חדשות על פנטזיה...

SHTRUDIDI

New member
חדשות על פנטזיה...

ניסיתי להוסיף למטה אבל השרשור לא קפץ ולכן נספר לכם עכשיו. פנטזיה יוצאת לסיבוב הופעות עם קנייה ווסט. כל הכבוד, בהחלט נשמע שיהיה טוב.

MeetLofe

New member
שונא סיבובי הופעות

הם אף פעם לא מגיעים לישראל חחחחחחח בכ"מ שיהיה בהצלחה= )

SHTRUDIDI

New member
וקצת חדשות בו...

האלבום שלו אמור להופיע ב29 לנובמבר, היופי שבעניין שהוא משתף פעולה עם כמה אנשים שלדעתי באמת יכולים לעשות לו רק טוב לאלבום. בן מודי( לשעבר אוונסנס), צ'אד קרוגר (הסולן של ניקלבאק), ריצ'י סמבורה( מבון ג'ובי) וגם לינרד סקינרד. אני מאוד אשמח אם הוא יקליט את sweet home alabama כי ההופעה הייתה פשוט מעולה. מפיקי האלבום הם גם כמה מוכרים,ביניהם המפיקים של שריל קרואו, הובסטאנק וסנטנה. אני כבר לא יכולה לחכות לאלבום שלו,באמת. וגם, בו זכה אצל ריג'ס וקלי בתואר אורח הריאליטי הטוב ביותר. הוא שר את DRIFT AWAY לאחר הזכייה ועשה את זה מצויין.

14מתן

New member
../images/Emo2.gif איזה מפיקים

אולי הוא עוד "ינצח" את קארי במכירות

Juliann

New member
וואי וואי אחלה שיתופי פעולה יש לו

בן מודי שיתף פעולה עם קלי קלארקסון ואבריל לאבין בדיסקים שלהן ויצאו אחלה שירים. לגבי ריצ'י- כל מה שקשור לבון ג'ובי חייב להיות טוב... אני מניחה שצ'אד לא יהרוס יותר מדי... ולינרד סקינרד יביאו לו קהל מבוגר יותר. קלייב דייויס שיחק אותה פה. בדרך כלל הוא מזלזל בדיסקים של הראנר-אפים. לקליי ודיאנה הוא לא יצר שום שיתופי פעולה משמעותיים. ולעומת זאת גם בדיסק של פנטזיה השתתפו כל מיני סטייל מיסי אליוט ומזה לא יצא הרבה.. השאלה היא- האם יתנו לבו לכתוב את החומרים שלו בעצמו או שיביאו לו כותבי שירים? כי בדיסק הראשון קלייב תמיד מתעקש להביא כותבי שירים אחרים ולא לתת לזמר לכתוב יותר מדי.

whatever4

New member
וואו../images/Emo2.gif

באמת מסקרן לשמוע מה ייצא מכל שיתופי הפעולה האלו. *מחזיקה לו אצבעות*.

Dark Faerie

New member
אחלה מפיקים^^

נחמד, מעניין איך יצא השיתוף פעולה הזה.. מקווה שילך לו טוב עם הדיסק

darklighter

New member
אכן שיתופי פעולה מצויינים../images/Emo115.gif

נקווה שהדיסק יצליח
ו
לו על הפרס

למעלה