותה נמצאת בשבילכם ועבורנו כולנו. היכן את מתגוררת? נראה אולי אפשר להשיג קשר עם אחד מחבריי המנחים. שלך, שרית. (האם אפשר לשאול איזה סכום עתק ביקשו ממך בעמותה לקבוצה?)

thevil

New member
"ביחד" או לחוד

האמת שאז (לפני 6 שנים בערך) גרתי בדרום היום אני גרה באזור ירושלים, אבל זה לא העניין משום שכשנרשמתי לעמותה הבטיחו לי הרים וגבעות מבחינת תמיכה וכו´ (לא חומרית), אבל בפועל כל פעם שהתקשרתי לא היה מי שיקבל את השיחות שלי ויתן לי תשובות ענייניות, הכל למדתי לבד ומה שלא למדתי לבד, אני לא יודעת עד היום!!! לגבי הסכום המדוייק אני לא זוכרת אבל זה היה סכום גבוה מהרגיל במונחים של אז, בערך כפול מ"אדלר" שבסופו של דבר הם אלה שהעבירו לנו קורס משולב בתמיכה במחיר הרבה יותר זול. ועל כך מגיע להם זר פרחים...

michal shahar

New member
קבוצות תמיכה דרך ביחד

קבוצת תמיכה הכוללת 12 מפגשים של עמותת ביחד עולה לחברי העמותה 900 ש"ח. הרישום לעמותה עולה 200 ש"ח לשנה. כמה עולה קורס באדלר? נרשמתי לעמותה אשמח לשמוע קצת על קבוצת התמיכה האם כדאי להצטרף? מיכל

thevil

New member
קבוצת תמיכה

האמת שאלה הם פחות או יותר המחירים שביקשו אז, רק שזה היה לפני 6 שנים בערך,,,

thevil

New member
קבוצת תמיכה

האמת שאלה הם פחות או יותר המחירים שביקשו אז, רק שזה היה לפני 6 שנים בערך,,,

למעלה