חדשות ניקול!!!

Kidmaniac Liron

New member
חדשות ניקול!!!

טוב, כמה דברים דחופים! אני אנסה להוסיף עוד אח"כ! -- הטריילר ל "נשות סטפפורד" הגיע! שמתי את הקישור למטה! שימו לב, זה לא הטיזר עם המכונית, זה הטריילר המלא. אישית, אני מעדיפה דרמות אבל אני אתן לסרט צ'אנס כי בכל אופן הקאסט מדהים והוא אמור להיות קומדיה שחורה (לא שזה נראה ככה) וטוב שניקול עושה כמה תפקידים קלילים. עדיף שתראה את היכולת שלה לגוון! -- פרטים על ה DVD של קולד מאונטיין: Poised as a sure-fire Oscar contender last fall, Miramax's Cold Mountain failed to reap Academy gold, but did pull in nearly $100 million at the domestic box office. Buena Vista Home Entertainment will release Anthony Minghella's epic drama on June 29th as a two-disc special edition. The set features a 1.85 anamorphic widescreen transfer with Dolby Digital 5.1 and DTS soundtracks, plus two audio commentary tracks with Minghella, actors Jude Law and Nicole Kidman and film editor Walter Murch, the "Climbing Cold Mountain" documentary and "A Journey to Cold Mountain" featurette, deleted scenes, "Words & Music of Cold Mountain" live performances from UCLA's Royce Hall, additional interviews, a storyboard-to-film comparison and theatrical trailers. Retail will be $29.95. בקיצור, ייצא בסוף יוני עם מהדורה די גדולה (כל הכבוד מירמקס!!!!!) של שני דיסקים עם קומנטרי מהשחקנים, הבמאי והעורך, סצנות שנמחקו, וכו' וכו'! הזמנתי את העותק שלי כי אין לי כח לחכות שזה יגיע עם תרגום ויעלה פי 3. -- הצהובונים בעולם מתעלים על עצמם כל פעם מחדש... עד שעזבו את ניקול ולני, עכשיו הם טוענים שניקול וטום בדרך לחזור אחד לשני. הם מופיעים על כמעט *כל* שער של מגזין (People, US Weekly, In Touch וכו') והבנתי שזה גם באוסטרליה ככה. בקיצור, תעזבו אותה כבר!!!!!!!!! -- קורטני לאב התארחה אצל דיוויד לטרמן, כולנו יודעים שהיא קצת אי שפויה (היא גם החליטה להתפשט באותה תכנית) והחליטה לרדת על ניקול ולהגיד שהם לא מסתדרות ושהיה להן ריב במעלית. כששאלו את ניקול על זה, היא אמרה שאין לה מושג על מה היא מדברת! נו טוב. -- ולבסוף... IMDB רוצים לגרום לי למוות מהיר והוסיפו לדף של ניקול את הסרט ההוא עם ג'ניפר לופז. אני עדין לא מאמינה לזה!

ערן1987

New member
נראה נחמד

וגם נשמע נחמד,אבל למה ה-DVD יוצא ביוני? זה מאוחר

Kidmaniac Liron

New member
יוני זה לא כזה מאוחר!

הסרט עד לא מזמן היה בבתי הקולנוע, ועדין מציג באירופה. זו הוצאה די מכובדת של DVD אז הם צריכים זמן לעבוד על זה. בכל אופן, זה רגיל.. בשנה שעברה "השעות" ו "שיקגו" יצאו רק ביולי ל DVD.

Padme Amidala

New member
תודה לירון!

אבל הלינק לא עובד לי... זה משום מה מראה קליפים של Hidalgo...

Kidmaniac Liron

New member
איזו חוצפה! זה שוב לא עובד...

אז ככה.. קודם כל, הנה לינק ישיר לטריילר: http://progressive.stream.aol.com/aol/us/moviefone/movies/2004/stepfordwivesthe_016405/stepfordwivesthe_trlr03_dl.mov וכדי לראות את הדף, נסי ללכת לאתר הבית של Moviefone http://www.moviefone.com/main.adp ולמטה רשום: "Sneak Peek: The Stepford Wives".

Padme Amidala

New member
חחח זה בסדר...

