חדשות משינה:

חדשות משינה:

אתמול התקיימה הופעה מדהימה של יובל בנאי בטכניון בחיפה.האולם היה מפוצץ עד אפס מקום.(פעם ראשונה שזה קורה בטכניון!!!) ולחדשות:::::::::::::::::::::::::: אמרגן:אנחנו רוצים לראות את משינה ביחד,מה קורה,למה אין משינה? יובל בנאי:"בעניין משינה,אנחנו עוד נפתיע אותכם""אנחנו עוד נפתיע" האמרגן ושאר הנוחכים:הלם מוחלט!!! חבל על הזמן

Vdrums

New member
../images/Emo42.gifווווווואאוווווווו

האם הקיץ הזה הולך להיות חם???

Vdrums

New member
השירשור הזה חשוב והוא צריך להיות

בראש העמוד ה-ק-פ-צ-ה!!!!!!

כשיובל יתיצב

במסיבת עיתונאים עם ארבעה חברים טובים ומוכרים ואמרגן אחד מדהים ויחד הם יודיעו על מופעי איחוד כאלה ואחרים אני אאמין. הביאס קורפוס.

שאלתי אותו עם הוא מתעניין במחשבים

בן דוד שלי עובד בהפקה של הטכניון כך שכולם שם חשבו שגם אני בצוות ההפקה אירגנו לו חדר ושתיה. הוא כיוון את הגיטרה 5 דקות,ואני ישבתי שם על הספה יחד עם התיאורן. בהפסקה יובל בא לשבת איתנו,אז וא לא ממש ידע שאני חולה משינה.(בהתחלה) ואז דיברנו על דה ועל אה. שאלתי אותו עם הוא מתעניין במחשבים וכאלה אז הוא אמר בטח,למה לא,ושאלתי אותו עם הוא מכיר את הפורום של משינה בתפוז אז הוא אמר שלא אבל הוא ראה אתרים שאנשים עשו אתרים לא רישמיים והוא אמר שזה אחלה ושזה גדול האתרים הלא רשמיים.אמרתי לו שכדאי לו להכנס לפורום שלנו,ושכדאי לו להתארח. והוא מילמל"זה נחמד האתרים הלא רישמיים"שקראו לו לבמה הוא מילמל למיקרופון "אתרים לא רישמיים אה? משינה נקודה בון נקודה קום נקודה שום לון דון.הוא די התלהב מהכותרת האתר הלא רישמי של משינה

NISAN1000

New member
../images/Emo155.gif - זה לא טעים!!

איכס הדיקט הזה עכשיו לשבועיים איזה מזל שאני יוכל להתגנב מהבית בשביל טוסט טוב.. חחחחחחח

Vdrums

New member
כולם מוזמנים אלי לאכול חמץ, כי

אצלי בבית לא שומרים על כלום!!!!!!!! יחי הביסלי הלא כשר לפסח, הצדיעו לפיתות!!! (אתמול עשיתי פירורים של ביסלי ברביקיו בחדר, איזה כיף )
לארוחות שחיתות ביום כיפור יש לתאם מראש.

אחד הדברים שלמדתי

במשך השנים זה בשום אופן לא, אבל לא, לאכול ביסלי כשר לפסח! גועל נפש...

pinky365

New member
הלוואי....

מישהו יכול להעלות על דעתו מתנה יותר טובה לחג?

ילד לוי

New member
היסטריה רבתי!!!

אם משינה יתאחדו אני אהיה המאושר באדם!!! אין לכם מושג כמה אני מצטער על שלא הייתי מעולם בהופעה! יש לי את גבירותי ורבותי מגיל שלוש ובן דוד שלי מילא את כל החדר שלו בפוסטרים אך אני נותרתי עוור! לא ראיתי את הכתובת על הקיר ומעולם לא הלכתי אתו להופעה, כעת הייתי נותן הכל בשביל לשנות את ההיסטוריה.

למעלה