חדשות ניקול

חדשות ניקול

די מאכזבות... ניקול לא ניכללה בדירוג האנשים העשירים והחזקים בהוחיוול של המגזין 'פורבס' , ורק שתבינו , טום במקום הרביעי , אפילו פאריס הילטון נכנסה לאיזה מקום , 70 נראה לי... ובמיוחד בשביל לירון - ג'ניפר לופז גם לא מופיעה ברשימה! אני בהלם! וגם בחדשות ערוץ איי ג'יסון (נראה לי , אחד השדרנים שם) היה בהלם , והיה ממש מופתה שהיקול לא נכנסה לרשימה! ואז השדרנית (השחורה שלהם-וסורי אם זה נשמע זגעני , אני פשוט לא זוכרת את השם שלה כרגע) אמרה לו , ברוב חוצפתה: 'לא כל סרט של ניקול הוא שובר קופות' והוא ממש לא הסכים איתה! וגם אני! אבל יאללה שטויות! בשבילנו ניקול תמיד הכי סופרסטאר!!!

חחח...תיקון שגיאות

*מופתע *שניקול *גזעני אין לי מושג מה קרה לי... עם כל השגיאות האלו , זה מרוב שהיתי בהלם...חחח

ערן1987

New member
אני מבין למה זה

כי את "קולד מאונטן" לא ממש פרסמו,"דוגוויל" הופץ באיזה 10 בתי קולנוע בארה"ב ואפילו לא מחשיבים את זה.. ורק עכשיו יוצא לה הסרט החדש אני לא מופתע.. שנה הבאה היא תחזור

Kidmaniac Liron

New member
חחחחחח חמודה!

קרעת אותי עם הקטע של ג'ניפר
בקשר לניקול, בשיא הרצינות - הסיבה שכולם מופתעים היא כי זה פשוט לא הגיוני. הרשימה כביכול מבוססת על מס' הופעות של סלבז בתקשורת (עיתונים / טלויזיה / אינטרנט / רדיו) והכסף שהם עשו. זה לא קשור להצלחה של קולד מאונטיין, היא קיבלה עליו 15 מיליון דולר ועוד איזה 10 על THS, זה יותר ממה שהיא קיבלה שנה קודם לכן שהיא *כן* היתה ברשימה (ובמקום גבוה). ובכלל שלא נדבר על מס' ה "מופעים" שלה בתקשורת, כי תאמינו לי, כבר אפשר להקיא מרב כמה שהם מדברים עליה שם בכל עיתון ובכל תכנית אפשרית. שימו לב להופעה של סנדרה בולוק למשל ברשימה. למה מה היא עשתה???????????? בהחלט לא הגיוני, כשפורבס יפרסמו את הרשימה באתר שלהם, יהיו את הנתונים של הופעות בתקשורת ושל הכסף שהרוויחו ותראו שניקול בקלות הייתה יכולה להשתחל פנימה. מוזר. Whatever!

ערן1987

New member
חח,הוא לא עלה

היה בלבול בקשר לזה.. הוא נשאר במקום 5 עד היום הוא הכניס 33.4 מיל' לעומת גארפילד שהכניס 34.3(כשהוא מופץ בכ-100 בתי קולנוע יותר.. מעניין מה היה קורה אם היה הפוך)

shiray

New member
באמת מוזר!!!

אין לי מושג איך הם חישבו את זה... אבל השנה באמת שניקול הייתה בהמון המון המון ראיונות והופיעה במלא מגזינים ולא היו יומיים בלי שדיברו עליה בחדשות הבידור ואין לי מושג מה נסגר... איך לעזאזל היא לא שם?!?! זה גם לא משהו סובייקטיבי כזה, שאז יכול להיות שאיכשהו אנשים שם לא מתלהבים מניקול (לכו תבינו), זה אמור להיות אובייקטיבי ולבדוק באמת כמה כל אחד הופיע והכל... מוזר לאללה!

למעלה