חחחח כן עולם קטן...
K Kidmaniac Liron New member 11/11/03 #23 חחחחחחחחחחחחחח נועם??? המורה לשל"ח????? המחנכת שלי במשך שלוש שנים היתה טובה בניאל. נ.ב: די, אני בשוק.. אחותי הקטנה בכתה ז'... אני מרגישה סבתא!
חחחחחחחחחחחחחח נועם??? המורה לשל"ח????? המחנכת שלי במשך שלוש שנים היתה טובה בניאל. נ.ב: די, אני בשוק.. אחותי הקטנה בכתה ז'... אני מרגישה סבתא!
A American Girl New member 11/11/03 #24 מה? מה זאת אומרת של"ח? וטובה???????? ייווואאאווו איזה מסכנהההההההההה היום היה לי שיעור איתה פשוט אסון איזה בלגן היתה הכיתה כי היא לא מסוגלת להישתלט על ילדיםםםם
מה? מה זאת אומרת של"ח? וטובה???????? ייווואאאווו איזה מסכנהההההההההה היום היה לי שיעור איתה פשוט אסון איזה בלגן היתה הכיתה כי היא לא מסוגלת להישתלט על ילדיםםםם
K Kidmaniac Liron New member 11/11/03 #26 אה מה הוא מלמד??? הנועם היחיד שלימד אותי היה מורה לגאוגרפית א"י... אחותי לומדת בחטיבת רשיש. טובה מורה מדהימה! נהנתי ללמוד אצלה! מה היא לימדה אותך? ביולוגיה? פיזיקה?
אה מה הוא מלמד??? הנועם היחיד שלימד אותי היה מורה לגאוגרפית א"י... אחותי לומדת בחטיבת רשיש. טובה מורה מדהימה! נהנתי ללמוד אצלה! מה היא לימדה אותך? ביולוגיה? פיזיקה?
A American Girl New member 11/11/03 #27 איזו טובה??? אותי מלמד טובה... לשון! וכן הוא מלמד.... אותי....