חדשות "עדיין חיים"

חדשות "עדיין חיים"

אתר חדשות הטלויזיה "פוטון קריטיק" מדווח כי פוקס מתכננת לשדר את הסדרה, ששבעה פרקים ממנה כבר צולמו. עדיין אין נתונים על שיבוץ הסדרה, כלומר עדיין לא נקבעה לה יום ושעת שידור, אך האתר מוסיף ומדווח כי החוזה של פוקס עם השחקנים יפוג בסוף חודש יוני השנה.

123יעל

New member
מגניב! תודה!

וד"א לאן נעלמת בשבועות האחרונים? חשבתי שתשמח אם הדברים החדשים בפורום ופשוט לא כתבת...

יש לי בעיה טכנית...

שמונעת ממני לשלוח 99% מההודעות שאני מנסה, לכן אם אני מצליח לשלוח את ההודעה הזו זה מזל טהור. אבל בכל מקרה אני בפורום ברוחי - אני קורא את ההודעות של כולם גם אם נבצר ממני מלהגיב. אל תדאגו לא נטשתי אתכם... אגב, סיימתי לקרוא את "לפני עלות השחר" (Before the Dawn). מי שקרא אותו - מה אתם חושבים עליו?

Nitzan122

New member
אני עוד לא גמרתי

אני עדיין די בהתחלה עכשיו אני די בהפסקה (אני רוצה לקרוא את כל הספרים של הארי פוטר לפני שייצא הסרט השלישי) אז אני עכשיו לא כל כך מתקדמת אבל ממה שקראתי בנתיים הוא נראה יפה מה אתה חושב עליו?

אהבתי את הספר...

אהבתי את הבדיחות הפנימיות והרמיזות כמו שג'סטין טימברלייק הוא ראש העיר של לוס אנג'לס, ושהקוסם היחיד שמקס מכירה הוא הארי פוטר... אהבתי גם שהספר מוסיף גם רקע למקס - מה היא עשתה אחרי ששהיא ברחה ממנטיקור, למה היא הגיעה לסיאטל ואיך היא פגשה בקנדרה ובאוריג'ינל סינדי. אהבתי את הקטעים הללו וגם העלילה הייתה נחמדה.

לא מהאינטרנט

חבר שלי נסע לארה"ב וכשהוא חזר הוא הביא לי את הספר כמתנת יום הולדת... בנוסף לכך קיבלתי גם את "משחק העורות", אבל אותו אני אתחיל לקרוא רק אחרי שאעשה מרתון פרקי "מלאך שחור". אפשר להזמין את הספרים מחו"ל דרך ולא דרך אמאזון - פעם קניתי איזשהו ספר נדיר מקנדה ושלחו לי אותו בדואר רגיל, אמנם לקח הרבה זמן עד שהוא הגיע, אבל לא שילמתי הרבה על המשלוח. מתאים למי שיש לו סבלנות.

לגבי משחק העורות...

שהם אומרים "hes skined" זה אומר שהורידו לו את העור?? כי אם כן זה ממש ממש חולני!!!

לא קראתי עדיין, אבל...

אם אני לא טועה, אז כן. הכוונה היא שהורידו לו את העור. נראה יל שזה כל הסיפור של הספר - משחק העורות.

אלוהים, זה חולני!!

אני בנתיים קראתי פרק 1, זה 20 עמודים
אני לא מאמין כמה קללות יש בזה... חחח... הגזמה

karms20

New member
ולכן...

אמא של ג'נסן אמרה שגם אם הסידרה תהיה הצלחה לא יהיו יותר פרקים חוץ מהשבעה שכבר צולמו, כי כל הקאסט כבר הלך לפרוייקטים אחרים.

Nitzan122

New member
זה רק מוכיח שוב

כמה שהאנשים האלה בפוקס מטומטמים עד שהם נזכרים לשדר סידרה כבר לא יהיו ממנה יותר פרקים מה הפיגור? אבל לפחות את השבעה שיש ישדרו... למרות שבטח לארץ לא יביאו את זה
אני רק מקווה שיהיו לג'נסן עוד הרבה פרויקטים אחרים שכן נוכל לראות (בדרכים חוקיות...)

karms20

New member
יש לו כבר פרוייקט עכשיו

עכשיו הוא באמצע צילומי סרט מתח/ אימה פסיכולוגי (משהו כזה) בשם DAVOR והוא השחקן הראשי. הסרט אמור לצאת בשנה הבאה, ככה שבכל מקרה הוא כבר עושה פרוייקטים אחרים שנקווה שנוכל לראות. ונקווה שהסרט הזה יעזור לו לקבל עוד תפקידים בסרטים ויקדם אותו. אה... דרך אגב - גם יש לו חברה בשם ג'ואנה.

Devour - "הטורף.קום"

הנה תקציר עלילת הסרט... "College student Jake Billings unwittingly gets involved in a nefarious Internet game with his two closest friends. When both friends are killed, Jake discovers the game is a link to devoted Satanists who are led by his mother; a woman who long ago promised his soul to the devil." והנה התרגום של הנ"ל: ג'ק בילינגס הוא תלמיד קולג' שלא בכוונה נקלע לתוך משחק אינטרנט רשע יחד עם שני חבריו הטובים. כאשר שני חבריו מוצאים את מותם, ג'ק מגלה כי המשחק קשור לכת הסוגדת באדיקות את השטן, שבראש הכת עומדת לא אחרת מאשר אימו, אשר הבטיחה מזמן את נשמתו של ג'ק לשטן.

Devour - "הטורף.קום"

הנה תקציר עלילת הסרט... "College student Jake Billings unwittingly gets involved in a nefarious Internet game with his two closest friends. When both friends are killed, Jake discovers the game is a link to devoted Satanists who are led by his mother; a woman who long ago promised his soul to the devil." והנה התרגום של הנ"ל: ג'ק בילינגס הוא תלמיד קולג' שלא בכוונה נקלע לתוך משחק אינטרנט רשע יחד עם שני חבריו הטובים. כאשר שני חבריו מוצאים את מותם, ג'ק מגלה כי המשחק קשור לכת הסוגדת באדיקות את השטן, שבראש הכת עומדת לא אחרת מאשר אימו, אשר הבטיחה מזמן את נשמתו של ג'ק לשטן.

עדכון קאסט ל"הטורף.קום"

ויליאם סדלר, המוכר כ"שריף ולנטי" מהסדרה "רוזוול", כבר לא נכלל בקאסט של הבסרט שמצטלם בימים אלו. במקומו מופיע השחקן ביל אדלר, שזה לו תפקיד ראשון בעשרים שנה האחרונות.

Nitzan122

New member
כן אני יודעת

הדגש היה על הקטע של "שכן נוכל לראות" נראה לכם שיביאו את זה לארץ? אני מקווה...

למעלה