חדשות משפט יוני 2005

מצב
הנושא נעול.

אוהבטבע

New member
למה? העיקר שנאכל על חשבונו.

למה?
כדי לשמוע את דיברי ההבל שלו? או של נעריו?
למה? העיקר שנאכל על חשבונו.
וגם נתבדר מליצניו. חינם, ללא תשלום. מדהים כיצד אני מצליח לצחוק מכם, ואתם ממשיכים עם האובסססיות שלכם. לדעתי עו"ד פנדריך צריך להיות מוחמא, יש אנשים שאובססיים כלפיו, וזו הפרסומת הטובה ביותר. האינכם יודעים שגם גם תגובות אנטי, מעלות את האדם למודעות, והוא מרויח מכך. העו"ד המושמצים ביותר הם המבוקשים ביותר. אם היה לכם טיפת שכל כפי שאתם חושבים שיש לכם, הייתם מבינים זאת כבר מזמן. יש לו שכל רב, הוא הפך לעו"ד מוכר ומפורסם, וזו כבר חצי הדרך להצלחה. וזאת בזכותכם. מלבד זאת, עו"ד פנדריך מומלץ מאד ע"י עמותת "הורות שווה", מבחינתי, הוא כבר קיבל נקודות זכות בגלל זה. אגב, עו"ד דיין וולפנר, אהובתכם, אינה בין המומלצים ע"י "הורות שווה" מעניין למה? אולי תבדקו אם היא מומלצת בנעמ"ת? ואז גם תבינו מדוע אינה מעסיקה עו"ד גברים. חומר למחשבה, על שדולת הנשים וכו'. נו, חכמים, לא הננתם זאת לבדכם?

אוהבטבע

New member
אני ניסן וניסן אני,וגם יוסף.

יופי לך שאתה המום.
אני המום שאתה באמוק של לדעת למה כ-ל העובדים של רות דיין וולפנר הם נשים. (וכ-ל העובדים, הכוונה היא לכל ה 30,000 עובדים שלה).משעמם לך בחיים שאתה מתענין למה כל ה 30,000 עובדים שלה הם נשים?אתה שפוי? אינך חש מבוכה שאתה אובססיבי בענין הזה?אינך חש מבוכה על מכתבך שמציג אותך כמפגר, אז אתה באמת אדם מוגבל שכלית.אני שמח שבנך בן ה-12 יושב ומתפקע מצחוק-יש לו אבא מצחיק.ותרשה לי לצטט מההודעה שלך: "שאלתי שאלה פשוטה, מדוע אינני יכול לקבל תשובה פשוטה לשאלתי, מדוע שאלתי צריכה להיענות בשאלות המשך?" היכן שאלת את השאלה הזו? עוד יוסף פנדריך שאל אותה, 2005ניסן שאל אותה. או אולי שאתה שניהם?
ואני זה הוא והוא זה אני, ומי אני בכלל, אולי אני זה לא אני, ואולי ההוא זה אני, ואולי אני זה ההוא, תיכף אתחיל לשיר מתוך הסרט קונילמל. הנה, פתרתי לך את החידה, שחס וחלילה לא יהיו לך נדודי שינה, עכשיו אתה יכול לישון בשקט. נו, נרגעת? יופי.

תוסיף גם את

ואני זה הוא והוא זה אני, ומי אני בכלל, אולי אני זה לא אני, ואולי ההוא זה אני, ואולי אני זה ההוא, תיכף אתחיל לשיר מתוך הסרט קונילמל. הנה, פתרתי לך את החידה, שחס וחלילה לא יהיו לך נדודי שינה, עכשיו אתה יכול לישון בשקט. נו, נרגעת? יופי.
תוסיף גם את
ליאורה

אוהבטבע

New member
כן, תוסיף, תוסיף, עוד מישהו לרשימה?

תוסיף גם את
ליאורה
כן, תוסיף, תוסיף, עוד מישהו לרשימה?
בעצם, אני כבר מבולבל, אז אני אשה או גבר? או שאולי גרושתי היא גרושי? אשאל את בני בבוקר, אם אני אביו או אמו? אגב, יש עוד מישהו שעולה על דעתך להוסיף אלי? קדימה, את כולם נוסיף לרשימת המוזמנים לברבקיו אצל פנדריך בחצר, ובל נשכח להזמין את כל הליצנים, שישעשעו אותנו בין הסטיק לקבב. אגב, ליאורה נחמדה? אני לבד הרבה זמן, אולי תכירו לי אותה, היכן הכרטיס שלה?

mares

New member
נו נו...שיהיה

נו נו...שיהיה
אם אתה כבר כל כך רוצה לשאול את השאלה שלך, אפשר לדעת מה עומד מאחוריה? שתבאר לנו מהי הרלוונטיות של השאלה שלך? למה אני צריך להירגע? -אני תמיד רגוע.

