חדשות על שאנל

חדשות על שאנל

תיכנסו לקישור, ושימו לב לכתבה בעיתון, זה סרוק לכן אני לא מעלה ורק נותנת קישור. ואיזה שווה זה!!

אם הקישור לא עובד

כנראה זה בגלל שהאתר לא מוכן לעלות את זה , אז הנה הכתבה: the daily telegrah australia the sex and the city finale will go to air on november 15 and will be followed by chanel no. 5 the film a half hour spesial on the maiking of the stunning chanel perfume commercial directed by baz luhrmann and starring nicole kidman.

ממש המון פירסום!!

טוב זה שאנל... אבל עדיין זה באמת המון, אבל הפרסומת באמת כ"כ מושקעת שהרמה הגבוהה שלה אכן מצדיקה את זה שככה ידברו עליה.

shiray

New member
שווה!!! אני רוצה גם!!!

אני מתה לראות את התכנית הזאת! ובואנה, זו בהחלט הפרסומת הכי גדולה בהיסטוריה! ואם היה ספק אז הפרסום המטורף ל-פ-ר-ס-ו-מ-ת, דבר שאמור לעשות יחסי ציבור ולא לגרום לכאלה, רק מוכיח את הטענה... ועוד בזמן האחרון לא חסרות פרסומות עם כוכבות שונות, אבל אף פרסומת לא מתקרבת ליחסי ציבור האלה!!! המקסימום בערך היה שהפרסומת שודרה פעם ראשונה באמצע איזה משחק פוטבול חשוב או משהו כזה...

כן! גם אני ממש רוצה

ליראות את התוכנית הזו!!! ובהחלט אף פעם עד לא היה פירסום כזה לפירסומת שזה פשוט מדהים!! ושימו לב-פירסום לפירסומת...חחח

shiray

New member
לזה התכוונתי

למצב המוזר הזה שבו יש פרסום לפרסומת... זה מטורף! יש יותר פרסומות לפרסומת של שאנל מאשר ל"לידה" נראה לי...

shiray

New member
ואני רוצה לראות את הפרסומת!

ולא הצלחתי למצוא בסום מקום ידיעה שאומרת אם הפרסומת תוקרן גם בבתי הקולנוע בארץ!

shiray

New member
אני הכי אתבאס בעולם!

חודשים כבר שאני מחכה לפרסומת הזאת! וזו גם כ"כ פרסומת שהיא שונה לגמרי על מסך ענק מאשר על מסך רגיל!

אני יותר!

חחח אני צוחקת... זהו! אוף זה יהיה ממש מבאס... ובכלל-מאז ששמעתי שניקול הולכת לפרסם את שאנל, וזה היה ממש מזמן, אני מחכה לפירסומת הזאת!!

shiray

New member
אני יותר

נו יו שמופי (ואם את לא מחובבי סיינפלד נעזוב את ההערה הזאת...). וטוב נו, את מחכה טיפה יותר ממני... אני התלהבתי מאז ששמעתי שבאז יביים את זה כי ישר הבנתי שזה הולך להיות משהו ממש ענק.

shiray

New member
ואוו באמת?!

אני עוד זוכרת כשהייתי קטנה לא הייתי מצליחה להרדם והייתי הולכת לסלון, והיה מקום בין החדר שלי לסלון שבו ראו את הטלוויזיה וככה ראיתי חלקים של פרקים, ובשלב מסוים הייתי מחכה בול שיתחיל והולכת להציץ, ואחרי כמה זמן גם הייתי הולכת כבר לסלון ומשגעת את ההורים שלי איך אני לא מצליחה להרדם...

shiray

New member
האא נכון

עדיין קשה לי להפנים את זה חחחח בכל אופן סיינפלד סדרה פשוט גאונית! וברור שתמיד הייתי קרועה... זה לא שיום אחד קמתי ואמרתי "אוקיי, כל ההגיון והשפיות שלי- gone"

למעלה