חדשות משטח CF

חדשות משטח CF

שלום לכולם האישפוז הולך טוב יחסית היה מאבס לשמוע ולראות שחיפה עשתה 1-2 אבל אני אומטמי שהם ינצחו בעזרת ה'. אני רוצה לספר לכם שקיבלתי מחשב לחדר , וזה הרגשה אחרת כמו בבית טלביזיה ותודה לאיגוד ולצוות התומך אחיות וצוות הרופאי CF אני הולך לאכל בסביבות 14:00 ל 16:00 לקניון הצומת בתל השומר אני חוזר החדר מבולגן ולקחו ממני מחשב נייד מה עושים אני נלחץ מה עושים? מי אשם במצב כזה? כזה אני שאני לא לקחתי אותו איתי למרות שהוא ארוז במזוודה של המחחשב הנייד שאין מנעול לחדרים של חולי CF? אני התקשרתי לקב"ט של הבית חולים הוא אמר לי תרגע יהיה טוב הודדתי גם לאביבית מורה למחשב שהיא נתנה לי את המחשב גם הרגיע אותי. היא אמרה לי אני ינסה לדבר אם הנהלת בית חולים מקסימום חרם הלך עוד כסף אבל לפחות לשלם מה אני יעשה לפחות שלמתי ויהיה תורמה לבית חולים. שבת שלום ולפרטים ביום א' הקרוב או באמצע שבוע הבא. מאחל לאנדרו

thecarrier

New member
ליאנדרו, תרגע

לדעתי תקבל עכשיו מחשב טוב יותר בלי Battery Error בהפעלה

שלום לך

שלום לך נעים מאוד מה הקשר שלך לחולי CF.? שייהיה לך שבוע טוב מאחל לאנדרו אני בוגר בן 26 גר עצמי בהרצליה אשמח לדבר ולהכיר

thecarrier

New member
אני ?

ניסיתי לבדוק מדוע המחשב שלך לא פועל
הבנת מי אני?

sporTV

New member
פשוט בושה וכלימה! הגנבים האלה

זה פשוט שפל המדרגה! פשוטו כמשמעו... אותו עקרון כמו לגנוב רכוש מבית שהתפנה בעקבות נפילת הקטיושות! והמשטרה אימפוןטנטית!!!!! במקרים כאלה אומרים לך : "אין עניין לציבור"! אה...ואללה! מה אתם אומרים?!?!? אני הציבור אני מאוד מתעניין בזה... ובקיצור אני כעוס זעום ורוצה לצאת חוצץ. לאנדרו החזק מעמד העיקר הבריאות

למעלה