אלא אם כן את באמת רוצה שאני אמחוק אותן

Kidmaniac Liron

New member
לא זה בסדר.. כולם יכולים לראות אותי

משתטה! ועוד תפוז האלה חכמים... ברגע שהצלחתי לסדר את זה, זה סידר לי את החתימה בכל ההודעות, אז בכלל זה נראה שהשתגעתי!!!

shiray

New member
חחחח

אם הולכים לארכיון נראה לי אפשר למצוא שרשור שכמעט כולו נסיון נואש שלי לצרף לינק לאיזה אתר.... ונו באמת- עד שנגמלתי מלכתוב את החתימה הקודמת שלך על כל השולחנות בבי"ס עכשיו את מחליפה?!?!?! חחחחח

Kidmaniac Liron

New member
חחחח החדשים חמודים גם! וגברת שירה..

את מוזמנת להתייחס להודעה שלי
אני רוצה לדעת מה אתן חושבות על הטריילר!!!!!!! ועל שאר הדברים!!

shiray

New member
תודה!

בואנה מה נסגר? יומיים אני נכנסת על עשרים דקות לפורום וכלום לא קורה ואני מתבאסת ואומרת לנעמה שבאסה לי שאף אחד לא כותב, ואז אני הולכת לישון אצל בני דודים שלי, באה לפה ופתאום אתם כותבים בקצב! (טוב זה היה ברור שתכנסי בימים הקרובים ואז תכתבי לנו מלא הודעות...). אוקיי אז אני אגיב לפי הסדר של ההודעה שלך: גם אני מעדיפה דרמות קורעות לב ולקומדיות בדר"כ אני הולכת רק כי החברים רוצים, אבל נקווה לטוב. גם לדוגמה את משחקים מפתים לא אהבתי (אבל בגלל שהסרט נעשה לפני מולאן רוז' ולפני שניקול ממש הגיעה למעמד בהוליווד שהיא יכולה לבחור איזה תפקיד שהיא רק רוצה סלחתי לה על הבחירה) אבל ניקול עצמה הייתה טובה מאוד בסרט- המבטא והכל. ככה שגם כשהיא משחקת בקומדיות היא משקיעה ולא מורידה מרמת המשחק שלה, ואני מקווה שגם הפעם זה יהיה ככה. לגבי הדיוידי של קולד מאונטיין- שווה לאללה!!! וממה שהבנתי היו מלא מלא סצנות שירדו בעריכה, קרוב לאיזה שעה אם אני לא טועה... אני ממש ממש מקווה שיראו את כולם או לפחות חלק מרכזי. גם רק סיימתי לקרוא את הספר ובאמת שאני מבינה איך יצא בהתחלה סרט כזה ארוך (טוב שלא הורידו חצי מהדברים שאינמאן עובר בדרך... אבל בסרט הוסיפו הרבה למכתבים ולקשר בין אדה לאינמאן ולדעתי זה ממש מעולה! גם הייתה קריצה מסויימת לזה לדעתי כשאינמאן אומר לאדה שהוא קיבל 3 מכתבים ממנה והיא אמרה שהיא כתבה איזה 103... אז בספר עצמו היא כותבת 2 מכתבים ופתק קטן שעליו היא כותבת שיחזור אליה.) תגידי, יש לך מושג מתי הדיוידי של דוגוויל ייצא בארה"ב או אנגליה? מקום נחמד ששמים בו כתוביות באנגלית? כי ממה שהבנתי הדיוידי יצא מזמן בקוריאה או משהו בסגנון והוא היה מפוצץ במלא מלא תוספות... אפילו הייתה ערכה שלמה שכוללת את הדיוידי (2 דיסקים), ספר עם ראיונות וכל מיני (נראה יותר רציני ממה שקנינו בקולנוע) ועוד פול דברים- כולל פוסטר... ונראה לי שגם אני כבר אזמין את הדיוידי של קולד מאונטיין... גם בארץ הם מסוגלים לשים כתוביות ו... להוריד 3/4 מהתוספות ואז לא רק שאני אחכה, אראה שזה עולה פי כמה אלא שגם לא יהיו תוספות... הקטע עם טום וניקול ממש ממש מעצבן!!!! כל שניה בכוח כותבים שניקול יוצאת עם מישהו... שיבינו שהיא בנאדם נורמלי שלא כל שניה מחליף בן-זוג וחאלאס!!!! חוץ מזה שגם יש את איזבלה וקונור שניקול כל הזמן רק מנסה להגן עליהם מהתקשורת, והתקשורת בכוח רוצה לשגע אותה... חוץ מזה שגם כולם פה יודעים מה אני חושבת על האפשרות לאיחוד הזה... וקורטני לאב מפגרת! אם היא לא הייתה מתחתנת עם קורט קוביין היה לכולנו יותר טוב- היא הייתה מתאשפזת באיזה שלב לא מתקדם במיוחד בחייה, אנחנו לא היינו מכירים אותה, הייתה אפשרות לקאברים טובים של שירים של נירוונה (מזל רק שהיא הסכימה לבאז) ובקיצור היה הרבה יותר נחמד לכולנו.... ולדעתי היא לקחה משהו לפני הראיון או שהיא סתם התעצבנה על ניקול בגלל משהו שלא קשור לשום דבר אז סתם המציאה משהו... וגם אני לא ממש מצליחה להבין עד איזו קומה הן היו צריכות לעלות כדי להתחיל לריב במעלית.... וגם לי קשה להאמין עדיין... אבל תשמעי, צריך לקוות לטוב- או שאחת מהן תפרוש או שהתפקיד של ג'ניפר לופז לא ידרוש יכולות משחק יותר מדי גבוהות ואז הסרט יוכל להיות דווקא בסדר... מה גם שאם חשוב כ"כ לניקול לעשות את הסרט הזה כנראה שהעלילה טובה.

