חדשות נפלאות

חדשות נפלאות ../images/Emo13.gif

אתמול התארחו בפורום הפיג'מות בערוץ הילדים אילן רוזנפלד ועודד פז וענו לשאלות הגולשים. הנה סיכום שערכתי:
כל הפרטים על העונה הרביעית
הם מסרו שהעונה הרביעית תשודר בערוץ הילדים ולאחר מכן תעלה בערוץ 2. היא תעלה בתחילת החודש הבא [אוגוסט] אילן מסר שלדעתו העונה הרביעית הכי יפה אז יש למה לצפות. הם מסרו שאלונה הצטלמה לכמה סצנות. העונה הרביעית צפויה גם להגיע בעתיד ל-VOD כמו שאר העונות. העונה הרביעית נכתבה על ידי: אילן רוזנפלד קובי פרג` רובי דואניאס (הבמאי) יובל סגל (זוכרים את נתן - הבן דוד הבכיין של אילן) אלעד קוריש (שכבר כתב מספר פרקים בעונות הקודמות) ועודד. יהיו בה 25 פרקים חדשים.
ספוילרים
במהלך העונה החדשה יהיה פרק מחזמר - זהו פרק שנכתב על ידי יובל (נתן) וקובי. יובל גם הלחין את כל השירים בפרק. הפרק הוא סוג של עיבוד למחזמר חנות קטנה ומטריפה - אתם מוזמנים לעשות שיעורי בית ולראות את הסרט. למרות שגם מי שלא מכיר את הסרט יהנה מהפרק הזה. אילן מסר שיהיה שינוי בדמות שלו [כמו שרואים בתמונות החדשות]. לעומת זאת-עודד מסר שבדמות שלו אין שינוי: הוא ימשיך לעבוד בהמבורגרי ויהיה טמבל [אפילו יותר ממה שהוא היה עד עכשיו]... עודד מסר שקובי ימשיך עם הדמויות שלו וגם עם אדי ויש גם כמה דמויות חדשות... זהו בינתיים...

B o N u s

New member
וואי ../images/Emo2.gif../images/Emo99.gif ...

אבל חבל שלא היה שם באירוח,טוב, איזה באסה
תודה בכל מקרה על הסיכום והכל

מ א מ י2

New member
חוחו תודה! ../images/Emo219.gif

לא הספקתי לשאול שאלות ;[. יאפ. אני בפורומים שם (מ)איוש. חחח..עודד י'חמוד
לא נראלי שאני אוהב התדמית החדשה של אילן
. אני לא רוצה שהוא יהיה מגניב
.

s u s h i m i

New member
../images/Emo209.gif יששששששששש../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif יואו אני