חדשות מתל אביב

חדשות מתל אביב

ביקרתי בסס"ק ואחרי זה בשטח. לגבי מגדל הפניקס/רוטשילד 1. ובכן, הייתי שם. השטח מגודר. יש אילוסטרציה של המגדל והוא קרוי רוטשילד 1. אין משם מנופים. לגבי רוטשילד 10. יש שם מבנה ישן ולא הרסו אותו וכמובן לא בנוי שם. לגבי רחוב יהודה הלוי. בונים שם מגדל שצמוד למבנה הותיק יותר של בנק לאומי, כנראה הרחבה ויחד עם זאת משפצים מבנה ישן ויפהפה.

danezeq

Member
תמונות של כל מה שהזכרת עכשיו

יש באתר (יש תמונה של הבניין ששופץ בעמוד של "מגדל בנק לאומי 2" [במגדלים עתידיים]) וכמובן תמונות מהאתר הבנייה של רוטשילד אחד, וגם אילוסטרציות

danezeq

Member
אם הוא נתקע בעמוד הראשי

הבעיה מוכרת תנסי להכנס דרך הכתובת הישנה (telavivyafo.up.co.il)

תרשה לי להכניס כמה תיקונים אם אפשר

אתר נפלא. כל הכבוד. לגבי הפארקים. גני יהושע (זה השם ) גדולים יותר מן הסנטרל פארק. זו עובדה ידועה לכל תל אביבי. פארק לאומי למרבה הצער הרבה יותר גדול מגני יהושע והוא הפארק הגדול בישראל. כשפארק דרום יתחבר אליו הוא יהיה הפארק השישי בגודלו בעולם לפי עיתון תל אביב.

danezeq

Member
תודה על המידע

בקשר לפארק הירקון - דווקא הרוב חושבים שהוא "קטן"
והוא אגב, גדול רק בקצת מסנטרל פארק בקשר לפארק הלאומי- קראתי שבגלל שהוא לא נחשב פארק עירוני הוא בעצם לא בדיוק פארק בכל מקרה הייתי צריך לכתוב "הפארק העירוני הגדול בארץ" לא?

אוריפ

New member
עוד הערה

האתר באמת יפה והכל אבל יש בעיה עם ההרצת סרטים. יש בעייה עם ה-Buffering. לכן אני מציע שתתקן את זה (אני לא רוצה להשמע חצוף אבל זה מעיד על בעיה בצד השני...)

לא כל כך הבנתי

מה הכוונה פארק לאומי הוא לא פארק עירוני, אז איפה הוא? על הירח? תן את הכבוד לעיר האחות. מה לעשות, יש להם את הפארק הכי גדול ואת המגדל הכי גבוה. לנו יש את הים וזה יותר שווה.

danezeq

Member
אני מציע להוריד בכלל את הסעיף

שפארק הירקון הוא הפארק הכי גדול בארץ (בכל זאת קראתי כמה פעמים שזהו ה"פארק העירוני הכי גדול בארץ") ווירד

lamalama

New member
תתבונן במפה

ותראה שהפארק הלאומי גדול יותר. זה גם ידוע לכל. לא כל מה שכותבים בכל אתר הוא נכון. כבר נתקלתי באתרים שטוענים שבתל אביב גרים יותר תושבים מירושלים.

מגדל הפניקס רשום במקום

כמגדל רוטשילד 1. דניאל, הייתי שם וראיתי במו עיניי. יש לי שאלה, בחניון הקטן ברוטשילד שצמוד לאלנבי, מה עומדים לבנות? לגבי שער העיר שרצו לבנות על הדולפינריום, אז תדע שיוסף בוכמן, הבעלים של הקרקע עדיין לא התייאש.

כן

המרינה של חיפה, תעלה אותה ל-30 קומות ותצר את מימדיה ותקבל את האילוסטרציה של שער העיר. הפרוייקט לא יבנה בדולפינריום וזה סופי. אולי במקום אחר.

danezeq

Member
בהחלט!!!

יצאו לכם העיניים מהחלק הזה של האתר! שווה בדיקה!

תיקונים, תיקונים

ירושלים בת יותר מ-5000 שנים ויותר עתיקה מיפו. כשהיה 3000 שנה לירושלים, היתה הכוונה למלכות דוד שכבש אותה מידי היבוסים. ירושלם היתה עיר יבוסית יותר מאלפיים שנה. לגבי המרינות, אין שום מרינה בשפך הירקון. לעומת זאת, נמל תל אביב משמש לעיתים כמרינה לספינות דייגים.

danezeq

Member
אני יודע - אבל אז היא לא הייתה ירוש

לים
היא הייתה עיר בשם אחר - הרבה יותר קטנה ולא נשאר ממנה כלום כיבוש!

lamalama

New member
והכי הכי חשוב

אל תעשה צחוק מהאתר. נהר הירקון? לנחל שזורמים בו מי ים ואורכו האמיתי מהמעיינות הוא 30 ק"מ, לא קוראים נהר. לעומת זאת, אתה יכול לפרט מעט על האפיק ולספר מה מכילים מימיו. ולהזכירך לא הכל עדיין ידוע.

למעלה