Kidmaniac Liron

New member
אופס!!! מה נסגר איתי היום???

לא ראיתי את ההודעה הזאת!! היא לא היתה שם כשהגבתי!!
מה זה?!?!
בקשר לקומדיות - שמחה על ההזדהות! אבל מה חשבת על הטריילר???? כעקרון, אם היא תעשה תפקיד כמו "TO DIE FOR" עוד פעם אחת בחיים שלה, זה יספיק לי בשביל כל החיים! (אוקיי אז לא!) אבל משום מה זה לא נראה לי באותה רמה
בכלל, נראה לי שניקול החליטה קצת לגוון בשנתיים הבאות ורב הסרטים שלה הם מיינסטרים כאלה.. סטפפורד, BIRTH, "המתרגמת" (או איך שלא קוראים לזה), BEWITCHED.. וזה קצת מתסכל כי חוץ מקאסטים חבל"ז אין הרבה בשר בסרטים האלה ולמרות שיש להם פוטנציאל להיות בלוקבאסטרים, אני לא מתלהבת יותר מדי. אבל זו ניקול, ואם היא הצליחה לעשות סרטים כמו "האחרים" ו "מולאן רוז'" , אני פשוט אחכה בסבלנות! בקשר לDVD אני כבר לא יכולה לחכות!!!!! אני מקווה שיהיו חלק מהסצנות שראיתי באותה הקרנה, כי אני כבר לא זוכרת כלום!! לא קראתי את הספר, איך הוא בכלליות??? ה DVD של דוגוויל כבר יצא!! לא בארה"ב, אבל באירופה, ראיתי אותו אפילו בספרית וידאו אצלנו (2 דיסקים!), אבל עוד לא לקחתי אותו! אני גם אותו רוצה להזמין אבל עוד לא מצאתי איפה... אני אשתדל לחפש מקום נורמלי ואודיע לך! ומצאתי פתרון מושלם לכל הבעיות... טום קרוז, קורטני לאב וג'ניפר לופז צריכים לעשות סרט יחד ולעזוב את ניקול לנפשה ולהניח לי בשקט!!!!! אבל ברצינות, הקטע עם ג'יי לו הוא שהיא פשוט שחקנית גרועה. ראיתי סרטים איתה והיא נהיית גרועה וגרועה מסרט לסרט. זוכרת שסיפרתי לך על טום אוניל? בקיצור, הוא העורך הראשי של IN TOUCH ויש לו את האתר GOLDDERBY.COM, תמיד רואים אותו ב E! לפני טקסים וכו', הוא נחשב "מומחה קולנוע ופרסים". בקיצור, הוא רשם בגולד דרבי שמירמקס פוחדים מוות משנה הבאה ומההימור שלהם על הסרט "AN UNFINISHED LIFE" והם מתחילים לחתוך סצנות עם ג'יי לו ולא מתכוונים לתת לה פוש ולעשות אותה הכוכבת של הסרט. היא דועכת עכשיו, ושיתוף פעולה איתה (ועוד שהיא משחקת זמרת, אלוהים ישמור) יכול להזיק לניקול. היא ממש לא צריכה את זה עכשיו.

