חדשות מרעישות לבעלי sk

רועי ב

New member
חדשות מרעישות לבעלי sk

מצאתי אתר מדהים או נכון יותר שרת ftp עם קבצי mid לפלאפון sk תלחצו כאן כדי להגיע לשם

רועי ב

New member
חי חי חי

כל השרת כבר במחשב שלי !!! כולה 7 מ"ב כול המוזיקה הישראלית אבל אין לי כבל אני מנסה להשיג אחד כזה ר
י

רועי ב

New member
בעלי sk

כתבתי מכתב לסולגד תקשורות יבואנית sk בגלל עלות הכבל שלהם 270 שקל אם כל בעל מכשיר sk יכתוב כאן גם נגד המחיר אני אעביר קישור לחברת סולגד ואולי נשפיע עליהם להוריד את המחיר תביאו לכאן כל מי שאתם מכירים שיחתום ותכתבו את זה בשירישור חדש שהכותר שלו זה מכתב מחאה ר
י

phingy

New member
זה לא טוב קבצים כאלה כל כך...

הורדתי כמה וזה שירים באורך מלא אז מה זה שווה הרי צריך לבחור 4 ערוצים מתוך כל הערוצים בכל שיר! וחוץ מזה אפשר לחטט לו שם בעוד קבצים זה הרי כמו ההארדיסק שלו לא?

phingy

New member
רועי, כשאתה לוקח קובץ מידי אז...

התוכנה מבקשת ממך לבחור 4 ערוצי קול מתוך השיר שאת 4 הערוצים האלה היא תהפוך למנגינת SK (קובץ .ma1 שזה פורמט FM של יאמאהה) מפני שהדגם הנפוץ הזה של אס-קיי תומך ב4 ערוצים בלבד ואילו מכשירים חדישים יותר (שעדיין לא הגיעו לארץ) תומכים אפילו ב16 ערוצים... מקווה שהבנת

רועי ב

New member
רגע

שלחתי לחבר שלי במייל צילצולים ויש לו פלאם ואמרתי לו שיעתיק לפלאם ונעביר באינפרא לאפלאפון זה אפשרי או לא ? ר
י

רועי ב

New member
תסביר בפירוט את נושא הערוצים בבקשה

מה הבעיה לשים שירים שלמים

phingy

New member
אוקיי אני אנסה להסביר לאט...

אני לא כזה מומחה אקוסטיקה אבל אני יודע ששירים מתחלקים ל"ערוצים", כל "ערוץ" הוא גל של קול, במקרה שלנו כל "ערוץ" הוא כלי נגינה שונה אוקי? עד פה ברור? עכשיו, אין בעיה לשים שיר שלם (חוץ מהעובדה שהוא יתפוס הרבה מקום) אבל כשהתוכנה תפתח את הקובץ מידי היא תבקש ממך לבחור 4 "ערוצים" מתוך השיר, כמובן שרוב השירים במידי מכילים 12+ "ערוצים" .

למעלה