חדשות על דוגוויל!

shiray

New member
חדשות על דוגוויל!

אז ככה, כבר פורסם שהסרט יעלה בארבעה בדצמבר. עכשיו יש חדשות נוספות חשובות. כשהסרט הוקרן בפסטיבל קאן אמרו שהגרסא המוצגת ארוכה מזו שתעלה על המסכים בעולם, עכשיו הוחלט שבארץ יהיו את שתי הגרסאות. במהלך השבוע תהיה הגרסא הקצרה ובשבתות את הגרסא המלאה. ד"א רשת לב קנתה את הסרט ככה שאני מאוד מקווה בשבילכן שיש לכולן כאן קולנוע לב במרחק סביר....

shiray

New member
והפוסטר של הסרט

ד"א משהו מטריד שעכשיו קראתי- כתוב כאילו הסרט במלואו יהיה בשבתות רק ב"לב" בדיזינגוף (ת"א). לי זה טוב כי גם ככה זה ה"לב" שהכי נוח לי ללכת אליו אבל תבדקו את העניין... אני אמשיך לנסות לבדוק. ד"א קבלו את הפוסטר הישראלי:

Kidmaniac Liron

New member
שוב תודה!!

אין לב בפתח תקוה, אבל ת"א מספיק קרובה בשבילי. אני דווקא מעוניינת לראות את הגרסא הקצרה, כיוון שראיתי כבר את הארוכה. עכשיו נוצרה בעיה חדשה - את מי אני אצליח לגרור פעמיים לסרט...

shiray

New member
אני אלך בת"א

זה איזה חצי שעה נסיעה.... ואין לי מושג מה תרצה לראות איתי את הסרט כי הוא קשה ולא נראה לי שממש ירצו ללכת אליו בקולנוע.... נקווה לטוב. או שנארגן אנחנו משהו אם הגרסא המלאה תהיה רק בת"א.

Kidmaniac Liron

New member
אם תהיי מעוניינת, let me know!

נוכל לראות אותו יחד בת"א

Padme Amidala

New member
גם אני רוצה! ../images/Emo3.gif

וקודם כל- שירה!! תודה ענקית ענקית על החדשות ועל הפוסטר! ניקול אכן נראית שם מדהים! ולגבי הסרט- זה באמת בעיה... לי גם לא נראה שיש לי מישהו ללכת לזה איתו... אני מתארת לעצמי שחברות שלי לא בראש לכזה סרט, אחותי תהיה באוסטרליה, ואת ההורים שלי אני לא גוררת לכזה סרט בחיים...

shiray

New member
אז נוכל לארגן!!!!

נוכל לקבוע איזה יום שישי (5.12 או 12.12 מן הסתם) ונלך ביחד!!!! זה יהיה ממש ממש טוב!!!!

shiray

New member
ממש עולם קטן!

וד"א נראה לי חוץ מדניאל כולנו גרות ממש די קרוב אחת לשניה... פ"ת וקריית אונו זה ממש קרוב, אני שם מלא וזה איזה עשר דקות עד רבע שעה נסיעה רק... וגם הרצליה זה קרוב יחסית. זה ממש נוח!

למעלה