ערן1987

New member
מה רע בבלוקבאסטרים?

"האחרים" היה כזה(93 מיל'),"מולין רוז'" היה חצי כזה(54),הסרט הזה של באטמן שעשתה מזמן היה אמור להיות(דיי בטוח שעבר את ה-100 מיל'),"קולד מאונטן" היה קרוב מאוד להגיע ל-100(98 נראה לי בארה"ב בלבד,עוד איזה 50 בשאר העולם) לא נראה לי ש-Birth יהיה בלוקבאסטר,הוא גם לא נשמע כמו אחד.. "המתרגמת" נשמע שילוב של בלוק' ולא בלוק' אם הסרטים יוצאים טוב אז מה הבעיה? בלוק' או לא,הסרט בפני עצמו הוא מה שחשוב

Kidmaniac Liron

New member
האני, מספיק לשגע אותי!

כבר חשבתי שכתבתי שטויות שוב... אני אעתיק לך את המשפט שלי מחדש: "וזה קצת מתסכל כי חוץ מקאסטים חבל"ז אין הרבה בשר בסרטים האלה ולמרות שיש להם פוטנציאל להיות בלוקבאסטרים, אני לא מתלהבת יותר מדי." מה רע בבלוקבאסטרים? לא יודעת, אמרתי שמשהו רע? להיפך, "למרות" מציין את זה שאם יהיו בלוקבאסטרים, תהיה נקודת אור מבחינה כלשהיא. אם הסרטים יוצאים טוב אז מה הבעיה? אמרתי שיש בעיה? אמרתי שאני מעדיפה דרמות על סרטים שעל הדף נראים כחסרי בשר אבל ציינתי שיש להם קאסטים מדהימים ועל כן ייתכן שיפתיעו ואחכה בסבלנות לראות אותם! לילה טוב!

shiray

New member
אין מה לעשות...