מה לגיטימי לשאול מי מועסק במשרדה

מקווה שלא תתנפלו גם עלי
אך גם אני שואל שאלה שמסקרנת אותי, ואני מקווה לקבל תשובה. מדוע במשרדה של עו"ד רות דיין וולפנר לא מועסקים עו"ד גברים? חבר'ה, מדוע אתם מתנפלים על שאלה כה לגיטימית, בן-אדם שואל שאלה, מדוע אתם מגיבים באלימות כזו?
של עו"ד רות? מה זה מעניין את כל עם ישראל מי עובד אצלה?

אוהבטבע

New member
אותי זה מעניין, מה מפריעה לך שאלתי?

של עו"ד רות? מה זה מעניין את כל עם ישראל מי עובד אצלה?
האם כל השאלות האחרות מעניינות את כולם? לעתים שאלותיך אינן מעניינות אותי, אז אני פוסל אותן? לא, כי אני סובלני כלפי אחרים, שלא כמוך. מי שלא מעניין אותו שאלה מסויימת, שידלג עליה ויעבור לבאה.

זה שאותך זה מעניין ניחא

האם כל השאלות האחרות מעניינות את כולם? לעתים שאלותיך אינן מעניינות אותי, אז אני פוסל אותן? לא, כי אני סובלני כלפי אחרים, שלא כמוך. מי שלא מעניין אותו שאלה מסויימת, שידלג עליה ויעבור לבאה.
זה שאותך זה מעניין ניחא
אבל אתה לא חושב שבשאלתך יש חדירה לפרט? ואין עניין של סובלנות, זה עניין של טמטום

אוהבטבע

New member
או,קיי, הגענו לשלב ההשמצות

זה שאותך זה מעניין ניחא
אבל אתה לא חושב שבשאלתך יש חדירה לפרט? ואין עניין של סובלנות, זה עניין של טמטום
ולעניין, שאלתי את עו"ד וולפר, מה דעתך לתת לה להחליט? הרי לא פניתי אליך, לא? וגם אם אני מטומטם, עדיין זכותי לשאול בהתאם לטמטום שלי.

אתה יודע מה הכי מעניין בפורום הזה?

ולעניין, שאלתי את עו"ד וולפר, מה דעתך לתת לה להחליט? הרי לא פניתי אליך, לא? וגם אם אני מטומטם, עדיין זכותי לשאול בהתאם לטמטום שלי.
שכל יום, אבל כל יום, עו"ד פנדריך זורק פצצה בפורום, ותמיד יש איזה ליצן תורן שבא לתחזק את הפנינה התורנית והליצן הזה כל יום יש לו שם חדש. מה אתם עובדים אצלו בשכר?

אוהבטבע

New member
תרד מהשטויות האלו.

שכל יום, אבל כל יום, עו"ד פנדריך זורק פצצה בפורום, ותמיד יש איזה ליצן תורן שבא לתחזק את הפנינה התורנית והליצן הזה כל יום יש לו שם חדש. מה אתם עובדים אצלו בשכר?
תרד מהשטויות האלו.
שאלתי את עו"ד וולפנר שאלה שיש סיבה מאחוריה. וסיפרתי את הסיפור של העו"ד שטיפל בגירושין שלי. והתרשמתי מעו"ד פנדריך כפי שהתרשמתי. אתה נוהג בדיוק כפי שאתה מאשים אותי, המלקה התורן שרואה עצמו מחוייב לתקוף את השני, אם זה עו"ד פנדריך ובמיוחד אך מי שמצדד בו. וזה מביא אותי לשאלה, אולי דווקא אתה מועסק אצל מישהו בשכר כהמצליף התורני. אתם ממש כמו ילדים קטנים, מה איכפת לכם מי כותב מה? כשאתם קוראים בעתון מאמר נוגד את דעתכם, אתם רצים להכות את הכותב? אני נוהג אחרת, מסכים עם כך שיש אנשים עם דיעות שונות, ועובר לעמוד השני. גלו בגרות, זה לא גן ילדים, לא חבל על האנרגיה שאתם מוציאים בגלל מישהו? עו"ד פנדריך רוצה להתבטא, אם מנהלת הפורום תחליט שמכתביו אינם הולמים, היא תמחוק אותם, מי מינה אתכם לצנזור?

