חדשות ספורט ליום שישי

Iker Casillas

New member
חדשות ספורט ליום שישי

אימון: מכבי ת``א הפסידה להפועל ירושלים 3:2. קשה גם באימונים: אחרי מחצית מאופסת, הצהובים ספגו שלושה שערים ונוצחו ע``י הקבוצה מהלאומית. יבוריאן וקמנאן הבקיעו לחבורה של אבי נמני * מקרייב: ``לא חוזר לאשדוד לשנייה``. הבולגרי של אשדוד לחוץ מהמצב הבטחוני: ``אתה יודע שהטיל נפל 300 מטר מהבית שלי?``. גונסאלאס, לעומתו, פחות היסטרי, אך אשתו חייבה אותו לישון מחוץ לעיר. הקבוצה החלה את המחנה באילת ויוסי מזרחי ביקש מהשחקנים לא לצאת לבילויים בעיר בלילה * אנטבי, יבואה וטלקיסקי נעדרו מהאימון. הפועל ת``א ממשיכה להתאמן לקראת המשחק בגביע הטוטו מול מכבי חיפה, שחקן בקבוצה: ``מדובר בהזדמנות להראות לחיפה שיהיה לה פייט על תואר האליפות עד סוף העונה``.

Iker Casillas

New member
כדורגל/tapuzforum/images/emo86.gif עולמי /tapuzforum/images/emo222.gif

מסתמן: אוואט לא יפתח מול ברצלונה בשבת. למרות הציפיות להופעת בכורה במאיורקה מול המוליכה בשבת, באימון יום חמישי דווקא לוקס הועדף בהרכב. הערכות בספרד: המאמן רוצה שהארגנטינאי ישחק, כדי שבמקרה של תבוסה וספיגת הרבה שערים, לא יירד לאוואט הביטחון להמשך * ווין ברידג` יחתום במנצ`סטר סיטי. מנצ`סטר תשלם 12 מיליון ליש``ט על המגן, ז`ירקוב בדרך לצ`לסי * דרום אמריקה: חואן ורון כדורגלן השנה. העיתון האורוגוואי `אל פאיס` בחר להעניק לקשר הארגנטינאי את התואר היוקרתי: ``התואר הזה מבטא לא רק הערכה מקומית, אלא בכל העולם`` * כל שחקני ווסטהאם הועמדו למכירה. מנכ``ל המועדון סקוט דקסברי הדהים את המנג`ר ג`יאנפרקו זולה כשהבהיר לו שמקומו של אף שחקן, כולל הכוכבים הגדולים, אינו מובטח. הבעלים האיסלנדי טוען כי יש לו תשעה קונים עבור המועדון, אך הוא חייב לממש את המכירה בתוך חודשיים לפני שהחברה שלו תפשוט רגל * שוסטר: ``בריאל מדריד איבדתי מספיק שיער``. המאמן שהודח מסנטיאגו ברנבאו עשה הסבה מקצועית ועתה הוא מפרש משחקי הוקי. בהתייחסות ראשונה לעזיבתו, אמר: ``אני כבר לא עוקב אחרי ריאל``. ``מאוד קשה לאמן שם, הכל מסובך``. המשך<<<

Iker Casillas

New member
המשך>>>

מרויניו: ידהים אותי אם יתנו לוידיץ` לשחק. מנג`ר אינטר כבר חושב על היונייטד: ``חייבים להרחיק אותו מ2- משחקים``. עוד אמר בראיון ל`גאזטה דלו ספורט`, ``פשוט לא האמנתי כשלא הרחיקו את רוני אחרי שדרך על שוער אלבורג`` * פול גאסקוין: הרעילו את הבן שלי נגדי. כוכב העבר של אנגליה זועם על אשתו ועל ערוץ 4 הבריטי שפרסם כתבה, בה ילדו בן ה12-, יוצא נגדו ואומר: הלוואי שילך ממני, גם ככה הוא ימות עוד מעט. בראיון ל``סאן`` מספר גאזה על מצבו העגום: ``2008 היתה השנה הגרועה בחיי``. ``יש לי יותר נשמות מלחתול, אבל זה הצ`אנס האחרון שלי. השתיה והסמים כמעט הרגו אותי. אם אשתה שוב, אמות`` * גם רנאטו רוצה לחזור הביתה. השאלה מאיפה?. באתר ESPN‏ ברזיל סיפרו לגולשים שהקשר הברזילאי, ששיחק אשתקד במכבי חיפה וכרטיסו עדיין שייך לירוקים, מודאג מהמצב ומבקש לעזוב את ישראל, כך מנצלים את המלחמה ליחסי ציבור.

למעלה