ביום שנוכל לקרוא את כל התסריטים לפני ניקול ולהגיד לה איזה סרטים לבחור יהיה סבבה, אבל המצב לא ככה והיא זו שבוחרת והיא קוראת את התסריטים ככה שבאמת אנחנו רק יכולים לחכות ולקוות שהיא בחרה נכון... הבעיה המרכזית אבל זה שניקול צריכה לחתום על כל סרט הרבה לפני כי יש לה מלא סרטים בדרך, ועד שכל סרט יוצא המצב שלה משתנה לגמרי... נגיד שנה שעברה כשהיא זכתה באוסקר ודיברו על bewitched זה נראה בסדר גמור- אחרי השעות, הכתם האנושי הצפוי, דוגוויל וקולד מאונטיין טבעי לעשות קומדיה... עכשיו כשכל הדרמות מאחורינו ואחרי שהיא ירדה קצת בהוליווד (והאמת שלפי דוגוויל וקולד מאונטיין אני ממש לא מבינה איך נוצר המצב הזה....) פתאום זה נראה סיכון גדול מדי... גם העלילה של birth נשמעת לי די ביזארית אבל איפשהו שמעתי דווקא שהסיפור עצמו טוב... אני ממש מקווה לא להתאכזב ומקווה שהיא תחזור לעשות דרמות אחרי כל זה... אבל גם צריך לחשוב עליה- כל סצנת בכי זה דבר של שעות של סבל והתשה נפשית; סרט שלם עם לארס פון טרייר ועוד להיות הכוכבת בממש 99% מהסצנות זה בכלל משהו מטורף לגמרי ונראה לי שניקול הייתה צריכה את ההפסקה הזאת מהדרמות גם כדי לאגור כוחות לדרמות בהמשך... והאמת שכשחושבים על זה האחרים יכל להיות גם סרט די בינוני אם ניקול לא הייתה בו כי באמת המשחק שלה הוא זה שהעביר חלק גדול מאוד מהמתח, ככה שצריך לקוות שגם קומדיות וסרטים שהם לאו דווקא דרמות רציניות, היא יכולה להקפיץ ברמה רמות... לגבי הספר של קולד מאונטיין- אני עדיין לא יודעת מה לחשוב עליו... יש לי המון בעיות איתו אבל כן הייתי בהלם בסוף (כי לפי הממש פסקה אחרונה של הספר אפשר מאוד להתבלבל לגבי הסוף) ומאז שאינמאן ממש מתקרב כבר לקולד מאונטיין ואדה ורובי יוצאות לחפש את פנגל וסטוברוד פשוט קראתי וקראתי, אבל נראה לי שבאמת יש לי יותר מדי בעיות איתו וחלק מהדברים שפשוט השלמתי לפי הסרט.... בספר לדוגמה בקושי רואים את הקשר בין אדה לאינמאן- פעמיים מוזכר קטע של שניהם ביחד כשאדה יושבת על אינמאן, פעם אחת מתוארת הפרידה שלהם לפני המלחמה (שלא כללה נשיקה ולא כלום), אדה בכלל לא נותנת לאינמאן את הספר של בארטראם אלא הוא מוצא את זה בין כל מיני דברים שהביאו לחיילים, אדה כותבת רק 2 מכתבים ופתקית, אינמאן רק כותב לה שלא תכתסל על התמונה שלו יותר כי אין קשר בינה לבין איך שהוא נראה עכשיו... בקיצור מהבחינה הזאת הסיפור לדעתי לא טוב... מבחינת האודיסאה של אינמאן הספר לדעתי טוב, גם אולי טוב יותר מהסרט (טוב בספר האודיסאה שלו הרבה יותר ארוכה...), האודיסאה הפנימית של אדה מועברת די ברמה של הסרט, הדמות של רובי הרבה פחות מעניינת לדעתי מאשר בסרט... בספר לא ממש זכור לי בכלל שצחקתי ממשהו שרובי אמרה.... וגם סצנה שמאוד זכורה לי מהסרט (איך לא?!) עם סאלי ומה שעשו לה כדי שהבנים שלה יצאו מהמסתור- כל זה בכלל לא היה בספר וסאלי בקושי מוזכרת בו, רק כשרובי מספרת על משהו שהיא למדה (נגיד פעם ראשונה שהיא שתתה תה) וזו סצנה מעולה! קשה לאללה אבל ממש מעולה! לגבי הדיוידי של דוגוויל ראית בספריות את הגרסה המלאה עם ה-2 דיסקים והכל??? כי רק ראיתי שהיה בקוריאה ואז באמאזון בגרמניה ואולי גם צרפת, ובארץ ראיתי באיזו ספריה אבל הם הסתירו את דוגוויל והדביקו את הפוסטר על הקופסה ככה שלא ממש נראה לי שיש שם את כל התוספות והכל... ואת הבלוקבסטר חרשתי בפסח ולא ראיתי את דוגוויל... חחחח ואני בעד טום קורטני וג'יי לו.... האמת אבל שאז גם אפשר שג'יי לו תהיה עם טום כי שניהם די דפוקים רגשית... חחח ואם הוא יהיה עם קורטני יבינו סופית שהבנאדם התחרפן לגמרי- מניקול לפנלופה לקורטני.... ותשמעי, ללכת לניקול עכשיו ולנער אותה ולהגיד לה לא לעשות את הסרט הזה יהיה די קשה... נקווה שהבימוי יהיה טוב ויצליח להוציא משהו מג'ניפר לופז ושהעורך יהיה מודע לזה שהוא יצטרך להוריד כמה שיותר קטעים איתה (ותחשבי על זה- קיימת מאוד האפשרות שדקות המסך של ג'ניפר לופז שיצטמצמו יעברו לניקול...) ואולי בסוך זה יהיה נורמלי. חוץ מזה שאני לא יודעת כמה משחק של שחקנית אחת במחזמר יכול ממש להרוס... כלומר להרוס ברמה שיוריד לגמרי מהסרט כולו ולא רק שהיא תקבל ביקורות גרועות... נחכה ונראה.

למעלה