תסביר לי דבר אחד

תרד מהשטויות האלו.
שאלתי את עו"ד וולפנר שאלה שיש סיבה מאחוריה. וסיפרתי את הסיפור של העו"ד שטיפל בגירושין שלי. והתרשמתי מעו"ד פנדריך כפי שהתרשמתי. אתה נוהג בדיוק כפי שאתה מאשים אותי, המלקה התורן שרואה עצמו מחוייב לתקוף את השני, אם זה עו"ד פנדריך ובמיוחד אך מי שמצדד בו. וזה מביא אותי לשאלה, אולי דווקא אתה מועסק אצל מישהו בשכר כהמצליף התורני. אתם ממש כמו ילדים קטנים, מה איכפת לכם מי כותב מה? כשאתם קוראים בעתון מאמר נוגד את דעתכם, אתם רצים להכות את הכותב? אני נוהג אחרת, מסכים עם כך שיש אנשים עם דיעות שונות, ועובר לעמוד השני. גלו בגרות, זה לא גן ילדים, לא חבל על האנרגיה שאתם מוציאים בגלל מישהו? עו"ד פנדריך רוצה להתבטא, אם מנהלת הפורום תחליט שמכתביו אינם הולמים, היא תמחוק אותם, מי מינה אתכם לצנזור?
תסביר לי דבר אחד
מה עניין הרלוונטיות מי עובד במשרדה של עו"ד רות? ודבר נוסף, לשאלה שלך אין סיבה מאחריה, כי מי ששאל את השאלה הזאת קודם היה עו"ד פנדריך, ואל תיתמם. אתם קבוצת ליצנים שכל פעם משנה שם, ועוזרת לנגח כל מי שלא חושב כמוכם. מה הרלוונטיות של שאלתך לפורום משפטי? רק על זה רוצה לקבל הסבר.

אוהבטבע

New member
אולי תיתן למנהלת הפורום להחליט

תסביר לי דבר אחד
מה עניין הרלוונטיות מי עובד במשרדה של עו"ד רות? ודבר נוסף, לשאלה שלך אין סיבה מאחריה, כי מי ששאל את השאלה הזאת קודם היה עו"ד פנדריך, ואל תיתמם. אתם קבוצת ליצנים שכל פעם משנה שם, ועוזרת לנגח כל מי שלא חושב כמוכם. מה הרלוונטיות של שאלתך לפורום משפטי? רק על זה רוצה לקבל הסבר.
אולי לדעתה זוהי שאלה שהיא מוכנה לענות עליה? באמת תרד כבר ממני. אתה מגזים קצת, לא?

אני לא עליתי עליך

אולי לדעתה זוהי שאלה שהיא מוכנה לענות עליה? באמת תרד כבר ממני. אתה מגזים קצת, לא?
אני לא עליתי עליך
אתה עלית על הפורום המשפטי, אני מבין שטעית בפורום. אנשים כמוך מוציאים שם רע לאינטילגנציה. ועדיין לא הסברת, השאלה שפנדריך התחיל איתה, הפכת אותה לשאלתך. הכיצד?

אוהבטבע

New member
הרי אתה אדם עם חזון

אני לא עליתי עליך
אתה עלית על הפורום המשפטי, אני מבין שטעית בפורום. אנשים כמוך מוציאים שם רע לאינטילגנציה. ועדיין לא הסברת, השאלה שפנדריך התחיל איתה, הפכת אותה לשאלתך. הכיצד?
הרי אתה אדם עם חזון
ואני לא כ"כ אינטלגנטי, אז אולי יש לך תשובה? או שאולי, התשובה הפשוטה ביותר, שמסקרנת גם אותי התשובה? ואולי אם לא הייתם יורדים לרמה נמוכה כ"כ של התכתבות, אז הייתי עונה לך, אך מכיוון שבלאו הכי אני אדם שמוציא שם רע לאינטלגנטים כמוך, אז מדוע חשובה לך התשובה? ובכלל, כיצד אדם אינטלגנט כמוך שואל אדם חסר אינטלגנציה כמוני, שאלה? וכאינטלגנט כמוך, מעניין אותך מה חסר אינטלגנציה כמוני שואל? זהו? סיימנו למצות את האינטלגנציה שלך? את שלי סיימנו, כי אין לי בכלל. ושניכם כ"כ חכמים, עד שאינכם שמים לב שהפכתם לליצנים שלי, ואני צוחק מכם.

מסקרנת אותך התשובה?

הרי אתה אדם עם חזון
ואני לא כ"כ אינטלגנטי, אז אולי יש לך תשובה? או שאולי, התשובה הפשוטה ביותר, שמסקרנת גם אותי התשובה? ואולי אם לא הייתם יורדים לרמה נמוכה כ"כ של התכתבות, אז הייתי עונה לך, אך מכיוון שבלאו הכי אני אדם שמוציא שם רע לאינטלגנטים כמוך, אז מדוע חשובה לך התשובה? ובכלל, כיצד אדם אינטלגנט כמוך שואל אדם חסר אינטלגנציה כמוני, שאלה? וכאינטלגנט כמוך, מעניין אותך מה חסר אינטלגנציה כמוני שואל? זהו? סיימנו למצות את האינטלגנציה שלך? את שלי סיימנו, כי אין לי בכלל. ושניכם כ"כ חכמים, עד שאינכם שמים לב שהפכתם לליצנים שלי, ואני צוחק מכם.
מסקרנת אותך התשובה?
לתשובה כזאת לא ייחלתי

תודה ועצה

חדשות משפט יוני 2005
החודש ליקטנו עבורכם מספר פסקי דין בענין צוואות וירושות שניתנו במהלך חודש יוני 2005.
תודה ועצה
ראשית, תודה על הלקט. שנית, אולי כדאי כאשר השרשור "יוצא מדעתו" למחוק את סרח העודף?

מצב
הנושא נעול.
למעלה